- 25 Aralık 2012
- 893
- 261
- 323
bu yaz bir arkadasım evlendi onunda gelinliği sizinkiyle aynıydı uzun bir duvak ve salık dalgalı saçlar papatya taç kullanmıstı herkes cok beğendi
bendeee sacı falan o sekildeeeee istiyorummmmmmmm ztn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yaz bir arkadasım evlendi onunda gelinliği sizinkiyle aynıydı uzun bir duvak ve salık dalgalı saçlar papatya taç kullanmıstı herkes cok beğendi
saçları aynı sızın boyutunuzdaydı ama koyu kızıldı beyaz gelinlikle peri kızı gibi görünüyor koyu kızıl bence onuda bir düşününbendeee sacı falan o sekildeeeee istiyorummmmmmmm ztn
Kına elbiseni ben çok beğendim.Gelinlik modeli içinde evet biraz alışagelmiş model oldu artık ama yine de sana yakışmış yine de tercih senin canım.İlayda'nın paylaştığı modellerden üçüncüsü çok hoş öyle bir model de tercih edebilirsin bence.
saçları aynı sızın boyutunuzdaydı ama koyu kızıldı beyaz gelinlikle peri kızı gibi görünüyor koyu kızıl bence onuda bir düşünün
gelinliğin alt kısmı çok kabarık daha farklı olabilir
kınalığını sevmedim,özellikle sadece arkasındaki olan siyah tülü
kınalığın ve gelinliğin aynı gibi
Ben anlamıyorum neden bütün gelinler mısır patlağı gibi böyle kabarık kabarık olmak istiyo:26: sade zarif kuğu gibi olmak varken..
saçları aynı sızın boyutunuzdaydı ama koyu kızıldı beyaz gelinlikle peri kızı gibi görünüyor koyu kızıl bence onuda bir düşünün
kısa boya her model güzel gitmiyo cnm ya daha kısa gösteriyo bir milyarada kugu gibi bir gelinlik bulmakdaaa cok zorrr..
cokkk tesekküüürr ederim canııımm ben bir dakikada gelinligimi sectim götürdükleri yerdeki en iyi oydu dedigim gibi bütcee 1 milyardı 1 milyarada öyle ahım şahım gelinlik bulmak cok zor
[/FONT][/B]
cokkk tesekküüürr ederim canııımm ben bir dakikada gelinligimi sectim götürdükleri yerdeki en iyi oydu dedigim gibi bütcee 1 milyardı 1 milyarada öyle ahım şahım gelinlik bulmak cok zor
prenses model istiyodum cnmhayalim oydu
kısa boya her model güzel gitmiyo cnm ya daha kısa gösteriyo bir milyarada kugu gibi bir gelinlik bulmakdaaa cok zorrr..
asıl prensesler daha kısa gösterio ve bence çok çirkin
ben her modeli denedim hepsi de güzel oldu
en son yarım balık giydim ve iyi ki de öyle yapmışım
Bende çekemedim valla haftaya dikimine başlancaknasıl resim çekilebildin normalde izin vermiyolar. bide şöyle söyliyim aynı bunun gibi bende gelinlik istiyodum iki kişi de bu gelinlikten görünce vazgeçtim ve daha farklı modeller buldum ama resim çekemedim izin vermiyolar diye :26:
Bende çekemedim valla haftaya dikimine başlancak