canım adanalısın sanırım vakıflar sarayına gittim 2 ay önce katalogtan bi gelinlik beğendim 2 milyar dedi kirasına.bir arkadaşımda adanada buruk mezarlığın oradaki gelinlikçileri önerdi bende orada diktirmeyi düşünüyorum fiyatları çok uygunmuş.buruk mezarlığının oradaki gelinliği arkadaşım 450tl kiralamış.1-2 hafta içerisinde gitmeyi düşünüyorum gidince beğenirsem sana haber veririm. sen hiç araştırma yaptın mı?
canım benim düğün eylülde bu hafta sonu annemle çeyiz bakacaz:) inşallah başka bir zaman tanışırız. ayrıca meslektaşız fakat ben yeni bitirdim:) 450 banada uygun geldi sende diktirmeyi düşünüyorsun sanırım. peki kuaför konusunda nereyi düşünüyorsun ben abdullah yağmuru çok duydum
hoşgeldin tatlım adanamıza:) bir kaç gündür adananın sıcaklığı iyi bunu değerlendirmek lazım bu arada dediğim gelinlikçiye gittim ayrıntıları özelden atarım... ve dediğin gibi inşallah güzel bir yere atanırım hayırlısı artık:)aay hemşerim ,meslektaş olmamıza çok sevndim inşallah güzel bi yere atanırsn cnm:) bende abdullah yagmuru çok duyuyorum sanırım oraya gdicem ama tam net diilim hala..
bu arada adanaya geldm çok şükür :) bugün bi yerlere bakmaya baslicam :) hadi hayırlısı :)))
inşallah tatlım istediğin gibi olur gelinlik bende buruk mezarlığın ordaki gelinlikçiyle anlaştım bakalım nasıl olacak
slm kızlar aycan moda evinde yaptıracak olan var mı ben orayla anlaştım daha provam olmadı ama bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?