- Konu Sahibi ozgemmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişisel yorumum sakın yanlıs anlama ama ben begenmedım..
Daha modern farklı bişeylere bak canım nerede oturuyorsun?
Güzel görünüyor, şimdiden mutluluklar :)[/QUOT
çok teşekkür ederim
canım hoş görünüyor ama ufak değişikliklerle dediğin gibi daha güzel olabilir.
mesela kollarına çağla şikel sarkık taş diktirebilirsin bide o belindeki gül detayını çıkarttırabilirsin :)
aklıma gelen bunlar oldu şimdiden mutluluklar. :)
çok teşekkür ederim canım bende değişiklik olarak çiçek askısı olmayan kola çağla şikel askısı düşünüyorum ve seninde dediğin gibi tek gülü çıkartmayı düşünüyorum tekrar çok teşekkür ederim :)
canımcım bide kollarına çağla şikel kol yaptırıcaksan gelinliğin üst kısmındakı tasları azalt bıde duvagını aşağıya kadar uzun yaptır benım gelinliğim öyleydi istersen fotosunu koyabılırım fikir olur sanada :)
tesekkur ederım cnm Amin. Buarada önemli olan senın beyenmen o gelinliğin içinde kendını mutlu hıssediyorsan eger hayırlısıyla giy. gelinlik felan gelip gecıcı seyler 1-2 ay sonra kımse hatırlamıcak senın gelınlıgını önemlı olan mutlulugun cok fazla sıkma kendını zaten düğün telası felan derken bayaga sıkılıyorsun daralıyorsun. :)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah pişmanlık vermesin.
Ben gelinliğinizi beğendim.
Farklılık yapacağım demişsiniz, işleme olan kısmı biraz daha aşağı uzatma imkanı varsa, çok güzel olabilir. :)