Gelinlik Modelleri gelinliğimi 250 tl ye aldım

enindesonunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
63
0
0
İstanbul
walla ben bir şansımı denemek istedim gelinliğimi çinden getirdim.hemde 250 tl ye.15günde geldi.beğenmezsem diktircektim nasılsa çok ucuz ama çok beğendim bir gece için okadar para verilirmi diyenlerden değilim çünkü benim en mutlu olduğum gündü herkesinde öyledir onun için en güzeli olsun derim.benimki sadece meraktı.siiznde akklınızda olsun isteyene sitenin ismini verebilirm.

büyük cesaret y a bedeninize uygun olmasaydı ? merak ettim nasıl bir gelinlik ,resim koyabilme şansınız var mı ?

valla süpermiş model falan güle güle içine sine sine giyersin inşallah hayırlı olsun :)

çok hoşş ama iyi cesaret valla bn şahsen alamazdım cesaret edip:) sitenin adresinide yazarmısın bizlerde bakalım modellere

resimdeki sizseniz evlendiniz yani o zaman.

düğün resmi olduguna göre.

Son düzenleme:
wholesale-dress.net/wedding-dress-c2216
düğüne 2 ay vardı ben şansımı denemek istedim gelirse gelir,gelmezse çok sorun değildi.biraz kolay model seçtim,arkası ipli seçtim çok riske girmedim.çok memnunum ama gerçek söylüyorum.zor bir karar tabii ama sonuçta geliyor.

Eki Görüntüle 614174
arkası ipli bir model seçtim zaten siparişi verirken beden ölçülerini yazıyosun.

çinden getirtmeye gerek yoktu ki, zaten bu fiyata bu kalitede diken yerler var.
dikimi fotoğraftan da anlaşıldığı gibi çok da kaliteli değil. tül basit. sadece siz güzel taşımışsınız da güzel durmuş (bence)
sizin gönlünüze yatmış belli ki, ama benim tercihim olmazdı.

Kargo ücreti ne kadar peki?

karşıdan çok hoş duruyor model ama yakından detaylı incelenince kızmayın ya da kırılmayın ama gelinlik basit gözüküyor. benim fikrim bu yönde. kullanılan tül olsun ,işlemeler olsun.

riske girip getirtmişsiniz ama gerçi beğenmişsiniz ki giymişsiniz. Allah geçim versin.

tabiiki çok kaliteli değil yoksa herkes orda getirir.benimki bir tercihti,meraktı.beğendim üzerimdede güzel durdu,giydim.bu sadece bir alternatif.ne gelinlikler var isterse ipekten olsun ne farkeder.gelinlik gelinin önüne geçmemeli bence.insanın aklında sadece gelinlik değilde düğün günü kalmalı.kargodahil 250 tl.

Canım zaten cok kaliteli olmasını bekleyemezsiniz.Güzel görünüyor, tabi yakından da görmek gerekir ama eğer sizin içinize sindiyse gayet mantıklı davranmışsınız.

Aynı fiyata Türkiyede de diktirebilirdiniz denmiş.Yok öyle bir şey, burada kesinlikle o fiyata ne diktirebilir ne de satın alınabilir.İşin adı 'gelin' oldu mu uygun fiyata ne gelinlik yaptırabilirsiniz, ne gelin saçı, ne de gelin makyajı..

Son düzenleme:
Bence Türkiye'deki çoğu 1500tllik gelinlik böyle görünüyor. Daha yüksek bir kalite aramadığınıza göre bence en iyisini yapmışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…