• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliği nereye diktiriceğiiiiim???

tuma23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
526
53
73
Güzeller düğüne 2 ay var Adana da yada Osmaniyede bildiğiniz iyi bi modaevi var mıdır nolur yardım edin ..hem kaliteli hem de fiyatta abartıya kaçmayacak olan bi yer olsun istiyorum.yardımlar için şimdiden saolun:)

canım adanalısın sanırım vakıflar sarayına gittim 2 ay önce katalogtan bi gelinlik beğendim 2 milyar dedi kirasına.bir arkadaşımda adanada buruk mezarlığın oradaki gelinlikçileri önerdi bende orada diktirmeyi düşünüyorum fiyatları çok uygunmuş.buruk mezarlığının oradaki gelinliği arkadaşım 450tl kiralamış.1-2 hafta içerisinde gitmeyi düşünüyorum gidince beğenirsem sana haber veririm. sen hiç araştırma yaptın mı?

canım adanalısın sanırım vakıflar sarayına gittim 2 ay önce katalogtan bi gelinlik beğendim 2 milyar dedi kirasına.bir arkadaşımda adanada buruk mezarlığın oradaki gelinlikçileri önerdi bende orada diktirmeyi düşünüyorum fiyatları çok uygunmuş.buruk mezarlığının oradaki gelinliği arkadaşım 450tl kiralamış.1-2 hafta içerisinde gitmeyi düşünüyorum gidince beğenirsem sana haber veririm. sen hiç araştırma yaptın mı?

tatlım ben öğretmen olduğm ve urfada köyde görev yaptığım için(hatta hala burdayım) adanada hiiiiç arastrma fırsatım olmadı malesef... senn düğün ne zaman tatlım ya 450 çok uygunmuş:) inşallah güzeldir de orda diktirriz:) haftasonu adanaya gelicem inşallah canım istersen görüşür tanışır beraber gideriz bakmaya ne dersin ;)))

canım benim düğün eylülde bu hafta sonu annemle çeyiz bakacaz:) inşallah başka bir zaman tanışırız. ayrıca meslektaşız fakat ben yeni bitirdim:) 450 banada uygun geldi sende diktirmeyi düşünüyorsun sanırım. peki kuaför konusunda nereyi düşünüyorsun ben abdullah yağmuru çok duydum

canım benim düğün eylülde bu hafta sonu annemle çeyiz bakacaz:) inşallah başka bir zaman tanışırız. ayrıca meslektaşız fakat ben yeni bitirdim:) 450 banada uygun geldi sende diktirmeyi düşünüyorsun sanırım. peki kuaför konusunda nereyi düşünüyorsun ben abdullah yağmuru çok duydum

aay hemşerim ,meslektaş olmamıza çok sevndim inşallah güzel bi yere atanırsn cnm:) bende abdullah yagmuru çok duyuyorum sanırım oraya gdicem ama tam net diilim hala..
bu arada adanaya geldm çok şükür :) bugün bi yerlere bakmaya baslicam :) hadi hayırlısı :)))

aay hemşerim ,meslektaş olmamıza çok sevndim inşallah güzel bi yere atanırsn cnm:) bende abdullah yagmuru çok duyuyorum sanırım oraya gdicem ama tam net diilim hala..
bu arada adanaya geldm çok şükür :) bugün bi yerlere bakmaya baslicam :) hadi hayırlısı :)))
hoşgeldin tatlım adanamıza:) bir kaç gündür adananın sıcaklığı iyi bunu değerlendirmek lazım bu arada dediğim gelinlikçiye gittim ayrıntıları özelden atarım... ve dediğin gibi inşallah güzel bir yere atanırım hayırlısı artık:)

arkadaşlaaaaar buruk mezarlığının ordaki gelinlikçilerle ilgili tavsiyesi olan var mıııı? yada baska bi yerde baska bi modaevi önerisi olan var mı???

fıstıklar sonunda vakıflar sarayındaki filiz modaevine siparişimi verdim inşallah hayırlı ugurlu olur ve içime siner diyorum,herkes hayalindeki gelinliği giyip mutlu olsun inşallah :) amin :)))

kızlaar kimse filiz modaevi ile ilgili konuya yorum yapmamış inşallah memnun kalıp ilk yorumları olumlu olarak ben yaparım :)) hayırlısı diyoruum :)

inşallah tatlım istediğin gibi olur gelinlik bende buruk mezarlığın ordaki gelinlikçiyle anlaştım bakalım nasıl olacak

slm kızlar aycan moda evinde yaptıracak olan var mı ben orayla anlaştım daha provam olmadı ama bilgisi olan var mı?

Back