• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında yorum istiyorum kızlar...

kesinlikle kurdeleyi çıkart çok şık bir gelinlik yakası çok hoş bişide ekleme bence
Öyle o kadar açık giyinmek beni rahatsız ediyor o yüzden ekleme yapılacak teşekkür ederim yorumun için :)
O fiyonk detayı hoş görünmüyor fiyonk çıkarsa o beyaz kısmına gümüş işlemeler yapılabilir kolu hayal ettim gayet güzel olur danteller biraz aşağıya inebilir inmeyecekse eğer eteklerine dantel eklenebilir böylelikle gayet zarif hoş bir gelinlik elde edilmiş olur:12:
Evet bende öyle düşünmeye başladım etek fazla sade birşeyler yaptırayım çok sağol fikrin için :)
Benim gelinliğimin üstü de fakir kol v yakalı dantel kolluydu. Çok hoş duruyor canım :16:
Beni o fiyonk o kadar da rahatsız etmedi ama dantelli bişeye saten fiyonk olmamış. Bi de işlemesi var sanırım. Bence de çıkart onu tamamı dantel olsun.
Mutluluklar dilerim.
giydiğim zaman beni de rahatsız etmemişti görüntü olarak çok göze çarpmıyodu üzerimde arkadaşım öyle söyleyince soru işaretleri üşüştü beynime :) teşekkür ederim iyi dileğin için :)
Fiyonk olayı zaten beni benden alıyor açıkçası çok hoş bir görüntü olmuyor bence sade bişey bakmışsınız . Sırt ve uzun kuyruk detayı gerçekten çok şık olabilirdi bu biraz sıradan benim fikrim.
Eki Görüntüle 1047871 Eki Görüntüle 1047872 Eki Görüntüle 1047873 Eki Görüntüle 1047874 Eki Görüntüle 1047875 Eki Görüntüle 1047876 Eki Görüntüle 1047877 Eki Görüntüle 1047878

İnternette gördüğüm hoş modeller ama dışarıda daha iyileri var :52::52::52:
Canım bunlar da çok hoş gerçekten ama kuyruklu hiç düşünmedim zaten küçüklüğümden beri prenses model istiyordum şimdi biraz kilo alınca vazgeçtim daha kilolu görüntü veriyor bence. Bunun eteği prensesi andırıyor ve üst kısmı dantel detayları beni benden aldı vitrinde görür görmez çok beğendim ortaya karışık oldu biraz :) çok teşekkür ederim yorumun ve örneklerin için :)

fiyonk benmde hoşuma gitmedi olmasa daha iyi olur sanki bu arada çok güzelmiş gelinliğin

gelinliğin çok hoş,sadece gögüs altındaki kemeri sevmedim .. :38:
kol da eklenebilir .. güzel bi duvak,cicekk harika :16::16: cnm güle güle giyy .. :123:

gelinliğin çok hoş,sadece gögüs altındaki kemeri sevmedim .. :38:
kol da eklenebilir .. güzel bi duvak,cicekk harika :16::16: cnm güle güle giyy .. :123:

genel itibariyle pek beğenilmedi göğüs altındaki fiyonk :1: gelinlikçimle konuşacağım bakalım birşeyler yaptırayım :17: teşekkür ederim umarım güzel olur kollarla birlikte :16:

genel itibariyle pek beğenilmedi göğüs altındaki fiyonk :1: gelinlikçimle konuşacağım bakalım birşeyler yaptırayım :17: teşekkür ederim umarım güzel olur kollarla birlikte :16:

onu cıkartabilir sanırım,cok sık :16::16:
güle güle giy cnm :123:
:123::123:

sade ve şık bir gelinlik istiyordum hep bunu çok beğendim ama bi kaç arkadaşım fiyonk kötü filan deyince moralim bozuldu o da olmasa çok boş gibi geliyor gözüme sizce nasıl kızlar :25:
Bir de eteğe doğru inen dantelleri biraz daha uzattırsam mı böyle iyi mi?

NOT: Fazla açık giyinmeyi sevmediğim için dantelden v yakalı yarım kollu ekleme yapılacak öyle hayal edin lütfen:17:

Eki Görüntüle 1047611 Eki Görüntüle 1047612

Güzel bi gelinlik ama fiyonk olmasa da güzel durur gibi mi geldi :17:
Dantel kol da çok şık olur bence ve dediğin gibi dantelleri biraz daha uzattır canım :34:

bence o fiyonku kaldırt arkadaşım çünkü zaten gelinliğin dantel detayı var bide kol yaptıracaksın bence süper olur . bu kadar şey varken fiyonka gerek yok kuşağıyla beraber kaldırsınlar . bel bölgen dantel detaylı olsun birde etek kısmını uzatıp uçlarına da aynı dantel detaylarından ekletebilirsin.
Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin . Mutluluklar :)

Güzel bi gelinlik ama fiyonk olmasa da güzel durur gibi mi geldi :17:
Dantel kol da çok şık olur bence ve dediğin gibi dantelleri biraz daha uzattır canım :34:
tamam canım teşekkür ederim yorumun için :16:
bence o fiyonku kaldırt arkadaşım çünkü zaten gelinliğin dantel detayı var bide kol yaptıracaksın bence süper olur . bu kadar şey varken fiyonka gerek yok kuşağıyla beraber kaldırsınlar . bel bölgen dantel detaylı olsun birde etek kısmını uzatıp uçlarına da aynı dantel detaylarından ekletebilirsin.
Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin . Mutluluklar :)

Amin inşallah canım rabbim isteyen herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah... Teşekkürler yorumun için :16:

sade ve şık bir gelinlik istiyordum hep bunu çok beğendim ama bi kaç arkadaşım fiyonk kötü filan deyince moralim bozuldu o da olmasa çok boş gibi geliyor gözüme sizce nasıl kızlar :25:
Bir de eteğe doğru inen dantelleri biraz daha uzattırsam mı böyle iyi mi?

NOT: Fazla açık giyinmeyi sevmediğim için dantelden v yakalı yarım kollu ekleme yapılacak öyle hayal edin lütfen:17:

Eki Görüntüle 1047611 Eki Görüntüle 1047612

Canım dediğin gibi gelinlik modellerimiz benziyor :1: Bence fiyonk kesinlikle kalkmalı. Çok zorlama olmuş. Fiyonk yerine aynı gupürdan yapacaklar, çok zor olmaz. Daha şık olur bence. Etek kısımlarının ucuna ise benzer bir gupür yaptır boş kalmasın derim. Böylece fiyonk un olmamasından dolayı oluşur dediğin sadeliği de gidermiş olursun. Kuyruk kısmına dağınık dağınık da yaptırabilirsin gupürlardan. Ön taraf sade arka taraf daha hareketli ve yoğun olur. Gelinlikçi demişti bana kuyruk kısmındaki hareket fotoğraflarda güzel çıkıyor diye.

Sağlıklı ve huzurla giyelim canım. İmkanın varsa bir de üstünde görsek daha da hoş olur derim :34:

Son düzenleme:
bence fiyonk olayı güzel ama bu olmamış fiyonkun taşı çok demode göstermiş

Canım dediğin gibi gelinlik modellerimiz benziyor :1: Bence fiyonk kesinlikle kalkmalı. Çok zorlama olmuş. Fiyonk yerine aynı gupürdan yapacaklar, çok zor olmaz. Daha şık olur bence. Etek kısımlarının ucuna ise benzer bir gupür yaptır boş kalmasın derim. Böylece fiyonk un olmamasından dolayı oluşur dediğin sadeliği de gidermiş olursun. Kuyruk kısmına dağınık dağınık da yaptırabilirsin gupürlardan. Ön taraf sade arka taraf daha hareketli ve yoğun olur. Gelinlikçi demişti bana kuyruk kısmındaki hareket fotoğraflarda güzel çıkıyor diye.

Sağlıklı ve huzurla giyelim canım. İmkanın varsa bir de üstünde görsek daha da hoş olur derim :34:
o gün o kadar yoruldum ki sabah mobilyacı dolaş akşam üzeri gelinlikçi dolaş üzerimde çekinmeyi unuttum :27: ama en kısa zamanda gidip tekrar giyinip üzerimde çekinmeyi düşünüyorum eklerim o zaman :21:
bence fiyonk olayı güzel ama bu olmamış fiyonkun taşı çok demode göstermiş

çıkarttıracağım inşallah canım :16:

canım,acık gıyınmek ıstemıyorsan ust tarafı dantel olanlara bak,ekleme yaptırma bence..hem fıyonk hem dantel göz yorar gıbı geldı sanki..danteller cok asil duruyor,o konudakı fıkrını değiştirme ama dediğim gıbı modelde butunluk olmalı,ekleme cok ıyı sonuc vermeyebılır..hayırlı olsun sımdıden

Bence çok güzel bahsettiğin gibi kol yaptırırsanda çok daha şık olur.

gelinlik çok güzel geröekten fakat fiyonk benimde hoşuma gitmedi gelinliğin üzerinde fazla duruyo ve modeli bozmuş sanki

canım,acık gıyınmek ıstemıyorsan ust tarafı dantel olanlara bak,ekleme yaptırma bence..hem fıyonk hem dantel göz yorar gıbı geldı sanki..danteller cok asil duruyor,o konudakı fıkrını değiştirme ama dediğim gıbı modelde butunluk olmalı,ekleme cok ıyı sonuc vermeyebılır..hayırlı olsun sımdıden
teşekkür ederim canım :16: bu gelinlik çok hoşuma gitti gelinlikçim de eklemenin görüntüyü bozmayacağını söyledi zaten aynı dantelden kullanacakmış ama bilemiyorum :18:
uyy bende agustosta evleniyom:)) gelinliğinde çok güzell
teşekkürler canım hayırlı olsun o zaman sana da :16:
Bence çok güzel bahsettiğin gibi kol yaptırırsanda çok daha şık olur.
teşekkür ederim canım:16:
gelinlik çok güzel geröekten fakat fiyonk benimde hoşuma gitmedi gelinliğin üzerinde fazla duruyo ve modeli bozmuş sanki

kaldırtacağım canım fiyonku:17: teşekkür ederim :16:

Back