kızlar daha önce tam modeli nette bulamadığım için paylaşamamıştım http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/522702-kizlar-ani-kararla-aldim.html ani bir kararla almıştıkhazır model aldım ama bedeni kalmamış bu yüzden daraltmaya gitmişti geldi üstümdeki duruşu boyu kısaltılacak tabiki babet kullanacağım için
Eki Görüntüle 422913 Eki Görüntüle 422909 Eki Görüntüle 422910 Eki Görüntüle 422911 Eki Görüntüle 422912 Eki Görüntüle 422914
çok yakısmıs allah mutlu etsinnnnn:)
çok hoş,çok zarif olmuşsun:)
bende sevmezdim canım dntel bakıyodum genelde ama içime sinmiyordu bunu denemeyi bile istememiştim ama annem çok ısrar etti işte bende şaşırdım kendimeNormalde bu tip gelinlikleri sevmem ama sana çok yakışmış cok güzel taşımışsın, mutluluklar diliyorum :)
çok hoş,çok zarif olmuşsun:)
çok güzel olmuş ama sırtı biraz pot mu durmuş .s
teşekkürler canımAllah mutluluğunu daim etsin .. Çok güzel olmuşçok beğendim
aysiradan aldık indirimli kısmındaydıkıyafetim dikildiğinde hemen resimleri paylaşacagım , peki gelinliğini nereden aldın?
diktirdiğin aynısını dikcekler mi eğer öyleyse müthiş bi terzn var canım benmki cesaret edemedi eveledi geveledi hazır aldım bende
aynısı :) ama sana bir sürprizim var:) elbisenin önü aslında tamamen kapalı megan fox eliyle kaldırmıs eteğini bak
evet canım... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?