- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 34
Öyle o kadar açık giyinmek beni rahatsız ediyor o yüzden ekleme yapılacak teşekkür ederim yorumun için :)kesinlikle kurdeleyi çıkart çok şık bir gelinlik yakası çok hoş bişide ekleme bence
Evet bende öyle düşünmeye başladım etek fazla sade birşeyler yaptırayım çok sağol fikrin için :)O fiyonk detayı hoş görünmüyor fiyonk çıkarsa o beyaz kısmına gümüş işlemeler yapılabilir kolu hayal ettim gayet güzel olur danteller biraz aşağıya inebilir inmeyecekse eğer eteklerine dantel eklenebilir böylelikle gayet zarif hoş bir gelinlik elde edilmiş olur![]()
giydiğim zaman beni de rahatsız etmemişti görüntü olarak çok göze çarpmıyodu üzerimde arkadaşım öyle söyleyince soru işaretleri üşüştü beynime :) teşekkür ederim iyi dileğin için :)Benim gelinliğimin üstü de fakir kol v yakalı dantel kolluydu. Çok hoş duruyor canım
Beni o fiyonk o kadar da rahatsız etmedi ama dantelli bişeye saten fiyonk olmamış. Bi de işlemesi var sanırım. Bence de çıkart onu tamamı dantel olsun.
Mutluluklar dilerim.
Canım bunlar da çok hoş gerçekten ama kuyruklu hiç düşünmedim zaten küçüklüğümden beri prenses model istiyordum şimdi biraz kilo alınca vazgeçtim daha kilolu görüntü veriyor bence. Bunun eteği prensesi andırıyor ve üst kısmı dantel detayları beni benden aldı vitrinde görür görmez çok beğendim ortaya karışık oldu biraz :) çok teşekkür ederim yorumun ve örneklerin için :)Fiyonk olayı zaten beni benden alıyor açıkçası çok hoş bir görüntü olmuyor bence sade bişey bakmışsınız . Sırt ve uzun kuyruk detayı gerçekten çok şık olabilirdi bu biraz sıradan benim fikrim.
Eki Görüntüle 1047871 Eki Görüntüle 1047872 Eki Görüntüle 1047873 Eki Görüntüle 1047874 Eki Görüntüle 1047875 Eki Görüntüle 1047876 Eki Görüntüle 1047877 Eki Görüntüle 1047878
İnternette gördüğüm hoş modeller ama dışarıda daha iyileri var![]()