- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
soldaki gelinliğin etek bölümünde yanlara doğru açılan kanat gibi şeyler mi var?ben mi yanlış görüyorum
kendim başımı felan çizmeyi dusundum gelınlıgı cızdıgınızde eger cok iyi çalışan bir yere denk gelmezseniz malsf çizimle dikilen bir olmuyor ayrıca cızımlerime daha cok para istiyorlar onlarda bole şatafatlı cunki3 tane daha denemiştim onlar daha normal buna gore ...bunun uzerine osmanlı tacına benzer br taç kullanacaktım duvak tepeden başlayacaktı ama çok kısa şekilli formlu kullanacaktım ama tabi daha karar vermemiştim buna kafama takılan bir iki yeri vardı sallangıçları mesela.
evet aynen ole kanat
zümrüdü anka kuşu demiş bi arkadaş hahah çok güldüm ya. sağolun yorum yapan arkadaşlar vazgeçmiş bulunuyorum gelinlikten dediğim gibi kafamda kararsızlık vardı zaten nişanlımın lafının ustune ama bunu canlı goren arkadaşlarım bayıldı sadece çok şatafatlı dediler
sade ve dantel,güpür ağırlı tarzda olan gelinler daha asil ve şık duruyor mesela
Eki Görüntüle 324893 Eki Görüntüle 324895 çok asil duruyorlar
kızmayın ama bana biraz bülent ersoyun sahne kostümlerini hatırlattı yüksek yakalar falan
yine tercih sizin
gösterizli ama daha şık gelinlik bulabilirsin bence
bnce 2side güzel değil..çok abartılı..sahne kostümü gibi geldi bna gelinlikten çok
1.ben bu tip bir gelinliği asla giymem ikincisi genel olarak bu tür gelinlikler straplez yada truvakar kol olduğunda güzel olur cunki saç açık olur dalgalı olur mesela renk katılır ama tesettürde üstüde kumaş olacağı ıcın taşla hareketlendirmek lazım .
herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar :) soğuttunuz beni hepten hehhe. neyse bülent e benzemeyelimde aman allah korusun
Özür dilerim ama begendiginiz kostüm tiyatrodaki cadi kostümüne benziyor.
Bu tip bir gelinliği asla giymem demenizin sebebini anlamadım. Sanki ıyyy bu neymiş der gibi olmuşta. Ama söylediklerinizde haklısınız tabii bu modeller tesettüre gitmez. Gerçi önemli olan neyin içinde mutluysanız onu giyiyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?