Gelinlik Modelleri gelinliğim istediğim gibi olmadı :(:(:(

nerde bu gelinlikçi??

kadıköyde tunaliz moda. şimdiye kadar 8 prova oldu, herhalde 2 tane daha olacak. yalnız benim şöyle bir durumum var, gelinlik normalde düşündüğüm bütçenin 2 katına yaklaştığı için ödemem kolay olsun diye benimkinin dikimini çok ağırdan aldık, şubat sonu başlandı mayıs sonunda alacağım, ona göre de taksitlendirdi, her provada biraz verdim. provanın fazla olmasının bir nedeni bu, bir de benimki tesettür gelinlik olduğu ve daha önce kullanmadığı tipte bir astar kullandığı için kendi de işi şansa bırakmak istemedi.

gelinlik dikiminde dikimin yoğun sezonda olmasının, aceleye gelmesinin, gelinlikçinin sizi toy görmesinin vs. çok etkisi var. diktirmeyi düşünen kızlar olarak, elimizde internetten bastırdığımız bir modeli götürüp, "bana bunu diker misin? dikerim" kadar basit bir diyalogla yetinmememiz lazım. Kullanacağı kumaşları ordaki hazır gelinliklerden görmek lazım, ya da satın aldıktan sonra, sizin için kesmeden önce bir uğrayıp ne kumaşı aldığını görmeniz lazım. mesela ben ipek organza kullanıyorum, ilk istediğinin rengi dantelimle uymamıştı, gönderdi daha açık tonunu getirtti. gelinliğin dikim sürecini size biraz anlatabilmesi lazım, bir modeli görünce desin ki mesela, burda şu dikiş atılır, arkadan şöyle getirilir vs. yani modeli dikmeyi hayal edebildiğini gelinlikçide görmek lazım. burada iş biraz bize düşüyor yani kızlar...

sana gözdağı vermiş sadece elindeki fişle hiçbişey yapamaz fakat kaporan yanmış maalesef, ben gelinlik bakmaya çıktığım zaman beğendim birçok model oldu ve bütün gelinlikçiler kapora istedi bu tuzağa düşmemek lazım arkadaşlar, düşünmek istediğinizi söyleyip ayrılın gidin evinize rahat kafayla düşünün öyle karar verin. Gelinlik diktirmek isteyenler mutlaka önceden gelinliğinizi dikeceği kumaşı görün sonra siparişi verin. Ben satın aldım ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı düğün günü anladım

canım konuşurkennn kararlı ollll sakın fikrinden de vazgeçme benimde başıma geldi üstelik ben hazır almıştım gelinliği mağazadan da çıkarmadığım halde bana satmaya kalkıştı 1600 anlaşmıştık öyle bir konuşma yapmışım ki adamdan paramı da aldım sadece 100 tl geri vermedi uyanıklar ama olsun ben paramı aldımmmmm dediğim gibi sakınn paranı kaptırmaaaaa

geçmiş olsun cnm gerçekten çok üzücü bi durum
fakat anlamadığım bi durum var. sen provalarda gelinliğini hiç görmedinmi? keşke baştan müdahale etseydin.söktürüp bnm istediğim gibi yapın deseydin.neyse artık geçmiş.
kızlarında dediği gibi kaporan malesef yanıcak. paranın gerisini de vermek zorunda değilsin.

en son komşumuz fatihte diktirdiği 2 kıyafeti beğenmedi ve sadece kumaş parası ödedi.aslında kadının istediği gibi yapmadığı,kafasına göre diktiği için bence hiç vermemeliydi. ama kumaş parası diye 800tl almışlar kadından:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…