• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

eteğini geniş marullar vererek yaparsan gayet hoş olur öyle abartıya gerek yok

Aslında etekleri marullu olan giyince cok farklı ve güzel duruyo,içime sindi , ama çok fazla kişi çok abartı olduğunu yazdığı için düze mi çevirmeliyim ki die tereddüte düştüm, Daha farklı modeller için gezecek vaktim kalmadı:(

Ben gelinliğin orjinal halini sevdim ama sizin içinize sinen diğeri.O halde diğer fikirlerle kafanızı bulandırmayın.Sonuçta herkes beğenecek diye kendinizi çokta iyi hissetmediğiniz hele hele bir kez giyilecek bir şeyi tercih etmeyin derim ben.Ve kimseyi tam anlamıyla memnun edemezsiniz.Bakın hepimizden farklı fikirler çıkıyor. =)​

Ewet canım aslında doğruyu söylüyorsun yorumlar geldikçe aklın karısıyor,sonuçta herkes farklı düşünecektir, biri begenir biri begenmez, ama yinede hep insanların fikirlerini önemsemişimdir, bazen senin göremediğini çevrendekiler görebiliyor çünkü... Teşekkürler...

çok beğendim ama bence önemli olan senin beğenmen kimseyi takma derim kafanı karıştırma:34:

mutluluklarr dilerim..

bence çok hoş güle güle giyinin:)
tabi sade olmayacak o gün sizin günününz gelin olduğunuz belli olsun değilmi:)
mutluluklar dilerim bu arada:nazar:

Sonunda kararımı verdim, diğer başlıktada açtıgım gibi, etekleri düz olanı diktirmeye karar verdim...

aslnda çk hoş bir model fakat eteklernn kabrk olmsndan dolayı çok göz yoruyo bnce biraz daha az kabrk olursa daha ii olur :34:

Back
X