Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bnm teşekür ediyorumm biden aklımda olmayan modeli aldım diye biras kafam karıştı..ama giydigimde içinde mutlu oldum :)teşekür ederimmm :)canım ikisi de sana çok yakışmış,gelinliğin daha güzel amakaydirigubbakcemile2 içine sindikten sonra gerisinin ne önemi var,allah mutlulukla giydirsin inşallaholumunekankayizsmile
teşekürler cnm bnmmm :)gelinliği beğendim ama nişanlığın abartı gibi geldi bana
cnmm 1700 e kiraladım , satın almasıda 3500tl dedi gelinlikci:)begenmene sevindim ayrıca:)Gelinlik harika valla... Ne kadara mal oldu.. Allah güle güle giymek nasip etsinn
Nişanlığın biraz bol durmuş o yüzden çok süper durmuyor
ama daraltınca daha güzel olur senin de dediğin gibi
Gelinliğin ise süper
Güle güel giymen dileğiyle
cok güzeller canim güle oynaya giyin
Her ikiside çok güzelmis, nisanligin ise bence farkli olmus.
Güzel günlerde giyinmeniz dilegiyle.
gelinliğin mükemmel ben çok beğendim.
nişanlık niye aldınki nişanlanmamışmıydın sen yada ben yanlışmı hatırlıyorum.
mutluluklar dilerim bu arada.
canım gelinliğini de kına kıyafetinide beğendim senin içine sinmişki almışsın güle güle giy zemuszemus
teşekür ederim cnm:)gelinliğini beğendim ama nişanlığını beğenmedim canım
nisan cnm bm çok teşekürler:)ben ikisinide beğendim canım güzel olmuş
yaaaaaaaa demi cnmm farklııı nebilim bu bi kaç senedir abiyeler var kınada giyilen ondan genelde abartılı diyorlar..ama kadeşim ve kuzenlerimde hep uzun abiye gicekler kınada benim farkım olmas dedimm herkeste öyle söyleyince böle abartılı bşy aldım..bide farklıydıııı giydigim nişanlıklardannn deişik geldi:)ikiside çok güzel ben özellikle nişanlıgını beğendim...çok çarpıcı..
yaaaaaaaaaaaa aslında cnm bnm herkesss nişanlıgı çok begenmiştii gelinlikte çok karar verememişlerdi gelinlikçidekiler..nebilim rengi falan gerçekten bogmadı beni..gelinlik içindede kaybolmadım..boyum kısa genelde düşük belli gelinlikler var bu sene onlarda beni iyicene kısa gösterdi en mantıklı olanı buydu:)hanii anladımki insan gelinlikte begendigini giyemiyormuş..bitane acaip begendim yemin ederim aklımda kaldıııı ama düşük belll etegi çok karışıktııı sanki predeyi bozup üstüme atmışlar gibi durdu bel kısmı zaten diz kapagıma kdr gelcekti nerdeyse:)oysa mankende görünce aşık olmuştum:)teşekür ederim cnmmmmm bilgin için güzel cvbın için:)ben ikisinide çok çok beğendim.inan süper olmuş modeller harika.ve sanada çok yakışmış.hiç kafanı bulandrma.bnde yeni evliyim aynı senn gibi olmadı bu değiştrcm dedim durdum düğün gününne kdr şimdi bile diorum acaba başka modelmi alsydım hatta sennkini görünce bile dedim keşke daha arasaydım die.insanın aklndaki hayalindeki olmuo işte.bnm gibi kafanda keşke sorularıyla dolaşıp bu güzl günlerini berbat etme tadını çıkar.harika olmuşsun kaydirigubbakcemile5
canım hiç içini kaçırma bence ikiside gayet hoş hele kına için aldığının rengine bayıldım.Allah mutlu mesut etsin.
cnm bnm teşekür ediyorum:)kına elbisem düğünden bi gün önce giycegim bunu:)ama ben sürekli nişanlık diyip duruyorum buna agız alışkanlıgından:)yanlış söyledim yine yoksa nişanım ocak ayında oldu abiye giymiştim onda:)
cnm bnm kaldırdım resimleri şimdi aklım burda kalcak begenmeyende olunca üzülcemmm sogurum diye korktum vallaaaaa gelinlikten kınalıktan..ondan kaldırdım cnmm bnm kusura bakma okiş:)Gözükmüyo cnm
hmm tmm ozaman:) çünkü nişanlı biliyorum senide oyüzden.
Allah hepsini mutlu giymeyi nasip etsin.opuyorumnanaktan