Gelinlik Modelleri gelinligime bakin lutfenn

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Eki Görüntüle 1207400 Eki Görüntüle 1207406 Eki Görüntüle 1207407

kizlarr gelinligimi cook begenerek aldim ama cevremden olumlu oldugu kadar olumsuz yorumlar da aldim begenmeyen de coktu yani

haliyle uzuldum moralim bozuldu bi de siz yorumlar misiniz gelinligimi durust objektif bi gozle

gelinlik dedigin kabarik olurmus daha kapalisini bulamamismiyim ne laflar yanii sinir oldumm

Cnm duzgun hatlara sahip bi insansan cok asil durur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesin tarzı farklıdır. Mesela ben kabarık gelinlik istiyorum. Bu tip gelinlikler gelinlik gibi gelmiyor bana nedense. Ama sen beğenip aldıysan giy derim. Mutluluklar şimdiden

Canim sahsen benim hosuma gitti. Kabarik seven kabarik giyer ama herkes gelinligi kabarik giycek.diye bir kural yok. Mesela bende sevmem kabarik gelinlik. Tercihim boyle birsey olurdu. Sadece yarim kol olayini sevmiyorum belki daha uzun olsa kol kismi ? Ayrica neresini ne kadar.kapatacaksin bunun ? Gayet hos mutlu mutlu giy.

Valla bunu giymek fizik ister..o fizikte sende varsa mukemmel derim...zevk senin baskasi begense ne begenmese ne???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben çok beğendim canım benim, eğer boyun uzunsa ve zayıfsan bence sende mükemmel duracaktır. Şimdiden mutluluklar dilerim bu arada

Sen nei beğeniyorsan o güzeldir
Giyicek olan sensin kimseyi umursama
Yaz içinse beğenmedim sonbahar kış içinse biraz oynamalarla daha hoş hale gelebilir

Daha once sız mı paylaştınız hatırlamıyorum ama paylaşılmıştı bu gelinlik ama ablamın gelınlıgı ıcındı denılmıstı.Bana çok avam geldi bu gelinlik.Dantelleri özellikle.Kusura bakmayın ama begenmedım ben

gELİNLİK güzel ve çok şık ama siz kapalı değilmiydiniz ahso hanım,tesettürlüyüm ferace giymek istiyorum diye konunuz vardı eğer kapalı iseniz bu gelinlik pek uygun olmaz.

gelinligin cok hos ben de kabarık severim ve gelinligimde kabarıktı :) sen begendiysen kimsenin moralini bozmasına izin verme salla gitsin :) ömür boyu mutluluklar...

Ayni seyi ben dicektim :) bu gelinlik daha oncede paylasildi ama tesaduf heralde ya da begenip aynisini yaptirdiniz. Boyunuz uzun ve zayifsaniz guzel ama kollari benim hosuma gitmedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok beğendim bende böyle bir gelinlik hayal etmiştim ama evleneceğim zaman bulamadım maalesef.Düğünde herkes bişey söyler takmayıp duymayacaksın ömrü hayatında bir kez gelinlik giyeceksin bir kez düğün yapacaksın pişman olmamak için her şeyi kendi istediğin gibi yap bence.

Boy uzun ve sekilli zayıf bir vücut varsa bence cok asıl bir gelinlik olmus. Kabarık yas pastadan bin kat daha zarif

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uzun boylu ve zayıfsan,kugu gıbı bı kızsan coook güzel ve zarıf bı gelınlık almıssın..

kabarık gelınlık modası mı kaldı yahuuu!

kabarık gelinliklerden hiç haz almıyorum

ben çok çok begendim çok asil bi gelinlik ama diğer arkadaşların da dediği gibi görseldeki manken gibi bi fiziginiz varsa üzerinizde çok iyi taşırsınız modelini ancak öyle belli eder yani

Mutluluklar

Su prenses model gelinlikten icim bayildi herkes ayni seyi giyiyor.

Ancak bunun kollarini sahsen ben de sevmedim cok siradanlastirmis.

Bi'de uzun ve zayif degilsen malesef kolay yakisan bi'model degil.

Valla gelinlik konusunda sunu soyleyebilirim; benim gittigim tasarimci bayan bana kesinlikle diktirme asamadinda ve provalarda kimseyi yanimda getirmemem gerektigini soyledi. Hep kendim tasarladim herseyini. Bi gun kuzenim geldi, yok orasi boyle olsun surasi boyle olsun. Kadina hak verdim sonra. Herkesin tarzi farkli ve haliyle karisiyorlar veya begenmeyebiliyorlar. Ama evlenen sensin, gelinlik senin. Sen begenmen ve kendini icinde prenses gibi hissetmen gerek. Senin gunun icin dikiliyor. Kesinlikle dugune kadar kimse gormesin. Karisa olunca hayalindeki gelinligi bile begenmemeye basliyorsun.
Bu gelinlige gelince: benimkinle alakasi yok,ama BAYILDIM! Yani resmen zerafetin ve zenginligin, sade ve sikligin, herseyi bulustugu cooook guzel bir gelinlik. Kimseyi dinleme derim. Esimin anneanneside demisti ay bu ne, hic kabarik degil gelinligin vs. Esimde: BIZ BEGENDIK! Dedi sustu kadin. Baska denilecek birsey yok. Hep kendini dusunerek hareket et. Gun sizi gununuz.

çok asil bi gelinlik ama önemli olan senin beğenmen zaten canım. sonuçta sen giyiceksin. hem kabarık bile almış olsan yine beğenmeyen olucaktı yok daha kabarık olsaydı diyen ya da çok kabarık diyen olucaktı. yani bişeyi herkese beğendirmen imkansız. bu yüzden dışarıdan gelen yorumlara değil de kendi düşüncene zevkine daha çok önem ver. sonuçta gelinlik bu bi daha giyemiceksin. sen mutluysan beğendiysen sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…