''Tülü basit, dikişi kötü'' vs. şeklinde yorumlar yapılmış.
Zaten arkadaş kaliteli, işçiliği mükemmel bir gelinlik aldığından bahsetmemiş değil mi??? Gelinliği tercih etme nedeni fiyatının ucuz olması. Sizin ya da benim ya da bir başkasının tercih nedeni, kalitesi, dikişi, kumaşıysa eğer 3.000 TL' den başlayan gelinler tercih edebiliriz. O zaman fiyatttan değil dikişten kumaştan vs.' den bahsedilebilir. Açıkçası karşısındakine ve okuyan herkese negatif enerjilerini geçiren bu tarz yorumlardan hoşlanmıyorum. Eğer arkadaş, ortaya çıkıp, 250 TL' ye süper işçilik, mükemmel kalitede bir gelinlik aldım deseydi, belki olumsuz yorumlar yerinde olurdu, ancak öyle bir iddiası olmadığı açık. Görmüş, beğenmiş, ucuz diye tercih etmiş, cesaret etmiş, sipariş etmiş. Veee en önemlisi binlerce lira verip, gelinliğinin altında ezilen, kendine yakıştıramayan bir çok gelinden de çok daha iyi taşımış, Helal olsun!! Bence bizim buraki yorumumuz, bu kadar az bir bedel ödeyerek, o gelinliğin içinde peri kızı gibi olmayı başardığı için kendisini tebrik etmek olmalıdır. Dikiş, işçilik, tülün kalitesinin tartışılacağı bir platform yaratmamış zira arkadaş...
Allah mesut etsin arkadaşım...