• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

yesoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
61
0
36
Balıkesir
Sonunda diktirmeye karar verdiğim gelinliğimi nasıl buldunuz yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Eklentiler

• $16082011104.jpg
    $16082011104.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 68
  • $16082011105.jpg
    $16082011105.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 74
ust harika ama altta bazi degisiklikler yaptirsan biraz daha sade olsa cok daha guzel olur bence.:3:

bne çok beğendim güle güle giy mutluluklar

Yorum yazan tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim, gelinliğin orjinal halinde etekleri düz A şeklinde iniyordu aşağıya ve açıklık kısmı simli tülden oluşuyordu,klasik gelinlik modeli yani, çok düşündüm ve bu şekilde marullu etek daha hoşuma gitti,farklı olmasını istedim, biraz abartı gelebilir ama sonuçta bir daha böyle bir şey giyemeyeceğim için varsın olsun dedim...

çooooook güzel ama alt kısımdaki o ortası işlemeli tülden, büyük çiçek olmasa mükemmel olurdu.

Son düzenleme:
bencede o büyük çiçek olmasa çok daha hoş olurdu.Zaten bir çok detay var gelinlikte,çiçek çok kalabalık yapmış.Hayırlı olsun canım

Çiçek olayını düşüncem , gelinlikte kararımı verdim ama son degişiklikleri yarın söylicem dikilen yere, inşallah güsel olur :) saçıma çiçek tokada fazla olur dimi, yılbaşı agacı gibi :) Saça taç yada ne düşünebilirim ki ?

ben çok beğendim bana kalsa ben hiçbi değişiklik yaptırmam :nazar::nazar::nazar:güle güle giy canım mutluluklar

Back
X