- Konu Sahibi enindesonunda
-
Eki Görüntüle 614174
arkası ipli bir model seçtim zaten siparişi verirken beden ölçülerini yazıyosun.
teşekkür ederim...çok büyük bi risk değil yani alışıyorsunuz.vücut tipiniz standartsa zaten işiniz kolay.ben ölçülerimi verdim hatta boyunuda uzun söyledim,uzunun çaresi varda kısanın yok diye.gelince bi de kestirdim.yani tam ölçüleri verince yapıyorlar.iddialı modelleri tercih etmeyin derim yinede.
Burada gördüğüm çoğu gelinlikten güzel gelinliğiniz. Hiç de ucuz durmuyo. Zaten gayet de güzel taşımışsınız ben bayıldım. Kişilerin çoğunun gelinlik diyince şatafatlı allı pullu taşlı tuşlu gelinlikler aklına geliyo beklentilerine uymayınca ay yok beğenmedim tülü ucuz görünüyo şurası şöyle olsaymış bilmem ne. Gezdiğim gelinlikçilerde gördüklerimden hiç bir farkı yok. Sanki her gelinlik süper kalite burada en dandik gelinliğe en az 900 lira fiyat söylüyolar. En iyisini yapmşıssınız. Çok yakışmış. Allah mesut etsin.
Çok büyük bir cesaret gerçekten üst kısmı çok sade çok şık harika alt kısmıda sadedir büyük bir ihtimal gerçekten çok beğendim. Ben böyle bişeye hayatta kalkışamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?