• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim ...

Canım içine sinmiş ve çok güzel sade bir gelinlik çok da uygunmuş bazen en başta düşündüğümüz gibi olmuyor neler düşünüyoruz neler yapıyoruz önemli olan yine de beğendiğin bir şey alman :)

Canım içine sinmiş ve çok güzel sade bir gelinlik çok da uygunmuş bazen en başta düşündüğümüz gibi olmuyor neler düşünüyoruz neler yapıyoruz önemli olan yine de beğendiğin bir şey alman :)

Valla degisiyo insanin fikri sonucta modelleri netten vs gordugumuzde mankenler sergiliyo boy fizik hicbiri onlardaki gibi durmuyo dantel hevesimi artik kina kiyafetinde cikarmayi dusunuyorum ki ilerdede giyebilirim gelinligi bi kere giycem ee o dantel kalcak oyle eheheh :1:
çok zarif çok güzel bir gelinlik.:16: güle güle giy:16:

Tesekkur ederim canim valla birilerinin begenmesi hosuma gidiyor cunku biz genelde sikir sikir islemeli parildayan tarzda gelinlikler seviyoruz millet olarak ve bi yandan da dusunuyorum insanlar bu goruntuyu yadirgayabilir mi acaba die bi yandan banane diyorum ama insan bu baskalari tarafindan begenildigi zaman da mutlu oluyor:8:

sade bir gelinlik sana da çok yakışmış. benden bi fikir gelinlik çok seni kapatmış gibi geldi yani sırt açıklığı göğüs hizasıyla aynı, göğsünde dekolte yok rahat etmen açısından bunlar iyi olur ama sanki o bağcıklı yeri açtırsan mı yani altından tenin görünse daha iyi olur gibi geldi

sade bir gelinlik sana da çok yakışmış. benden bi fikir gelinlik çok seni kapatmış gibi geldi yani sırt açıklığı göğüs hizasıyla aynı, göğsünde dekolte yok rahat etmen açısından bunlar iyi olur ama sanki o bağcıklı yeri açtırsan mı yani altından tenin görünse daha iyi olur gibi geldi

yakası tam benim istediğim gibi o şekilde kapalı olması gerçekten rahatlık açısından çok iyi ama sırtı açamam ki içine iç çamaşırı giymeye gerek yok aslında ama giymeden de kendimi rahat hissedemem :9: ondn kapalı kalcak ya da silikonlar dan kullanırsam belki o zaman açılabilir bilmiom ki hiç öyle denemedim :26:

gelinliğin içine dikebiliyolar iç çamaşırını, ayrıca kopça kısmı şeffaf olan çamaşırlarda var. o gelinlik o kadar sıkı dar bişeyki düşcek hissi oluşmuyo :))

Back