Gelinlik Modelleri gelinligime bakin lutfenn

Balık modelin amacı fiziğime güveniyorum ve hatlarımda budurdur. Ben çok beğenirim ama balık etli olduğumdan balık gelin olamadım :) illa içimde kalmasın balık olsun ama sırtım ve kollarım kapansın diyorsan bu fotoğraftaki model yerine farklı şekilde gelinliği ön plana çıkarmanı öneririm. Ama sana fikir olsun diye, senin için şu fotoğrafı yüklüyorum. Ben modelini beğenmedim.Bana kalsa balıkta her zaman straplez olmalı.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kapalı olduğunuzu söylemiştiniz eğer hala kapalıysanız bu gelinlik her ne kadar güzelde olsa yakışmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelinliğin çok hoş tatlım çok beğendim eminim üstündede çok güzel durcaktır. Başkalarının dediklerine bakıp hevesini sakın kaçırma şimdiden mutluluklar

eğer mankenle aynı fiziğe sahipsen göğüs altından gecen dantel detay hariç şık bi gelinlikmiş doğrusu ...ama sen beğendiysen ne beni ne onu ne bunu kafaya takma herkes kendi beğendiği gelinliği giysin de gec millete kimsenin elinden sevdiği gelinliği almadınya sonuçta herkes nasıl seviyosa öyle giysin sen de nasıl sevdiysen öyle giy milleti kafaya takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…