Gelinlik Modelleri gelinliğimi 250 tl ye aldım

merhaba.. valla süper fiyat gelinlik için. şanslısınız:) düğünde yapılan o kadar masrafın içinde bu fiyata gelinlik almak çok iyi olur tabi. verdiğiniz internet sitesinden biraz önce modellere baktım çok çeşit var giyilebilecek güzel modeller de var.. aldığınız modeli de gördüm.. üzerinize yakışmış. peki gelinlik yakından nasıl duruyor? kısacası çin malı olduğu belli oluyor mu?

benimki kolay bir model,geldiğinde bazı yerlerinde iplikleri kesmemişler ve küçücük bi poşette geldiği için buruşuk.ben terziye verdim iplikleri kessin ve ütü yapsın diye.birde ben o heyecandan siteden sadece gelinliği aldım.tarlatanı ve tacı almamıştım.birazda taş diktirdim terziye okadar.yakındanda güzel duruyor kimse inanamadı zaten.ama tabiiki çok kalite beklemeyin

Burada gördüğüm çoğu gelinlikten güzel gelinliğiniz. Hiç de ucuz durmuyo. Zaten gayet de güzel taşımışsınız ben bayıldım. Kişilerin çoğunun gelinlik diyince şatafatlı allı pullu taşlı tuşlu gelinlikler aklına geliyo beklentilerine uymayınca ay yok beğenmedim tülü ucuz görünüyo şurası şöyle olsaymış bilmem ne. Gezdiğim gelinlikçilerde gördüklerimden hiç bir farkı yok. Sanki her gelinlik süper kalite burada en dandik gelinliğe en az 900 lira fiyat söylüyolar. En iyisini yapmşıssınız. Çok yakışmış. Allah mesut etsin.

Çok güzel taşımışsınız, siz mutlu olduktan sonra tülü a kalite olmuş, güpürü fransız olmuş ne farkederki... Allah her daim mutlu etsin inşallah. Ayrıca öyle kalitesiz denilcek gibide durmuyor. Sonuçta türkiyede de var her kaliteden, siz yine üzerinize yakışanı 250 tl ye çok iyi getirtmişsiniz :)

çok şanslısın canım onca masrafın içinde böyle fiyata bulmak şans işi ben gelinliğime çok para verdim hemde dikimi için kaç ay uğraştım kilo verdim son zamanlarda hep beden değiştirildi sen boyunu ölçüsünü çok güzel ayarlamışsın çok beğendim başka fotolarda varsa yükler misin?

cesaretin için kutluyorum cnm:))2013 gelini olarak siteyi incelemeye bile başladım:) güzel seçim yapmışsın Rabbim güzel geçimlerde versin inş mutluluklar :))

Gelinliğimiz güzel,kalıtesız falan da değil..
Bızım mılletımız kalıteyı cok para baymak,gosterıs ıle kıyasladıgı ıcın kalıtesız gelmıs olabılır gozlerıne..

Sıteyı ınceledım, coğu model vasat ama bıkac model var cok sıktı
Gunluk gıyım turk lırasına cevırınce cok sasırdım cok ucuz gercek mı dıye de tereddute dustum.
Eğer gercekse yazık bızım halımıze bızler bır tsorte 30-40 tl veren insanlarız

Çin'de üretilen bir şeyle ülkemizi kıyaslayıp pahalı olduğundan yakınmamak lazım. Adamlar Komünist bir ülke, maaşlar çok düşük, iş gücünün hiçbir kıymeti yok. Bugün Türkiye'de evlerde temizliğe giden hanımlarımızın yevmiyesi 100TL. Bir terzinin, hele ki gelinlik gibi zor ve beceri gerektiren bir işle uğraşan birinin günlük kazancı bundan da yüksek olmalı. Ayrıca biz Türkiye'de genelde modaevlerinde dikim yaptırıyoruz. Bir modaevinin kirası, faturası, çalışanlarının maaşları hep diktirdiğimiz gelinliklere yansıyor. Üstelik bizdeki kumaşlar yerli üretim de olsalar, Çin'den ithal de etsek her halükarda onlarınkinden daha pahalı oluyor.

Bu gördüğümüz ucuz gelinlikler fabrika ortamında seri biçimde konfeksiyon usülü üretiliyorlar, şık bir yerde değil fabrikanın deposunda tutuluyorlar ve kargolanıyorlar. Bizde ise konfeksiyon yapan da çok olmakla birlikte konfeksiyon-haute couture karışımı dikişlerle, şık modaevlerinde dikim yapılıyor, provaya alınıyorsunuz, ikram-izzet görüyorsunuz. Aradaki fark oldukça normal.

Bence hiç de kalitesiz görünmüyor. Bayıldım ya harika bişey bu. Allah mesut etsin.

gelinliğinizi çok beğendim ben..
sitede de aralarda çok güzel gelinlikler var
ama sizinkini göremedim sitede
kaçıncı sayfada?

Bence de cok hos olmus kalitesiz falan da gorunmuyor su ana kadar kendi gelinligini paylasan uyeler arasinda begendigm birkac gelinlikten biri :) bir suru para verip uzerine yakistiramadiktan sonra istedigin kadar gelinligim kaliteli de.. Velhasil çinliler iyi ki varlar :)

benim gelinliğim buna benzio ve tabıdık olduğu halde 2250 ye anlaşmıştım burdan sölesem çok çok çok uyguna olurmuş vay be :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…