- Konu Sahibi ozgemmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelinliğini çok abartılı buldum kusura bakma daha almadıysan bence bikaçyere daha bak hele o ortadakı çiçek bitirdi benı
bugun gördüğüm gelinliği paylaşayım senınle fıkır olsun Eki Görüntüle 645585
gelinliğini çok abartılı buldum kusura bakma daha almadıysan bence bikaçyere daha bak hele o ortadakı çiçek bitirdi benı
bugun gördüğüm gelinliği paylaşayım senınle fıkır olsun Eki Görüntüle 645585
Merhaba ben bu gelinliğe bayıldım..
Acaba nerede gördünüz, nette mi yoksa gelinlikçide mi yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Kızlar gelinliğim bu model yalnız bi kaç farklılık yaptırmayı düşünüyorum önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum
Özgemcim, biraz demode buldum.. işe taşları azaltmakla başlayabilirsin, duvağı hoş, yalnız ayak bileğine kadar gelse daha şık gözükecektir. nacizane görüşlerim bunlar.
ozgem ne zaman evleneceksin ona gore birkac oneride bulunabilirim sana
sen bu gelinligi aldin mi[/QU
dikilmeye başlanmıştır sanırım ama çok değişiklik olacak gibi :)
hersey cok guzel olur sen panik yapma birazcik sadelesirse eger mukemmel olur su anda etegini degistiremeyecegine gore ust tarafi hafifletmen gerekiyor bence onun icinde netten alt tarafi senin gibi olan modellere bakmak lazim yani aslinda ustten taslari cicegi ve kolllari cikartirirsan bence guzel bir gelinlik sikintisi yok yani zaten sen guzel olacaksin kim bakar ki gelinligeee :)
cnm öncelikle hayırlısı olsun bedenindeki çiçek motifleri yerine incili ya da taşlı yaptırabilirsin
canım bu halde epey göz yorucu
ama yapacağın değişiklerle daha hoş olabilir
Merhaba ben bu gelinliğe bayıldım..
Acaba nerede gördünüz, nette mi yoksa gelinlikçide mi yardımınız için şimdiden teşekkürler.