Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinliğine bayıldımmmm
belli ki cinderalla modelini seviyosun, kınalık da şirin ama bence bu model sade oldugu için beyazda daha asil durmuş, hayırlı olsun canım, güle güle giy
öncelikle hayırlı olsun =) bende Nisan geliniyim. gelinliğine bayıldım bende prenses üzeri taşlı model alacağım. kınalığın da guze hayırlı olsun tekrardan =) Allahım mutluluk huzur versin bi ömür inşallah...
canım benim iptal ettirdiğin kınalığına kıyasla bu daha güzelmiş. bir önceki gelinliğinle aynı gibiydi bu daha güzel olmuş, sen de içinde kendini mutlu ve rahat hissediyorsan sorun yok
Eki Görüntüle 919159 bu kına kıyafeti bu da kına yakılırken giyecegim bindalliEki Görüntüle 919160
kına kıyafeti ayrı bindallı ayrı gerek varmı yaa bende kararsız kaldım
Eğer bindalli kasnaklı olursa tüm gece boyunca sadece bindalli tercih edilebilir. Ama benimkisi kasnaksız sadece kına zamanı uygun :) tabi tercih meselesi ben kına kiyafetimi ayrı bindalli ayrı istedim :) bunlar hoş geldi gözüme
anladım canım hoş ikiside allah mutlu mesut etsn inş. peki kiralık mı satılıkmı ??
Sağol kuzum hepimizi inşallah :) Rabbim bi ömür mutlu etsin. Ven kiralayacağım gerek görmedim almaya. Ama arada çok bi fark yok :)
Verdiğin cevabı şimdi gördüm kuzum :) hepimizin hayırlı olsun. Düğün günü yagmur olmasın ya tabi Rabbim bilir :) dış cekim yapcaz inşallah herseyimi güzel olur. 8 aralıkta nişan yaptık biz. Hazırlıklara tam gaz devam :) eşya bakıyorum yemek takımı falan. Kaderdaşım benim :) kına kiyafetimi ekleyeyim sana
Eki Görüntüle 919159 bu kına kıyafeti bu da kına yakılırken giyecegim bindalliEki Görüntüle 919160
Sağol kuzum hepimizi inşallah :) Rabbim bi ömür mutlu etsin. Ven kiralayacağım gerek görmedim almaya. Ama arada çok bi fark yok :)
ayyyy inanmıyorum bende 9aralıkta nisanlandım canım 6 nisandamı seninde
coook güzel canımm bayıldım güle gülee giy insallah
hiccc görmemisiiim mesajlarıııınııı cok mutlu oldum görünce aynı gün falan baya sasırdım