• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim ve kınalığım

Kına elbiseni ben çok beğendim.Gelinlik modeli içinde evet biraz alışagelmiş model oldu artık ama yine de sana yakışmış yine de tercih senin canım.İlayda'nın paylaştığı modellerden üçüncüsü çok hoş öyle bir model de tercih edebilirsin bence.

gelinliğin alt kısmı çok kabarık daha farklı olabilir

kınalığını sevmedim,özellikle sadece arkasındaki olan siyah tülü

kınalığın ve gelinliğin aynı gibi

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum neden bütün gelinler mısır patlağı gibi böyle kabarık kabarık olmak istiyo:26: sade zarif kuğu gibi olmak varken..

Kına elbiseni ben çok beğendim.Gelinlik modeli içinde evet biraz alışagelmiş model oldu artık ama yine de sana yakışmış yine de tercih senin canım.İlayda'nın paylaştığı modellerden üçüncüsü çok hoş öyle bir model de tercih edebilirsin bence.

cokkk tesekküüürr ederim canııımm ben bir dakikada gelinligimi sectim götürdükleri yerdeki en iyi oydu dedigim gibi bütcee 1 milyardı 1 milyarada öyle ahım şahım gelinlik bulmak cok zor
saçları aynı sızın boyutunuzdaydı ama koyu kızıldı beyaz gelinlikle peri kızı gibi görünüyor koyu kızıl bence onuda bir düşünün

gelinliğin alt kısmı çok kabarık daha farklı olabilir

kınalığını sevmedim,özellikle sadece arkasındaki olan siyah tülü

kınalığın ve gelinliğin aynı gibi

prenses model istiyodum cnmhayalim oydu
Ben anlamıyorum neden bütün gelinler mısır patlağı gibi böyle kabarık kabarık olmak istiyo:26: sade zarif kuğu gibi olmak varken..

kısa boya her model güzel gitmiyo cnm ya daha kısa gösteriyo bir milyarada kugu gibi bir gelinlik bulmakdaaa cok zorrr..

cokkk tesekküüürr ederim canııımm ben bir dakikada gelinligimi sectim götürdükleri yerdeki en iyi oydu dedigim gibi bütcee 1 milyardı 1 milyarada öyle ahım şahım gelinlik bulmak cok zor
[/FONT][/B]

Canım zaten önemli olan senin içine sinmesi eğer beğendiysen içine sindiyse de gerisi teferruat yani yeni modaymış eksi modaymış.Gelin olacak olan sensin sonuçta her şey senin istediğin gibi olmalı diye düşünüyorum :34:

başka modellerede bak bende prenses sevmıyorum.tercih meselesi.bi de gelinliğin ve kınalıgın bırbırıne cok benziyor.

prenses model istiyodum cnmhayalim oydu

kısa boya her model güzel gitmiyo cnm ya daha kısa gösteriyo bir milyarada kugu gibi bir gelinlik bulmakdaaa cok zorrr..

asıl prensesler daha kısa gösterio ve bence çok çirkin
ben her modeli denedim hepsi de güzel oldu
en son yarım balık giydim ve iyi ki de öyle yapmışım :1:

Hakikaten gelinlik ile kınalığın aynı gibi, bence farklı modeller denemelisin. sakın ilk gördüğünü alma dene ve üzerinde gör :)

nasıl resim çekilebildin normalde izin vermiyolar. bide şöyle söyliyim aynı bunun gibi bende gelinlik istiyodum iki kişi de bu gelinlikten görünce vazgeçtim ve daha farklı modeller buldum ama resim çekemedim izin vermiyolar diye :26:

nasıl resim çekilebildin normalde izin vermiyolar. bide şöyle söyliyim aynı bunun gibi bende gelinlik istiyodum iki kişi de bu gelinlikten görünce vazgeçtim ve daha farklı modeller buldum ama resim çekemedim izin vermiyolar diye :26:
Bende çekemedim valla haftaya dikimine başlancak

Back