• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında fikir ve önerilerinize önem veriyorum kızlar yardımcı olurmusunuz

gelinliğini çok abartılı buldum kusura bakma daha almadıysan bence bikaçyere daha bak hele o ortadakı çiçek bitirdi benı

bugun gördüğüm gelinliği paylaşayım senınle fıkır olsun $12285_488267907887610_2127983671_n.jpg

gelinliğini çok abartılı buldum kusura bakma daha almadıysan bence bikaçyere daha bak hele o ortadakı çiçek bitirdi benı

bugun gördüğüm gelinliği paylaşayım senınle fıkır olsun Eki Görüntüle 645585

Merhaba ben bu gelinliğe bayıldım..
Acaba nerede gördünüz, nette mi yoksa gelinlikçide mi yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Acaba nerede gördünüz, nette mi yoksa gelinlikçide mi yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bu gelinlik Brezilya'dan Wanda Borges isimli bir tasarımcıya ait. Böyle güzel dantel ve dantel işçiliği ülkemizde yok denecek kadar az malesef.

birazcik fazla gibi geldi bana ust taraf sasali olacaksa al taraf daha sade olmali bence gerci vucut tipinde onemli ama bende pek begenemedim:(

Kızlar gelinliğim bu model yalnız bi kaç farklılık yaptırmayı düşünüyorum önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum ;)

Özgemcim, biraz demode buldum.. işe taşları azaltmakla başlayabilirsin, duvağı hoş, yalnız ayak bileğine kadar gelse daha şık gözükecektir. nacizane görüşlerim bunlar.

Görür görmez benim de aklıma gelen çiçeksiz olsa daha güzel olacağıydı. Drape olabilir belki çiçek yerine. Duvak da daha sade bir şey olursa çok hoş bir gelinlik ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Ama sizin gönlünüzden nasıl geçiyorsa bence öyle olmalı=)

hersey cok guzel olur sen panik yapma birazcik sadelesirse eger mukemmel olur su anda etegini degistiremeyecegine gore ust tarafi hafifletmen gerekiyor bence onun icinde netten alt tarafi senin gibi olan modellere bakmak lazim yani aslinda ustten taslari cicegi ve kolllari cikartirirsan bence guzel bir gelinlik sikintisi yok yani zaten sen guzel olacaksin kim bakar ki gelinligeee :)

hersey cok guzel olur sen panik yapma birazcik sadelesirse eger mukemmel olur su anda etegini degistiremeyecegine gore ust tarafi hafifletmen gerekiyor bence onun icinde netten alt tarafi senin gibi olan modellere bakmak lazim yani aslinda ustten taslari cicegi ve kolllari cikartirirsan bence guzel bir gelinlik sikintisi yok yani zaten sen guzel olacaksin kim bakar ki gelinligeee :)

çok çok çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :) şimdi diyorumki göğüs tarafı kalsın ve bütün çiçekler gitsin straplez kalsın istiyorum ayrıca gelinliğin rengi resimdeki gibi krem değil kırık beyaz.duvağımı uzun ve sade düşünüyorum zaten düğünün ilerleyen saatinde duvağımın kalacağını sanmıyorum nikahtan sonra onu çıkarmayı düşünüyorum

canım bu halde epey göz yorucu
ama yapacağın değişiklerle daha hoş olabilir

canım bu halde epey göz yorucu
ama yapacağın değişiklerle daha hoş olabilir

evet canım haklısın biraz demode oldu ama iptal ettirsem daha iyi olacak galiba bunu seçerken psikolojim çok iyi değildi sanırım.tatlı telaşlar ama yorulduğumu hissediyorum artık.daha ev arıyoruz aahh şu düğün bi bitse balayından dönersem... :)

bu gelinliği kknın face sayfasında gördüm dantel aynı olmasada bu resımle gıdılınce hoş şeyler çıkar ortaya

Back