Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yaptırdınız mi? Bende araştırıyorumBen vajina daraltma amaliyati olmak istiyorum sizce kadın doğum doktorundami yokya plastik cerrahtami olmak daha iyi sonuç verir bilgisi olan paylaşabilir mi plastik cerrah ta olan varmı nasıl bir sonuç aldınız yorumlarınızı bekliyorum hanimlar
Merhaba Ne gibi sorunlar olustu?Merhaba bende dün katıldım buraya ben yaptırdım bir buçuk yıl kadar önce ben pişman oldum bende yorum bekliyorum ben gibi olupta ilişkiden eskisi gibi hissi olan varmı yazmasını bekliyorum belki bende sorun oluştu yada bu ameliyatlar böyle sonuçlanıyor bilemedim
Merhaba istanbul’da tanınmış ünlü plastik cerrah ameliyatımı yaptı vajino ve labioplasti 2023 mayıs ayında bu zaman oldu acı geçmedi yani ilişkide çok acıyor ben Almanya dayım tekrar istanbul’a gidemedim mesaj attım şimdi haber bekliyorum yanlış hatalı ameliyat olmuş ama şimdi ne yapacağım param yok tekrar üç kişi bilet parası otel parası ameliyat parası 10 bin euro yakın para lazım böyle kaldım işte eğer yapmayı düşünüyorsanız uzmanlara danışın plastik cerrah bu konuda yanılma payı daha yüksekMerhaba Ne gibi sorunlar olustu?
Çok geçmiş olsun, Ankara'da Dr bulur revize için gelirseniz seve seve yardımcı olurum samimiyetle söylüyorum.Merhaba istanbul’da tanınmış ünlü plastik cerrah ameliyatımı yaptı vajino ve labioplasti 2023 mayıs ayında bu zaman oldu acı geçmedi yani ilişkide çok acıyor ben Almanya dayım tekrar istanbul’a gidemedim mesaj attım şimdi haber bekliyorum yanlış hatalı ameliyat olmuş ama şimdi ne yapacağım param yok tekrar üç kişi bilet parası otel parası ameliyat parası 10 bin euro yakın para lazım böyle kaldım işte eğer yapmayı düşünüyorsanız uzmanlara danışın plastik cerrah bu konuda yanılma payı daha yüksek
Merhaba yaptırdınız mi? Bende araştırıyorum
Çok sağolun çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun, Ankara'da Dr bulur revize için gelirseniz seve seve yardımcı olurum samimiyetle söylüyorum.
Geçmiş olsun kime oldunuz acaba ne anlamda kötü bende olmak istiyorum o yüzden soruyorumMerhaba Ne gibi sorunlar olustu?
Merhabalar bende 4 Mart'ta vajinaplasti ve labioplasti ameliyatı oldum sürecim elhamdülillah iyi geçiyor çok memnunum ama tavsiyem mümkün ise yaza birkamaMerhaba hayır yaptırmadım doktorun amaliyat için verdiği tarih benim adetime deng geldi yaza ertelemek zorunda kaldim
elbette kadın dogum doktoru çünkü oranin anatomisinden anlayan o. ağrı olmasının sebebi genelde plikalar vardır vajen duvarında onların denk getirilememesi oluyor. kadın dogum klinikleri bu alanda uzman neticede, bunu bilirler. benim onerim bu yondeBen vajina daraltma amaliyati olmak istiyorum sizce kadın doğum doktorundami yokya plastik cerrahtami olmak daha iyi sonuç verir bilgisi olan paylaşabilir mi plastik cerrah ta olan varmı nasıl bir sonuç aldınız yorumlarınızı bekliyorum hanimlar
Merhaba canım ameliyat oldunmu merak ettim 4 Mart günü vajinaplasti ve labioplasti ameliyatı oldum özel yaman Hastanesi'nde doktor Sevtap alkan hocamız şehir spinal anestezi ile 2 saat sürdü ameliyatim biraz korktuğum için sakinleştirici verdiler uyuduğum için rahat geçti odama geldiğimde minimum seviyede ağrım vardı çok hafifte sızı ama yardımcı Beyza hanım ve hemşire arkadaşlar muhteşem ilgilendiler :) en ilginç durumum da şu tek başıma gittim ve kendi imzamla saat 6 gibi hastaneden aynı gün çıkış yaptım hastaneye yakın olan kız kardeşim de kaldım araba kullandım bir akşam orada kalıp tekrardan şehir dışındaki evime kendim geldim 4 mart'tan itibaren 2 gün evde yattım sonra işime başladım bugün verilen ilaçların son günü ağrım yok sızım yok herhangi bir sorunum sıkıntım yok ama çok dikkat ediyorum iç çamaşırı giymiyorum evde etekle dolaşıyorum dışarıya çıktığım zaman çok bol şalvara benzer bir pantolon giyiyorum iç çamaşırı yok içimde yani böyle rahat geçti sürecim. Olumsuz yorum yapan arkadaşlar büyük bir ihtimalle ya doktor mağduru ya da gerçekten vücut tipi deri ile de alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü herkesin iyileşme süreci kişiden kişiye fark ediyorMerhaba yaptırdınız mi? Bende araştırıyorum
geldielbette kadın dogum doktoru çünkü oranin anatomisinden anlayan o. ağrı olmasının sebebi genelde plikalar vardır vajen duvarında onların denk getirilememesi oluyor. kadın dogum klinikleri bu alanda uzman neticede, bunu bilirler. benim onerim bu yonde
Merhaba
Merhaba canım ameliyat oldunmu merak ettim 4 Mart günü vajinaplasti ve labioplasti ameliyatı oldum özel yaman Hastanesi'nde doktor Sevtap alkan hocamız şehir spinal anestezi ile 2 saat sürdü ameliyatim biraz korktuğum için sakinleştirici verdiler uyuduğum için rahat geçti odama geldiğimde minimum seviyede ağrım vardı çok hafifte sızı ama yardımcı Beyza hanım ve hemşire arkadaşlar muhteşem ilgilendiler :) en ilginç durumum da şu tek başıma gittim ve kendi imzamla saat 6 gibi hastaneden aynı gün çıkış yaptım hastaneye yakın olan kız kardeşim de kaldım araba kullandım bir akşam orada kalıp tekrardan şehir dışındaki evime kendim geldim 4 mart'tan itibaren 2 gün evde yattım sonra işime başladım bugün verilen ilaçların son günü ağrım yok sızım yok herhangi bir sorunum sıkıntım yok ama çok dikkat ediyorum iç çamaşırı giymiyorum evde etekle dolaşıyorum dışarıya çıktığım zaman çok bol şalvara benzer bir pantolon giyiyorum iç çamaşırı yok içimde yani böyle rahat geçti sürecim. Olumsuz yorum yapan arkadaşlar büyük bir ihtimalle ya doktor mağduru ya da gerçekten vücut tipi deri ile de alakalı olabileceğini düşünüyorum çünkü herkesin iyileşme süreci kişiden kişiye fark ediyor
korkma canim herkes oluyor doktoruna güven yeterMerhabalar çok geçmiş olsun hayır henüz amaliyat olamadım yaza ertelemek zorunda kaldım bu yazdiklarinizla içime su serptiniz inşallah benim amaliyata böyle rahat geçer inşallah iyi sonuç alırsınız tekrar çok geçmiş olsun