Gelinlik Modelleri Gelinliğim hakkında fikir ve önerilerinize önem veriyorum kızlar yardımcı olurmusunuz

ozgemmmmmmm

<3 02.06.2013 <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
48
0
36
Ankara
Kızlar gelinliğim bu model yalnız bi kaç farklılık yaptırmayı düşünüyorum önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• $24022013144.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 85
kişisel yorumum sakın yanlıs anlama ama ben begenmedım..

canım hoş görünüyor ama ufak değişikliklerle dediğin gibi daha güzel olabilir.
mesela kollarına çağla şikel sarkık taş diktirebilirsin bide o belindeki gül detayını çıkarttırabilirsin :)
aklıma gelen bunlar oldu şimdiden mutluluklar. :)

çok teşekkür ederim canım bende değişiklik olarak çiçek askısı olmayan kola çağla şikel askısı düşünüyorum ve seninde dediğin gibi tek gülü çıkartmayı düşünüyorum tekrar çok teşekkür ederim :)

canımcım bide kollarına çağla şikel kol yaptırıcaksan gelinliğin üst kısmındakı tasları azalt bıde duvagını aşağıya kadar uzun yaptır benım gelinliğim öyleydi istersen fotosunu koyabılırım fikir olur sanada :)

Üzgünüm ama beğenmedim Üstü işlemeli olacaksa altı düz inmeli ( düz derken kabarık olabilir ama parçalı olmasın ), eğer altında detay istiyorsan üstü daha düz olmalı. Çok ayrıntı mevcut. Prenses modellere bakabilirsin onlar daha modern ve hoş oluyor

bence üstteki taşlar ve etek beraber abartılı duruyor, etek bu şekilde üst kısım sade ya da dantelli olsa çok daha hoş olur bence

tesekkur ederım cnm Amin. Buarada önemli olan senın beyenmen o gelinliğin içinde kendını mutlu hıssediyorsan eger hayırlısıyla giy. gelinlik felan gelip gecıcı seyler 1-2 ay sonra kımse hatırlamıcak senın gelınlıgını önemlı olan mutlulugun cok fazla sıkma kendını zaten düğün telası felan derken bayaga sıkılıyorsun daralıyorsun. :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah pişmanlık vermesin.
Ben gelinliğinizi beğendim.
Farklılık yapacağım demişsiniz, işleme olan kısmı biraz daha aşağı uzatma imkanı varsa, çok güzel olabilir. :)

tatlı telaşlar ama itiraf edeyim yoruldum :)

hoş gelinlik ama ankara şartlarında daha guzel gelinliklerde var. mesela o etegın onune dogru ınen cicekler boyu daaha kısa gosterır vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…