Gelinliğe uygun takı

aRSe1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
35
0
86
İstanbul
Merhaba Kızlar;
Gelinliğimi Aldım fakat takı konusunda kararsızım hem inci takmak istemiştim fakat gelinliğimdeki işlemeler gümüş boncuk işlemeli inci gidermi gitmezmi kararsız kaldım..
Gelinliğimin resmini ekliyorumm fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurumm..

canım inci bir kolyeyle güzel durucagını düşünüyorum...

su yolu takılar var sade taslı onlardan takabilirsin incide olur gelinligin fazla işlemeli galiba sade bişi taksan guzel durur benim setimde böyleydi

gelinliğinn gösterişli bişeyy canımm.bence takı olarakk sade ama şık taşlı bi kolye daha ii olur

gri taşlı işlemelerin çok belirgin inci biraz sırıtır sanki..
gri takı tak bence..

bencede su yolu olabilir ama çokta belirgin bir kolye takma ince olsun çünkü zati gelinlin bayağı gri ağırlıklı canım çok gümüş rengide boğar seni sonra aslında hafif gri incilerde var böle ince bir boyun incisi hoş olabilir çünkü bazı gelinlerde görüyorum uzaylılar gibi her tarafı taşlı grili vallla gelinmi uzaylımı belli değil çünkü gelinlin çok zarif senin canım Allah mesut etsin bu arada

Son düzenleme:
benim setimde böyleydi tek sıra ama bunun 2 sırası gibi kalın yani gelinligim cok sadeydi benim hos durdu aslında asla sevmem takı altın fln ama bunu cook begendim

kızlar alışverişte gri inci gördüm ve beyazlı grili dizdirdim gelinliğime uysun diye aklımda kalacağına yanımda kalsın istedim daha güzel bişey bulamassam bunu kullanacağım

Eklentiler

• $IMG_1180m.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…