merhaba
bu rgelinlik arkadaşımın benim giyebileceğimi söyledi ve çok istekli bu konuda gelinliği düğünümde giymek onu çok mutlu edicek ve kırmak istemiyorum ama bazı değişiklikler yapma istiyorum sizce neler yapabilirim
mesala tek bir omuza taşlı bir askım eteğinde gül yerine taş işleme vb
Üst kısım güzel, tek bir askı ile hareketlendirebilirsin. Askının üstünde güller olsun. Etek kısmı sırf saten hoş durmuyor, tül ve güllerle hareketlendirebilirsin.
Gelinliğin tarlatanı(doğrumu hatırlıyorum bilmiyorum altındaki kasnak) bozulmuş gibi geldi bana resimdenmi kaynaklı bilmiyorum ama onu değiştirmeni tavsiye ederim öncelikle..Gördüğüm kadarıyla drapenin altında kalan tül kısmı kabarık gelinlikte o yüzden üzerine taş eklesen garip durur kendini göstermez gibi geldi.Dikkat edersen nişanlılıktaki süslemenin yapıldığı etek kısmı düz tül..Üstüne taş yaptırsan çok alakasız olacak gibi düşündüm.Ben olsam drapenin altında ki tül kısmının kenarlarına gelinlikteki çiçekler gibi bir süsleme yapardım.(Bu kadar fazla olması şart değil)Ama çiçekleri resimde saçta takılı olan toka gibi tüyle kombine edilmiş gül seçerdim.Eğer etekteki v açıklığı değiştirebilirlerse dantel ya da boncuk işlemeli birşeyler seçerim göğüs bölümüyle beraber...
benim giydiğim gelinlikte eteklerdeki saten bozulmuş ve ütülenmesi gerek arkadaşımın düğününde nişanlıktaki gibi düz dü ve gelinliğin fotoları net çıkmamış ama etekteki tül kısımda dantel işlemeler var incili ve giydiğim alan dar olduğu içn yeterince açamadık
eteğin ve açılımına yani tül kısmına yarım metre dantel alık dantelin motif motif çıkartıp tül üstüne ara ara dikebilirsin etek kısmında sateninin altı tamamen tül ise satenini degaje drape şeklinde yukarı tolayıp arka ortaya güzel bir fiyonk yapabilirsin ve göğüs ortasındn çıkan dantelden tek omuz yapabilirsin canım
canım bana gelinliğin altı cok hareketsiz gibi geldi bir de alt taraf cok kırımıs.altındaki kumas saten mi neyse artık ona dantel aplikler falan işletebilirsin mesela öyle daha alımlı olur sanki.onun dısında bu haliylede gayet güzel