Gelinliği nerede satabilirim

Penolophe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
1.629
1.564
133
Merhaba arkadaşlar.. Ben 2,5 yıllık evliyim. Gelinliğimi ve bindallımı satmayı istiyorum. Acaba İstanbul Anadolu yakasında nerelerde satabilirim.. Bilgi verirseniz sevinirim.. Ümraniye Kadıköy civarı olursa sevinirim..

İkinci el sitelerinden de satabilirsiniz artik her sey internet uzerinden.Ozel degilse neden satiyorsunuz bir hatira yani gelinlik :)

NETE ilan ver diyicem ama
gelinlikçi ve butikleri de dolaşabilrsin

Elden nerelere satabilirsin hic bilmiyorum.
Ama modacruz.com diye bir site acildi, bayanlar arasi abiye kiyafet, gelinlik falan satisi yapiliyor. Oraya bir bak istersen.

Ya bende de var bi tane ne yapsam diye düşünüyorum. Gelinlik almayı hiç istemedim ama izmirde kiralayacak doğru düzgün bir yer bulamadım. E alınca da kallavi bir fiyata aldık. Satsam mı satmasam mı diyedüşünüyorum ben de.

Hatıra ya da duygusal bir değeri yok benim için. Boşu boşuna dolap bekleyeceğine birinin işine yaramasını tercih ederim.

teşekkürler arkadaşlar.. Maalesef eşim internetten satmaya pek sıcak bakmıyor.. Gelinliğim zaten kayınvalidemin evindeydi.. Ben şehir dışında yaşıyorum ve evimde yerim yok... Belirli bir dükkana yada gelinlik kiralayan yerleri satmayı düşünüyorum.. Belki aranızda bana yardımcı olabilecek vardır diye konu açtım..

Hic gitmedim ama Kadıkoyde filan ikinci el kiyafet satan dukkanlar oldugunu duymustum bir goturebilirsiniz.Gelinlik magazalarinda ikinci el urune talep olacagini sanmiyorum.esiniz istemiyormus ama bir kac talimatla kolayca satabilirsiniz netten.Adres ve kargo ucreti sorunu halledin tamam.zaten guvenilir adi bilinen sitelerde sorun olacagini sanmiyorum kapi kapi gidip satacak yer bulmak cok daha zor.

evet çok haklısınız bu konuda internetle daha kolay satabiliriz. Eşimi bu konuda ikna etmeye çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…