Gelinlik Modelleri gelinliğimi 250 tl ye aldım

bende bu siteden bakmistim bazi gelinliklere, daha dugun falan yok ama, evlenecegim zaman bende riske girip bi tane siparis etsem mi acaba diye dusunmustum, simdi fiyatlar o kadar ucuz degil(yani bulgaristandaki gelinliklere gore kiyaslama yapiyorum, bilyiorum ki turkiyede daha pahali) onceleri parasiz diyebilecek kadar ucuz ve guzel gelinlikler vardi, simdi de guzelleri var ama fiyatlar biraz yukselmis. Bakiyorum da arkadasimiz gercekten cok begenmis gelinligini, ilerde bende boyle bir riske giricem gii geliyo :)

teşekkür ederim...çok büyük bi risk değil yani alışıyorsunuz.vücut tipiniz standartsa zaten işiniz kolay.ben ölçülerimi verdim hatta boyunuda uzun söyledim,uzunun çaresi varda kısanın yok diye.gelince bi de kestirdim.yani tam ölçüleri verince yapıyorlar.iddialı modelleri tercih etmeyin derim yinede.

tek kelimeyle mükemmel ben 1.100 tl ye diktirdim
düğünden sonrada iade ettim evlenmeden bu siteyi görsem alırdım herhalde
türkiye de gelinlik piyasası uçmuş durumda bu fiyata fazlasıyla güzel bir gelinlik
ömür boyu mutluluklar

Gayet hoş durmuş üzerinde.
Herkesin kend tercihi.
Kimi gelinliğe 5milyar bile verir.Kimiyse 250tl ye beğenir ve alır.
Allah mesut bahtiyar etsin...

Tabikii doğrudur :) ölçüleri doğru verdiğimiz zaman bi problem çıkmaz eminim :) hani nası desem ben üzerime giyip bi bakmadan alamam gelinliği :) bitek gelinlik değil her konuda böyleyim

kesinlikle katılıyorum.

Evet bencede gayet şık duruyor :) Eşimin kuzenide risk alıp sizin gibi yurtdışından sipariş etmişti o da düğününde beğenerek giydi :)
Ben hem cesaret edemediğim için hem de çok az bi zaman kalmıştı düğünüme satın aldım. Yine de uyguna aldığımı düşünüyorum 5ay önce 1650TL iken 1000TL.ye almıştık. Normalde o fiyata kiralıyolar çoğu gelinliği. Hatıra kalır diye satın almayı çok istemiştim ama saklama konusu da ayrı bi dertmiş

ben de uygun fiyata alışveriş yapmaya bayılıyorum..
1500den fazla olan gelinliği denemeyi bile düşünmüyorum
ne güzel olmuş gelinliğin çok güzel bir seçim Allah mutluluğunuzu bozmasın
darısı başımaaa ucuz gelinlik bulmak ümidiyle

Çok büyük bir cesaret gerçekten üst kısmı çok sade çok şık harika alt kısmıda sadedir büyük bir ihtimal gerçekten çok beğendim. Ben böyle bişeye hayatta kalkışamam :)

canım ya ben birkaç defa bakmama rağmen senin gelinliğini bulamadım o sitede. Birkaç model var beğendiğim orda ama seninkini de beğendim. Sayfasını falan söylersen sevinirim. Sarışın bir kadın giymişti demiştin ama bulamadım yine de

Ben beğendim valla...
Sana da çok yakışmış
ama ben de cesaret edemezdim doğrusu..
Çok şanssız biriyim kesin pişman olurdum..

cok guzel valla uygun da cok ıyı bı tercıh olmus :)

güzelmiş sana da yakışmış allah mutlu etsin
15 günde gelmesi iyi, orda 20 ile 50 gün arası diyor, tabi en ucuz kargoysa.

sizinki dergilerden alınmış bir gelinlik o yüzden biraz fark olabilir diyor, ama çinli kızların giydiği kendi çekimleri o yüzden resimdekilerle aynı oluyormuş. sitede yazıyor. tabi siz daha iyi bilirsiniz.

bence ölçülerde korkacak bişe yok çünkü terziye ölçü verir gibi cm ölçü yazıyorsunuz, yani hali hazırda bir ürün değil, ya da ayakkabı gibi olsa zor.

o değil de sitede ucuza gerçek kürk satıyorlar, biara nette dönen meşhur bi video vardı valla tüylerim diken diken oldu. onları giyen kadınlara yazıklar olsun

çin ekonomisine tavan az gelecek yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…