Bnce güzel... etek kısımları çok mu boş kalmış. Bnce uçlarına dantel dönmesi hoş ola bilir. Veya belden inen dantel detayları bıraz daha salkımı aşağıya doğru ine bilir....
teşekkür ederimbenimde aklımı kurcalıyor o durum biraz daha aşağı inse daha iyi olur sanırım
Bnce arkadaşların doğru demiş. Çok yapmacık olmuş o piyonk, saten mi ayrıca saten gbi çünkü. Eğer satense dantel ve tüle ne alaka ?? Dene bilir hafif drapeli bir tülden de piyonk ola bilir illa piyonk olacaksa.
Çok açık olmyacaksa eğer gelinliğin dekoltsindeki üçtaki danteller biraz yukarda olup orda kıvrımlığı daha hoş ve zsrif görüntüye sebeb ola bilir.
Satenden yapılan piyonk arkada hoş ola biliyo. Fakat önde çok hoş durmamış taşları yla. Gelinkçin bnce onu oraya daha farklı uydura bilir. Kendi gelinliğimde çook şey yaptırmıştım oradan biliyorum çünküDantel üzerine genelde satenden fiyonk yapılıyor nettende bakmıştım arkadaşım öyle söyledikten sonra. Zaten giydiğimde de hiç gözüme batmamıştı bilemedim yaa çok kararsızım:18: en iyisi gelinlikçimle konuşmak sanırım
işte böyle straplez giymek beni çok rahatsız eder o yüzden kol diktireceğim:26:
tamam konuşayım bu konuyu bakalımSatenden yapılan piyonk arkada hoş ola biliyo. Fakat önde çok hoş durmamış taşları yla. Gelinkçin bnce onu oraya daha farklı uydura bilir. Kendi gelinliğimde çook şey yaptırmıştım oradan biliyorum çünkü
Bnide rahatsız edeceğinden bn dekoltedeki dantelleri yukarı aldırmıştım ve şeklinde kalın dantelden askı yaptırıp ,sırtımdada sivilce problemi olduğundan askı ların bitiş noktası na yakın dantelden cırtcırtlı kapak yaptrmştım. Bayada kapatmştı bni dekolteden eser yoktu :))
tamam konuşayım bu konuyu bakalım
şimdi gelinlikler hep straplez giyen var giyemeyen var sonra da uğraş dur kapatmak içinumarım benimde içime siner yapılan eklemeler
.
Bencede. Biraz dişli olmanı tavvsiye ederim %89 gelikçiler yapa bilsede işin kolayına kaşar. Tatlı konuşurlar ama ticari bakarlar 3 gelinlikçi değiştim bn mesela . Eşim yanımda olması ve sert mizahlı olması çok şey fark ettırdı. Birde pazarlığı da sıkı yap derim. 2 milyar gelinliği eşim 1 milyara aldı mesla... pazarlıkta önmli. Bnden bu kadar provalarındada kolları dıkerlerken ölçülerini iyi aldıklarından emin ol bnce çünkü sonra biri dar bırı bol ola bilir kolların. Bnden bu kadar:)) umarım istediğin gibi güzeel bir gelin olursun cnm:)
sade ve şık bir gelinlik istiyordum hep bunu çok beğendim ama bi kaç arkadaşım fiyonk kötü filan deyince moralim bozuldu o da olmasa çok boş gibi geliyor gözüme sizce nasıl kızlar
Bir de eteğe doğru inen dantelleri biraz daha uzattırsam mı böyle iyi mi?
NOT: Fazla açık giyinmeyi sevmediğim için dantelden v yakalı yarım kollu ekleme yapılacak öyle hayal edin lütfen
Eki Görüntüle 1047611 Eki Görüntüle 1047612
sade ve şık bir gelinlik istiyordum hep bunu çok beğendim ama bi kaç arkadaşım fiyonk kötü filan deyince moralim bozuldu o da olmasa çok boş gibi geliyor gözüme sizce nasıl kızlar
NOT: Fazla açık giyinmeyi sevmediğim için dantelden v yakalı yarım kollu ekleme yapılacak öyle hayal edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?