çok üzüldüm canım. seni çok iyi anlıyorum. benim de aksilikler oldu. ama son halini görmedim. bin kere pişmanım. keşke alsaydım istediğim gelinliği.
ne yapılır bilmiyorum açıkçası. sözleşmede ne yazıyor. dikkatli oku. belki öyle bir madde yoktur.
Evlenirken alınan eşya takı hiç önemli değil hepsini sonradan istediğin gibi değiştirebilrsin.Takılarını beğenmezsen yenilerini ilerde alabilirsin.Ama Gelinlik bir daha asla tekrar giyemiyeceğin çok özel bir şey onun için gerekirse 200 tl ni yak gönlüne göre gelinliğini al.
"sipariş fişi" yazan bi kağıt var elimizde nişanlımın imzası var altta, kağıdın üzerinde ad-soyad -gelinlik özellikleri-verilen kapora-kalan para bilgileri yazıyor. en sonunda ise beni ilgilendirebilecek şöyle bi cümle var, "siparişten vazgeçildiği takdirde kapora iade edilmez".
hoş ben kaporayı istemiyorum uğraştırmasın yeter ki. ama bizi biraz uğrastıracağa benziyor. sonucta benim beklentilerimi karsılamıyor ve bu durumda "ayplı mal" oluyor netten araştırdıgım kadarıyla. göz göre göre almak istemiyorum.
"sipariş fişi" yazan bi kağıt var elimizde nişanlımın imzası var altta, kağıdın üzerinde ad-soyad -gelinlik özellikleri-verilen kapora-kalan para bilgileri yazıyor. en sonunda ise beni ilgilendirebilecek şöyle bi cümle var, "siparişten vazgeçildiği takdirde kapora iade edilmez".
hoş ben kaporayı istemiyorum uğraştırmasın yeter ki. ama bizi biraz uğrastıracağa benziyor. sonucta benim beklentilerimi karsılamıyor ve bu durumda "ayplı mal" oluyor netten araştırdıgım kadarıyla. göz göre göre almak istemiyorum.
merhaba arkadaşlar,
bir ay sonra düğünüm var gelinlik diktiriyorum ve istediğim gibi yapmadı.etek kısmını plise istedim üst kısmı drape istedim ama o üst kısmı da pliseden yapmıştı (kolay olsun diye galiba) ve üst kısım için kumaş da istediğim gibi değil.aradım söyledim, bana "senin dediğin gibi olmaz cok sacma bişey olur, bu tür modeller böyle olur" demeye başladı gelinliğini satmak için. ben de almak istemiyorum o gelinliği.sözleşme yapmıstık 200 tl kapora vermiştik, onu vermeyeceğini ve kalan parayı da alacağını söylüyor. nasıl bir yol izlemem gerek lütfen biligisi olan yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?