gELİNLİK güzel ve çok şık ama siz kapalı değilmiydiniz ahso hanım,tesettürlüyüm ferace giymek istiyorum diye konunuz vardı eğer kapalı iseniz bu gelinlik pek uygun olmaz.
Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407
kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani
haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle
gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm
gELİNLİK güzel ve çok şık ama siz kapalı değilmiydiniz ahso hanım,tesettürlüyüm ferace giymek istiyorum diye konunuz vardı eğer kapalı iseniz bu gelinlik pek uygun olmaz.
Konu sahibinin konularına bakarsan görürsün canım konuları bana biraz tutarsız geliyor.yeliznur kapalımı? ben açık sandım o zaman bu gelinlik kesinlikle olmamış yani heryeri açık çünkü bi açık bayana gider anca
Konu sahibinin konularına bakarsan görürsün canım konuları bana biraz tutarsız geliyor.
Konu sahibinin konularına bakarsan görürsün canım konuları bana biraz tutarsız geliyor.
Bir arada kardeşimle ortak kullanıyorum demişti,ama bazı arkadaşlar ikinizde 22 yaşındaymışsınız demişti sanırım yaşlarınıda aynı yazmış.çok haklısın konularını inceledim haziranda biriyle tanışmış onunla bişeyler başlamış ne alaka 2 ayda düğün, bi sonraki konusundada iki yıllık ilişkisi olduğunu söylemiş, ve konularının bazıların tesettürlüyüm demiş, arkadaşın ciddi psikolojik sorunu var sanırım
Bir arada kardeşimle ortak kullanıyorum demişti,ama bazı arkadaşlar ikinizde 22 yaşındaymışsınız demişti sanırım yaşlarınıda aynı yazmış.
Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407
kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani
haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle
gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?