• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinliğim ve kına elbisem :)

SAliOsmanF

(Karışık değil karmakarışık)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
147
11.910
118
33
Kızlar gelinliğimi ve kına elbisemi satmak istiyorum evde koyacak yerim yok 38 beden ikiside isteyenler olursa özelden msjla foto gösterebilirim. Fiyattada anlaşırız inşallah :))

Kız ne satıyon gelinliğini , koysana babanın altına , hatıra kalsın :KK20:

Kız ne satıyon gelinliğini , koysana babanın altına , hatıra kalsın :KK20:
abla evim çok küçük bazanın altını o kaplıyo başka bişey koyamıyorum yer açılması lazım hemde yazık o gelinliğe ya değerlendirilmeli orda çürümemeli :)

He olur , zaten gelinlik giymediydim , bu yaştan sonra alemin diline sakız olayım , Allah iyiliğini versin emi ablacım :cool:

He olur , zaten gelinlik giymediydim , bu yaştan sonra alemin diline sakız olayım , Allah iyiliğini versin emi ablacım :cool:
şimdi bişey diyicem elalemede neyse terbiyem el vermiyor değil ban yemek istemiyorum ondan :D valla bah düğününüde ben yapayım elbise + düğün :D

Kız ben kaynana olucam şuradan bir iki yıla , gelinlik giyip ne yapcam , ama içimde ukte kaldı , gelinime eeeen pahalısını alıceeeeem , görkemli ve dillere destan bi düğün yapceeeem , tabi ömrüm yeterse inşallah :KK9::KK37:

töbe töbe ya senin niye 2 kelimende 2side ölüm bahhh ohlavamla gelcem haaa :KK55: bu süpürge ama idare et :D

Back