• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim ...

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
kızlar daha önce tam modeli nette bulamadığım için paylaşamamıştım http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/522702-kizlar-ani-kararla-aldim.html ani bir kararla almıştık :1: hazır model aldım ama bedeni kalmamış bu yüzden daraltmaya gitmişti geldi üstümdeki duruşu boyu kısaltılacak tabiki babet kullanacağım için :1:
$fotoğraf (9)1.jpg $fotoğraf (1).jpg $fotoğraf (5).jpg $fotoğraf (7)1.jpg $fotoğraf (6)1.jpg $fotoğraf (8)1.jpg

kızlar daha önce tam modeli nette bulamadığım için paylaşamamıştım http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/522702-kizlar-ani-kararla-aldim.html ani bir kararla almıştık :1: hazır model aldım ama bedeni kalmamış bu yüzden daraltmaya gitmişti geldi üstümdeki duruşu boyu kısaltılacak tabiki babet kullanacağım için :1:
Eki Görüntüle 422913 Eki Görüntüle 422909 Eki Görüntüle 422910 Eki Görüntüle 422911 Eki Görüntüle 422912 Eki Görüntüle 422914

çok yakısmıs allah mutlu etsinnnnn:)

Normalde bu tip gelinlikleri sevmem ama sana çok yakışmış cok güzel taşımışsın, mutluluklar diliyorum :)

Normalde bu tip gelinlikleri sevmem ama sana çok yakışmış cok güzel taşımışsın, mutluluklar diliyorum :)
bende sevmezdim canım dntel bakıyodum genelde ama içime sinmiyordu bunu denemeyi bile istememiştim ama annem çok ısrar etti işte bende şaşırdım kendime :1: teşekkür ederim:42:

çok hoş,çok zarif olmuşsun:)

teşekkür ederim:42:

diktirdiğin aynısını dikcekler mi eğer öyleyse müthiş bi terzn var canım benmki cesaret edemedi eveledi geveledi hazır aldım bende

çok güzel olmuş ama sırtı biraz pot mu durmuş .s

ya kız tam düzgün bağlamadı arkasını sıkmak lazım daha bi de benim abuk sabuk hareketlerim kaynaklı olabilir fotoları çok aceleyle çektik kalabalıktı da eğer potluk varsa aman o da nazar boncuğu olsun :nazar: :1: maksat gönüller bir olsun :4:

Allah mutluluğunu daim etsin .. Çok güzel olmuş :16: çok beğendim
teşekkürler canım

kıyafetim dikildiğinde hemen resimleri paylaşacagım , peki gelinliğini nereden aldın?
aysiradan aldık indirimli kısmındaydı :9: aslında oraya vitrindeki modeli denemeye gitmiştik annemle daha önce kardeşimle denemeye gittiğim için annem görmemişti dedim gel bak bu model benzio denediklerimden birine die bi girdik çıkış böyle oldu :52::32:

evet canım... :)

ben terzilere gosterdim adam gorur gormez ben bu elbisenin altından kalkamam dedi sizi üzerim dedi bende gittim modaevine oradaki kadın hep eski sanatcılara bu tip seyler dikmiş usta bayagı bende tamam dedim aldı olculerimi birebir aynısı olacak elbisem gelsin giyip paylasacagım:)

Back