Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben alt tarafı çok kabarık modeLLer benim tarzım değil.Ama geLinLiğin üst tarafı taşLarı faLan çok hoş oLmuş.2 modeLde üstüne çok yakışmış
cnmmm nişanlıgı 600tlye gelinligi 1700 tl ye kiraladım:)ciiden begendinmi kıs nişanlıgı kimse begenmedi forumdaay tuvaletin çok hoşmuş yaa ne kadar bunun fiyatı?
çok yakışmış canım.
Gelinliğin cok hoş nişanlıkta guzel ama altı bıraz abartı duruyor
Mutluluklar dilerim öncelikle..
Almışsın daha fikir söliyip içini soğutmak istemem ama kabarık nişanlıkları hiiç sevmiyorum..
Model olarak güzel renk olarak güzel sanada güzel yakışmış.. Ama sevmiyorum işte..
Nişanlılığının modelini gelinlik yaptırsaydın daha güzel dururdu bence..
İğrenç falanda durmuyo üzerinde gayet güzel taşımışsın..
İşte hayal ettiğimiz şey üzerimizde hoş durmaya biliyo..
Fakat içine sinmediyse almasaydın keşke 1 kere giyiceğin şeyler bunlar..
Gözün iyice alıştığında kendinede yakıştırmaya başlıcaksındır yerimseniben
Ee bide saçın makyajın falan yapılcak o zaman gördüğünde iyice içine siner..
gelinliğini çok biğendim balım
nişanlığın da benim tarzım değil ama sana yakışmış bende minyon tipliyim işallah gelinlik bendede güsel durur ya boshayallersmile
cnmmm nişanlıgı 600tlye gelinligi 1700 tl ye kiraladım:)ciiden begendinmi kıs nişanlıgı kimse begenmedi forumda
beğendim şekerim çok hoş güle güle kullan
cnmmmm inan okdr çok gelinlik nişanlık denedimki artık bıktım yanii sürekli aklım gelinlikte nişanlıktaydı..alıp kurtulmak istiyordum..3 aydırda bakıyorum çok begendigim modeller vardı ama ciiden hiç iyi durmadı üstümde..nişanlıgı kardeşim çok begendi gelinligide annem çok begendii baktım üstümdede kötü durmuyor kırmakta istemedim..normalde günlük hayatta etek bile giymem spor bi tarzım varrr bana kalsa gelinlik bile giymek istemiyordum sadece beyaz abiye alcaktım ama herkes çok kızdıkaydirigubbakcemile3bide çok göreceli bşyyyy başkasının çok begendigini begenmiyebiliyorus:)ama biri begenmedim diyincede üzülüyorum vallaaaa
Evlilik ne zmn?
3 aydır bakıyomuşsun.. İşte bakmasaydın keşke..
İnsanın kafası daha fazla karışıo..
Bıkıyo,bunalıyo.. Yeteeeeeeeeer diyosun..
Ama dediğim gbi yakışmış gayette güzel taşımışsın bence..
İşte bu göreceli bi kavram buraya resimleri yüklemişsin fikir almak için ama biri kötü dediğindede üzülüyosun dmi..
İçinde rahatsan,kendini kasmıyosan tamam o zaman..
Nişanlığın çokkkkkkkkkkkkkk abartılı ama gelinliğin güzel cnm
haziranda cnm bnm:)valla sorma kimseye tavsiye etmiyorum her gelinlikciye gidip sürekli gelinlik denemeyi:)insan çıldıryor:)artıkkk dedim olsun kurtulayım:)amann allah saglık huzur versin azcık saat giycem anı işte:)nişanımdada elbise için çok gezmiştim bak şimdi unuttum gitti boşuna kafama takmışım:)işte böyle şeylerde çok takıntılı olmamak lasımmış:)ilgin için çok teşekür ederim cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmm:)
Ayy ne gelinlikçisi ben sitelerinde dolaşırken bile bunalıyodum ohaoldumsmile
Bide denemekmiii yoo.. Yapmadımda zaten
Aman boşver canım aynen aradan çıktı işte..
Zatenn çook güzel olcaksındır gelinliğinin içinde yerimseniben
Peri kızı gbi..
Bütün gözler senin üzerinde :lepi:
Ohhhh Allah bi ömür mutlu etsin sevdiğinle seni opuyorumnanaktan
amin cnm bnm allah herkesi mutlu etsin:)çok sglll vallaaaaa nebilim saç makyajla falannnnn iyi olur diyorum bideee düğün falan hiç sevmem hemen olsada kurtulsam diyorum yaaaaaaaaaaaaa:)ne stresli işmiş valla:)aman cnm valla en iyisini yapıyorsun hiç gitmeeee gelinlilkçilere:)bak gecen aylarda eşya alma olaylarından dolayı strese girmiştim şimdide bu allahtan kurtuldum daha eşya mobilya gelinlik görmek istemiyorum:)muckcnmmm:)