• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

bana da biraz göz yorucu geldi.üst tarafı biraz sadeleştirebilirsiniz daha güzel olur sanırım.sadece işlene olabilir üstte.zevklerimiz aynı değil ama giydiğinizde yakıştırdıysanız sorun yok.mutluluklar :))

benim şu an dikilen gelinliğimin üst kısmını anımsatıyor biraz.dikilince nasıl olcak merak ediyorum beni gelinliğinde alt kısmı böyle hareketli idi ama ben değiştrdim üstü altı heryeri çok kalabalık olmasın istedim mutluluklar dilerim tatlım

zevkler hakkında tartışılmaz ama ben beğenmedim kesinlikle tercih etmeyeceğim bi model gelinlik ne kadar sade olursa okadar güzel görünürsün asil durur yani mutluluklaar dilerim sana canım

tabiki herkesin zevki farklıdır ama yorumlar benim için önemli... ona göre degişiklikler yapabilirim teşekkürler...

bende beğendimmm ama
alt kısmı dah sade olabilirdi sanırım..
ama üzerinde görmeden de bişey diyemicem...
rabbim mutluluklar versinnnnnn:)))))))

Gelinliğin üstünde ki renkli taş işlemelerini sevmedim.Şahsi fikrim gelinliği daha basit gösterdiği.Alt kısımda bir çok arkadaşın dediği gibi çok kalabalık.Ancak sizin içinize sinmiş,mutluluklar.:nazar:

Arkadaşlar yorum yazan herkese teşekkürler, gelinlikte hep sadeliği arardım ama sonradan hayatta inşallah bir kere giyecegim şeyin biraz ihtişamlı olmasına karar verdim ve bu gelinlik çok içime sindi, sadece etekleri konusunda biraz kararsızım ,düz etek mi olsa ki diye, bayram sonrası dikilmeye baslanacak , fikrimi degiştirsemmi diorum?

gelinligin güzel fakat alt kısmı göz yoruyo alt kısmını biraz daha sadeleştirmelisn inş çok çok çok mutlu olursunnn:3:

Back