• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

bencede üstü çok güzel ama altı biraz göz yorucuu biraz daha sadeleştirip çok hoş bi gelinlik elde edebilirsiniz

Tabi zevkler ve renkler meselesi bi yandanda, ama sizlerin yorumları da benim için çok önemli, yapacagım degişikliklere ayın 5 ine kadar karar vermem gerekio kızlar, ewet bekliyorum yorumlarınızı,önerilerinizi, ne tarz bi saç tokası olabilir? Etek lerini düze mi çevirmeliyim?

üst kısmı güzel ama alt kısmı çok göz yoruyor
alt kısmı sade olsa daha hoş olur bence :34:
Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah,hayırlı olsun

$16082011103.jpg

Lütfen yardım arkadaşlar, eteklerini düzmü yoksa marullu mu yaptırayım bi türlü karar veremedim ?

ah pardon bn ilk resmi görmemştm ilk hali çok kabark üstü şahane
iknci resm daha güzl ben dümdüz sandm o yzden düz sevmem demştm =)
hafif hareketler olablr ilk hali olmasn çokda sade olmasn

Eki Görüntüle 249322 $16082011104.jpg
Ben ikisinide yanyana koyayım kolay görünsün, ve tercihlerinizi belirtirseniz sevinirim...İlk resim gelinliğin orjinal hali,bazı degişikliklerle 2.gelinlik oluşmuş, üst kısım aynı hemen hemen farklılık daha cok eteklerde, sizce hangisini diktirtiyim ? Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler :)

Eki Görüntüle 249322 Eki Görüntüle 249323
Ben ikisinide yanyana koyayım kolay görünsün, ve tercihlerinizi belirtirseniz sevinirim...İlk resim gelinliğin orjinal hali,bazı degişikliklerle 2.gelinlik oluşmuş, üst kısım aynı hemen hemen farklılık daha cok eteklerde, sizce hangisini diktirtiyim ? Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler :)

bence ilk resimdeki güzell etekleri falan ama o dekoltesi yani en üstünü begenmedim sadece rahatsız edici duruo baana göre

ilk resmde yandaki aksesuarı çok abartı buldm ama farklı bnde kararsz kaldım :D

ilk resmdeki aksesuar dediğim eskiye göre ilk resm şimdiye göre saağdakinin aksesuarı yanlş olmasn =)

Aslında etekleri marullu olan giyince cok farklı ve güzel duruyo,içime sindi , ama çok fazla kişi çok abartı olduğunu yazdığı için düze mi çevirmeliyim ki die tereddüte düştüm, Daha farklı modeller için gezecek vaktim kalmadı:(

Back
X