• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri GeLiNLigİm ve NiŞaNlgIm(sonunda aldım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GÜZELMİ SİZCE

• Ankete Katılan
    88
herşeyden önemlisi üzerine çok yakışmış.üstüne oturmuş ve güzel taşıyorsun.yüzünü göstermemişsin ama belliki çookk güzel birisin

hayırlı olsun

Yok canım gitmedim zaten.. 1 tane gelinlikçiye gittim..
Diktiriyorum..
Çok bunaltıcı işler gerçekten.. Eşya,gelinlik,kına elbisesi falan.
Bende sevmem düğün falan..
Olsa da sevdiklerimizin yanında bulunsak hep dmi :lepi:
Öptm cnmm opuyorumnanaktan
öyle valla cnm bnmmm aman her zor stresli şey böyle olsun:)allah saglık mutluluk versinde bunlar geçici şeyler:)bende öptm cnm bnm:)
ikiside gerçekten çok hoş, mutluluklar.
beenmene sevindim cnmmm:)teşekür ederim:)

herşeyden önemlisi üzerine çok yakışmış.üstüne oturmuş ve güzel taşıyorsun.yüzünü göstermemişsin ama belliki çookk güzel birisin

hayırlı olsun
sgl cnm yaa güzel yorumun için..nebilim üzerime giydigimde aynaya bakınca kendimi iyi hisettimmm emanet gibi durmadı ikiside:)tabi biras daraltılcak belimi tam sarmıyo potluk oluyoo:)

nem,gelinliğine bayıldım çok güzelmiş yaa. çok yakışmış sanada. ayrıca öle mminyon tipli falan da durmuyorsun gibi geldi bana
nişanlığa gelince. üstü çok güzel ,etek kısmı benim tarzım değil
ama sen moralini bozma çünkü o da sana çok yakışmış
cnm

nem,gelinliğine bayıldım çok güzelmiş yaa. çok yakışmış sanada. ayrıca öle mminyon tipli falan da durmuyorsun gibi geldi bana
nişanlığa gelince. üstü çok güzel ,etek kısmı benim tarzım değil
ama sen moralini bozma çünkü o da sana çok yakışmış
cnm

cnmmm sgl valla:)inan gelinlikçiden içeri girerken bu nişanlık vitrindeydi kardeşimle annem bak bu güzelmiş dedii ,bende aman neresi güzel hiç begenmedim dedimm...neyse alt katta denedim gelinlikleri falan karar verdim gelinlige zor belaaa,sonra nişanlıkları giydim allahım palyanço gibi oldumm en son bunu getirtti annem illa dene diye..inannnn en iyisi bu oldu:)hiç begenmemişttim ama giyince iyi durdu aldım:)

nemim haziranda düğün var dimi senin ee nişan ne zaman yoksam o mor kına elbisesi mi ayyy kafam karıştıı benim kaydirigubbakcemile3

tutturmuşlar bi tarz gelinliğin nişanlığın sporu çıkmadı malesef adı üstünde abiye genelde bu tarz oluyo yada daha az kabarık ikiside çok hoş çokta güzel taşımışsın tatlım sıkma canını ikiside çok güzel

nemim haziranda düğün var dimi senin ee nişan ne zaman yoksam o mor kına elbisesi mi ayyy kafam karıştıı benim kaydirigubbakcemile3

haziranda düğün cnm bnmm nişanda abiye giydim ocak ayında oldu:)kına için o fuşya olan :)ben hep kınaya nişan diyip duryorum:):):)kafanı ben karıştırdım fıstık:):):):)

Son düzenleme:
haziranda düğün cnm bnmm nişanda abiye giydim ozakta oldu:)kına için o fuşya olan :)ben hep kınaya nişan diyip duryorum:):):)kafanı ben karıştırdım fıstık:):):):)

hmm anladı ben şimdi düştü jetonum kaydirigubbakcemile3
benim düğün aralıkta kasımda bakmaya başlarım bende sanırım yeterli olur o süre dimi CADIARZU

gelinliği çok beğendim ama nişanlık çok hoş değil sanki çok abartılı

Bende nişanlığı üzerinizde çok beğendim fiziğinizi çok güzel ortaya çıkarmış önemli olan da bu bence. Gelinliğinizde aynı tarz demekki size giden tarz bu. Güle güle giyin

tutturmuşlar bi tarz gelinliğin nişanlığın sporu çıkmadı malesef adı üstünde abiye genelde bu tarz oluyo yada daha az kabarık ikiside çok hoş çokta güzel taşımışsın tatlım sıkma canını ikiside çok güzel

sgl cnm bnm yaaaaaaaaaaaaaa demi böle olurrr nişanlıla gelinlikk:)zaten zayıfımmm belii çok ince olup alt tarafı çok kabarık olunca bi acaip durdu,düz sade olanları giydim busefer çocuk gibi durdum..yine bunlarda bşye benzedim gibikaydirigubbakcemile3teşekür ederim tatlım:)

hmm anladı ben şimdi düştü jetonum kaydirigubbakcemile3
benim düğün aralıkta kasımda bakmaya başlarım bende sanırım yeterli olur o süre dimi CADIARZU
ay cnm bnm hayırlıı olsunn vallaaaa ben çok pimpirikliyim diye erken aldım biras...inan düğünden 15 gün önce bile alabilirsin:)hiç dert etme tatlım:)

güzel

güle güle giy
sgl cnmmmmmmmmm:)

gelinliği çok beğendim ama nişanlık çok hoş değil sanki çok abartılı
cnmm tarlatanlı niişanlıklar hep böleee vallaa abartılı oluyor sade olanını bulamadım:)abiye giymek lasım eger sade olsun dersem onuda ailem falan istemedi abartılı olsun dediler:)teşekür ederim güzel yorumun için cnm bnm:)

Gelinliğe laf yok çok şık sositososito
sglllllllllllll tatlım:)

Bende nişanlığı üzerinizde çok beğendim fiziğinizi çok güzel ortaya çıkarmış önemli olan da bu bence. Gelinliğinizde aynı tarz demekki size giden tarz bu. Güle güle giyin

demi cnmm benziyo ikisi evde resimlere bakında dedim aynı tarz ikiside:)ama en iyi bunlar oldu üstüme yoksa ben daha çok tülll agırlıı işlemeli modelleri seviyordum ama olmadı onlar bana:(

ben çok beğendim ikisinide güle güle giy
nişanlığında hoşuma gitti insan hayatında bir kere giyiyor şıkır şıkır olmalı yerimsenibensanada çok ykışmış bayıldım :asigim:

Güle güle giy canım, gelinliğin çok güzel. Nişanlığının da rengi çok güzel model olarak değişik geldi bana ama senin vücuduna güzel oturmuş yakışmış için rahat etsin ikisi de çok hoş. Ömür boyu mutlu olmanı dilerim...

ben çok beğendim ikisinide güle güle giy
nişanlığında hoşuma gitti insan hayatında bir kere giyiyor şıkır şıkır olmalı yerimsenibensanada çok ykışmış bayıldım :asigim:

ayyyyyyyyy cnm bnm çok sgl demi şıkır şıkır duryor:)vallahi bidaha hayatta giymem falan demiycem hiç bşy için:)üzerine giyince insan karar vermeli onu anladım:)gelinliktede nişanlıktada hiç aklımın ucuna gelmeyen modelleri aldım:)hayırlısıııı artıkk en azından alıp kurtuldum bu derttende:)

Güle güle giy canım, gelinliğin çok güzel. Nişanlığının da rengi çok güzel model olarak değişik geldi bana ama senin vücuduna güzel oturmuş yakışmış için rahat etsin ikisi de çok hoş. Ömür boyu mutlu olmanı dilerim...

ayyyy cnmm yaaaa çoks glll ben çok takıyorum kafama küçük şeyi bileeee içime su serpiyonuz valla sgl binlerce kes:)

ayyyy cnmm yaaaa çoks glll ben çok takıyorum kafama küçük şeyi bileeee içime su serpiyonuz valla sgl binlerce kes:)

Tatlım ben de evlenmeden önce senin gibi düşünüyordum kafamda bir sürü model belirlemiştim, internetten de bakmıştım modellere sonra gelinliği almaya gittim giydim giydim hiç birini beğenmedim. Hiç aklımda olmayan bir modeli çıkardı sonra gelinlikçi giydim ve çok güzel durdu üzerimde. Sonra senin gibi ben de çok kafama takmıştım, ama gören herkes çok beğendi. Şimdi senin ince eleyip sık dokuman çok normal. Gerçketne çok yakışmış sen rahat ol diye söylemiyorum gördüğümü söylüyorum :)

Nişanlığın konusuna gelince benim de kınalığım kırmızı, simli ve taşlıydı.. Bu günlerinde abartılı giymicen de ne zaman giycen tatlım.

Tatlım ben de evlenmeden önce senin gibi düşünüyordum kafamda bir sürü model belirlemiştim, internetten de bakmıştım modellere sonra gelinliği almaya gittim giydim giydim hiç birini beğenmedim. Hiç aklımda olmayan bir modeli çıkardı sonra gelinlikçi giydim ve çok güzel durdu üzerimde. Sonra senin gibi ben de çok kafama takmıştım, ama gören herkes çok beğendi. Şimdi senin ince eleyip sık dokuman çok normal. Gerçketne çok yakışmış sen rahat ol diye söylemiyorum gördüğümü söylüyorum :)

Nişanlığın konusuna gelince benim de kınalığım kırmızı, simli ve taşlıydı.. Bu günlerinde abartılı giymicen de ne zaman giycen tatlım.

ayyyyyyyyyy cnm bnmmmmmm gerçekten bendede öyle olduu inan netten gelinlik modellerini aldım flaşhıma attıımm gelinlikçilerde benzerlerini aynı olanları çıkardıı ama neden öyle acaip durdu züerimde anlamadım:)nedense bu ikisinin içinde kendimi çok iyi hissettiimmm cidden farklı bi duygu insan içindeyken anlıyorrr:)zaten böyle abartılı şeyi ömürde insan bikez giyiyor..yoksa aşırı sadelikten yanayım amaa birasda gösterişli olsun dedim..nebilimmm aldım kurtuldum en azından:) emimin düğünden sonra niye kafama taktım bukdr diycem:)hanii ben buraya resim koydum diye herkeste begenemez tabi:)ama üzülüyorum ne yalan diyeyiymmm begenneyen olunca:)aşırı kötüüü dien olmadı allahtannn yoksa tamamen sogurdum:)böle dengesiz bi yapım var valla:)biri begenmesin soguyorum o şeyden:)şimdii uzaktan bu resmee baksamm boyuna tipine yakışmış üzerinde yama gibi durmuyor derimm:)Ama işte herkes bu tarzı begenmiyebilir..kimi sadece tül sever kimi koyu renk kimi abiyeee:)

Back