- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle valla cnm bnmmm aman her zor stresli şey böyle olsun:)allah saglık mutluluk versinde bunlar geçici şeyler:)bende öptm cnm bnm:)
Yok canım gitmedim zaten.. 1 tane gelinlikçiye gittim..
Diktiriyorum..
Çok bunaltıcı işler gerçekten.. Eşya,gelinlik,kına elbisesi falan.
Bende sevmem düğün falan..
Olsa da sevdiklerimizin yanında bulunsak hep dmi :lepi:
Öptm cnmm opuyorumnanaktan
beenmene sevindim cnmmm:)teşekür ederim:)ikiside gerçekten çok hoş, mutluluklar.
sgl cnm yaa güzel yorumun için..nebilim üzerime giydigimde aynaya bakınca kendimi iyi hisettimmm emanet gibi durmadı ikiside:)tabi biras daraltılcak belimi tam sarmıyo potluk oluyoo:)herşeyden önemlisi üzerine çok yakışmış.üstüne oturmuş ve güzel taşıyorsun.yüzünü göstermemişsin ama belliki çookk güzel birisin
hayırlı olsun
nem,gelinliğine bayıldım çok güzelmiş yaa. çok yakışmış sanada. ayrıca öle mminyon tipli falan da durmuyorsun gibi geldi bana
nişanlığa gelince. üstü çok güzel ,etek kısmı benim tarzım değil
ama sen moralini bozma çünkü o da sana çok yakışmış
cnm
nemim haziranda düğün var dimi senin ee nişan ne zaman yoksam o mor kına elbisesi mi ayyy kafam karıştıı benim kaydirigubbakcemile3
haziranda düğün cnm bnmm nişanda abiye giydim ozakta oldu:)kına için o fuşya olan :)ben hep kınaya nişan diyip duryorum:):):)kafanı ben karıştırdım fıstık:):):):)
tutturmuşlar bi tarz gelinliğin nişanlığın sporu çıkmadı malesef adı üstünde abiye genelde bu tarz oluyo yada daha az kabarık ikiside çok hoş çokta güzel taşımışsın tatlım sıkma canını ikiside çok güzel
ay cnm bnm hayırlıı olsunn vallaaaa ben çok pimpirikliyim diye erken aldım biras...inan düğünden 15 gün önce bile alabilirsin:)hiç dert etme tatlım:)hmm anladı ben şimdi düştü jetonum kaydirigubbakcemile3
benim düğün aralıkta kasımda bakmaya başlarım bende sanırım yeterli olur o süre dimi CADIARZU
güzel
güle güle giy
sgl cnmmmmmmmmm:)
cnmm tarlatanlı niişanlıklar hep böleee vallaa abartılı oluyor sade olanını bulamadım:)abiye giymek lasım eger sade olsun dersem onuda ailem falan istemedi abartılı olsun dediler:)teşekür ederim güzel yorumun için cnm bnm:)gelinliği çok beğendim ama nişanlık çok hoş değil sanki çok abartılı
sglllllllllllll tatlım:)Gelinliğe laf yok çok şık sositososito
Bende nişanlığı üzerinizde çok beğendim fiziğinizi çok güzel ortaya çıkarmış önemli olan da bu bence. Gelinliğinizde aynı tarz demekki size giden tarz bu. Güle güle giyin
ben çok beğendim ikisinide güle güle giy
nişanlığında hoşuma gitti insan hayatında bir kere giyiyor şıkır şıkır olmalı yerimsenibensanada çok ykışmış bayıldım :asigim:
Güle güle giy canım, gelinliğin çok güzel. Nişanlığının da rengi çok güzel model olarak değişik geldi bana ama senin vücuduna güzel oturmuş yakışmış için rahat etsin ikisi de çok hoş. Ömür boyu mutlu olmanı dilerim...
ayyyy cnmm yaaaa çoks glll ben çok takıyorum kafama küçük şeyi bileeee içime su serpiyonuz valla sgl binlerce kes:)
Tatlım ben de evlenmeden önce senin gibi düşünüyordum kafamda bir sürü model belirlemiştim, internetten de bakmıştım modellere sonra gelinliği almaya gittim giydim giydim hiç birini beğenmedim. Hiç aklımda olmayan bir modeli çıkardı sonra gelinlikçi giydim ve çok güzel durdu üzerimde. Sonra senin gibi ben de çok kafama takmıştım, ama gören herkes çok beğendi. Şimdi senin ince eleyip sık dokuman çok normal. Gerçketne çok yakışmış sen rahat ol diye söylemiyorum gördüğümü söylüyorum :)
Nişanlığın konusuna gelince benim de kınalığım kırmızı, simli ve taşlıydı.. Bu günlerinde abartılı giymicen de ne zaman giycen tatlım.