teşekkürler canım
aysiradan aldık indirimli kısmındaydıaslında oraya vitrindeki modeli denemeye gitmiştik annemle daha önce kardeşimle denemeye gittiğim için annem görmemişti dedim gel bak bu model benzio denediklerimden birine die bi girdik çıkış böyle oldu
ben cok begendimm maasallahhhhhhhhhhhhhh maasallahhhhh:) damat adayı gordumu?
tabiki hayır zaten koşullar gereği de göremez burda yoksadece bi msj attım face ine o da belli olmayan bişi dedim hadi yine kıyamadım kıymetimi bil ehehe bunu yolladım ama netide yok belki silebilirim o bakmadan ama çatlıyo diyo sen görürsün damatlığımın düğmesini göstermicem sana dio dedim kafamı bozma onu da alır sana göstermem Eki Görüntüle 422927
tabiki hayır zaten koşullar gereği de göremez burda yoksadece bi msj attım face ine o da belli olmayan bişi dedim hadi yine kıyamadım kıymetimi bil ehehe bunu yolladım ama netide yok belki silebilirim o bakmadan ama çatlıyo diyo sen görürsün damatlığımın düğmesini göstermicem sana dio dedim kafamı bozma onu da alır sana göstermem Eki Görüntüle 422927
beğendim eğer aynısıysa ki inş. aynısı olur.üniverste balosu mu :)
evet tavşancım üniversite balosu 12 haziranda yatta olacak yemekli gece:) senin ne peki üni mezuniyetimi?
yok bizim düğün için :)
teşekkürler canım
aysiradan aldık indirimli kısmındaydıaslında oraya vitrindeki modeli denemeye gitmiştik annemle daha önce kardeşimle denemeye gittiğim için annem görmemişti dedim gel bak bu model benzio denediklerimden birine die bi girdik çıkış böyle oldu
teşekkürler canım öncelikleCok sade ve ŞIK eminim düğün günü harika olacaksın. Ben de babet giyecegim bu arada nasil birsey dusunuyosun en zoru da ayakkabi
saol canımAllah tamamına erdirsin kızlar...
özelden mesaj atayım canım bunuBu arada ne kadara aldin canim.
teşekkürler canımçok zarif ve şık :) şimdiden mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?