Gelin İç Giyim Gelinlere:)

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Ayy çok açık saçıklar ama napiimm

Eklentiler

• $virginbride-l.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 284
  • $fantasybride-d.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 329
  • $elegantenbelishments-s.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 309
  • $bridalchemise-c.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 303
  • $bridalrobeset-d.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 318
Burada da var

Eklentiler

• $pearlstockings-l.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 318
  • $chiffonveil-l.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 307
  • $bridalstockings-l.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 288
  • $149d497611ee49.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 296
  • $149d49720e47d2.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 302
çok güzel gelinlik altına olması şart değil bence... bende yukarıdaki şifon mu tül mü ayırt edemedim işte onu çok beğendim... :) adriana lima'nınki VS'dir ama diğerlerinin markası ne?

gecelik iççamaşırı severler:)
sizlere bir fırsattan behsedeyim dedim:)

Günün Fırsatı: Leg Avenue ,Party21 ve Be Wicked gibi markaların ve Jartiyerlerden, Babydollara kadar bir çok özel ürünün yer aldığı Icgiyimelinizde.com'dan yapacağınız alışverişlerinizde geçerli 50 TL'lik Alışveriş Çeki %71 grupfoni fırsatı ile sadece 14,90 TL!

site güvenilirdir ben alışveriş yaptım öneririm:)
deyatlı bilgiyi aşağıdaki linkten alabilir buradan kaydolabilir dilerseniz alışveriş yapabilirsiniz:)
https://www.grupfoni.com/r/lepidoflaky$0040hotmail.com

Son düzenleme:
Leg Avenue ürünlerini bende farklı bir siteden almıştım. baya bir ürün mevcut fiyatlarıda piyasaya göre iyi bence.

site güvenilirdir bende alışveriş yaptım
leg avenue

Son düzenleme:
kızlar benim göğüslerm çok büyük degil ve kilomda yok o yüzden büstiyer giymeyi düşünmüyorm ama söylenenlere ve yazılanlar hep büstyer diyor sizce giymelimiyim? sütyen giyeceksemde nasl bi sütyen olmalı straplezmi normal mi? yardımlarınızı bekliyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…