Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım
aysiradan aldık indirimli kısmındaydı aslında oraya vitrindeki modeli denemeye gitmiştik annemle daha önce kardeşimle denemeye gittiğim için annem görmemişti dedim gel bak bu model benzio denediklerimden birine die bi girdik çıkış böyle oldu
ben cok begendimm maasallahhhhhhhhhhhhhh maasallahhhhh:) damat adayı gordumu?
tabiki hayır zaten koşullar gereği de göremez burda yok sadece bi msj attım face ine o da belli olmayan bişi dedim hadi yine kıyamadım kıymetimi bil ehehe bunu yolladım ama netide yok belki silebilirim o bakmadan ama çatlıyo diyo sen görürsün damatlığımın düğmesini göstermicem sana dio dedim kafamı bozma onu da alır sana göstermem Eki Görüntüle 422927
tabiki hayır zaten koşullar gereği de göremez burda yok sadece bi msj attım face ine o da belli olmayan bişi dedim hadi yine kıyamadım kıymetimi bil ehehe bunu yolladım ama netide yok belki silebilirim o bakmadan ama çatlıyo diyo sen görürsün damatlığımın düğmesini göstermicem sana dio dedim kafamı bozma onu da alır sana göstermem Eki Görüntüle 422927
beğendim eğer aynısıysa ki inş. aynısı olur.üniverste balosu mu :)
evet tavşancım üniversite balosu 12 haziranda yatta olacak yemekli gece:) senin ne peki üni mezuniyetimi?
yok bizim düğün için :)
cok güzel canım mutlulukla giy inşallah
teşekkürler canım
aysiradan aldık indirimli kısmındaydı aslında oraya vitrindeki modeli denemeye gitmiştik annemle daha önce kardeşimle denemeye gittiğim için annem görmemişti dedim gel bak bu model benzio denediklerimden birine die bi girdik çıkış böyle oldu
teşekkürler canım öncelikle canım benm ayaklar maşallah hem 40 numara hem taraklı ayakkabı bulmakta zorlanıyorum ama netten baktığım modeller 37 numaradan KREM DANTELL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece ayak bunu alıp ben kendim süslemeyi düşünüyorum ya da renkli babetler var günlükte bi de bambide beğendiğim yeşil süet bi ayakkabı var ama gelinliğe uymaz ama babete bayıldım ama daha önceden bambide babet denemiştim geçen sene kalıpları çok iğrenç aslında en rahat polaris orda bulabilirsem süper olur ama onunda 40 numarası tükeniveriyor bi de betada var 81-1663 - Kadın Sandalet bu ama betanında 40 numarası bazen sıkıyo of of zor benm işim bambide farklı modellerde vardı beğendiğim bakalım bilmiom yani tam olarakCok sade ve ŞIK eminim düğün günü harika olacaksın. Ben de babet giyecegim bu arada nasil birsey dusunuyosun en zoru da ayakkabi
saol canımAllah tamamına erdirsin kızlar...
özelden mesaj atayım canım bunuBu arada ne kadara aldin canim.
teşekkürler canımçok zarif ve şık :) şimdiden mutluluklar :)