valla çooook rahat bir gelinim.. arabada bırak ön-arka olayını bagajda bile giderim nihayetinde aynı yere gidiyork.validem eşimi günde 5984565 kere arayabilir çünkü ben de annemi bir o kadar ararım sever, öper, sarılır ama annem de bana yapar bunları.. yani eğer siz rahat olursanız ilişkiniz çoook rahat olur, ama siz "hah aradı, aha öptü" derseniz geçmez bu hayat size abla tavsiyesi :) ne kadar rahatlık o kadar mutluluk..
o değil de ben çok beter bir kaynana olacağım kanımca
Olayı güç savaşına çevirmeye gerek yok, esas oğlanla ilişkinin sınırlarına her iki taraf saygı duysun yeter:) Annedir arar ama bir zahmet gece yarısı ve sabahın köründe aramasın misal, özel günlerde (en azından evlilik yıldönümünde) rahat bıraksınEşler de artık eş olunca oğul olmaktan feragat etmiş gibi davranmasın
Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..
Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
Bu ne yaa, yedik sanki ogullarını
Aranizda boyle sorunlari olan var mı?
Nasıl tepki vermeli, ne yapmalı? illallah geldi aman
Teşekkür ediyorum, tek gelinim zaten elinde olan bu kadar kadıncağızın:)seni de çok beğeniyorum,gelin adayı olarak.kayınvalideleriniz kıymetinizi bilsinler...
gelinim olur musun? diyeceğim ama...(eşin ve gelinim duymasın)
bir türkiye klasiği... sonra bir türlü "annesinin oğluşu" olmaktan çıkamayan adamlar "erkek" olabilmek için şiddet uyguluyor, aldatıyor vs. sizin için söylemiyorum, türkiyede çok klasik sorun...
valla canım hiiiiç stres yapma eğer eşin ana kuzusu ise hiç böyle şeyleri kafana takma benim kaynanamda böyleydi benim namusuma kadar dil uzattı şimdi evime gelemiyor. iş eşinde bitiyo yoksa arada çok ezilirsin eşine annesi konusunda güvenmiyosan kabullenmeye çalış. kaynanana git annecim ben seni çok seviyorum iyiki senin gibi bir kaynanam var çok iyi bir kadınsın falan de eğer hala kötü davranıyosa boşver aldırma kendine edersinBenim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..
Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
cnm benmkide nisanliyken benmle karını bir tutacaksın dems annemlerin yaninda ben yoktum o ortamda..O aralar nisanlaniyorum mutluluk tavan yapmis hic kafama takmadm..nisanlandik devam etti...nisanliyim
teyzem ben evliyim ama şahsen sen benim kaynanam olsan severdim seni :)yok yok iyi geliyor böyle topikler.gelinlere karşı kendimi nasıl koruyacağımı öğreniyorum.mesela bir topikten gelinleri denemem gerektiğini öğrendim
Nicki hunter olan bir kvhahaha .aynen ya.oğlumu nişanlısının yanında da seviyorum.ne kadar ayıp ediyorum.laf aramızda,benim ki de çok yakışıklı geliyor bana.
Nicki hunter olan bir kv
çok şükür benim eşim beni öyle çok severki annesinin ne olduğunu gördü şimdi kaynanamı eve koymuyorum ooooh rahatım valla:)Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..
hepsi için canım gelinleri düşman olarak görüyolar. kendi kızlarına bişey olsa dünyayı yıkarlarKv ler neden gelinlerini neden igneler ki cidden merak ediyorum..
Kiskandigi icin mi?
Begenmedigi icin mi?
Kendisine benzetmek icin mi?
Gelinin canini sikmak icin mi?
Kv ler neden gelinlerini neden igneler ki cidden merak ediyorum..
Kiskandigi icin mi?
Begenmedigi icin mi?
Kendisine benzetmek icin mi?
Gelinin canini sikmak icin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?