Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben ikisinide çok beğendim çok yakışmış :) opuyorumnanaktan
nişanlığınla gelinliğini neden birlikte aldın arası fazla olmayacak galiba nişanla düğünün?
ben gelınlıgı cok begendm benm istedigm tam benm istedigm tarz :) sadece ustunu gupurlu isterım :) sanada cok yakısmıs cnm hiç suphe olmasın bence aklında..bende hep kabarık bi model istıodum ama bi gelınlık denedm hiç gusel olmadı bundanda kabarıktı..onemli olan sana yakısanın olması buda cok yaksımıs:lepi:
ikiside üstünde çok şık durmuş sana yakışmış cnm mutluluklar
bence cok yakısmıs gelinliğin canım nişanlılıgında öle güle güle giy
sgl cnm bnmmm ciddenn öyle begendigi insanın üzerinde güzel olmayabiliyormuş..ben daha düz sadeee kabarık olmayanları seviyordumm ama acaip olduuu küçük kız gibi durdumm...aşırı kabarıkta denedim boyum kısa oldugundan yuvarlak top gibi oldummm..bunlar en iyileri inan pcde resimlerim var denedigim gelinliklerle çekindigim baktımda felaket duryor::)kaydirigubbakcemile3
valla cnm yaa ne zor şeymi,ş:)bende begendigim modeli giyince hemen olcak sanıyordum ama öle olmuyomuş:)gidip bi gelinlkçiye tüm modelleri deneyip karar vermek lasım:)çok sgl valal cnmm içimi okdr çok rahatlattınızki:):) bendede tam tersi oldu hani duz sırf tul olan modeller warya ondan da denedm onu daha cok begendm kabarıktan :) ama o kadarda sade almam yani daha gosterişli modelleri denıcem baktım olmadı nasıl yakısıosa ole acam artık napim kaydirigubbakcemile3 aynenn bende resme baktım walla hemen sıldım cok komikti :) için rahat olsun cok cok yakısmıs ikiside opuyorumnanaktan
sgl cnmmm bnmmmmm vallaaaaa içime sindi gibi gelşinlik nişanlık üzerimdeyken çok mutlu oldum ama eve gelip buraya koyunca kafam karıştı biras:)bide güveniyorum buraya ciddennn yorumlara önem veriyorum:)ikisinide çok güzel taşımışsın ve gayet güzeller... Allah mutlu etsin bir ömür.. a.s.
canım cok beğendim ya gercekten zevklisin kınalığınada bayılmıştım zaten
gelinlik süper canım gercekten süper
vallah ne yalan soyleyeyim , ben cok begendim, insallah gule oynaya giyersin,:teytey: , bu mutlu gununde olmak isterdim yaninda, vallah ben diyorum ki yuuzunu kapatmissin ya kapatmasaydin, guzelligin ayri bir renk katacakti resimlerine, evet gelinligin de nisan elbisen de cok muhtesem, ama icindeki barbie bebek ayri bi guzel.
güle güle giy canım çok beğendim ben
sanada çok yakışmış
canım benim her ikiside çok hoş hayırlısıyla giy inşallah çok yakışmış sana ALLAH ım mutlu etsin inşallah