• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinini kıskanan kaynana modeli

Kıskanmak mı?? kvler kendilerinden daha zayif gelinletlrimi kiskaniyor daha güçlüleri mi?
Bekarken kıymeti olmayan oğlanın evlenince kıymetlenmesine ne demeli peki.

Annelerin büyük bir kısmı evlatlarını kendilerinin uzantısı olarak görüyor maalesef.
Kız erkek evlat fark etmiyor aslında sınırsız beklentiler içinde oluyorlar.
Anneler hayat boyu evlatlarını yönlendirmeye endekslemişler kendilerini.
Yönlendirme yapmazlarsa annelik sıfatını yitireceklerini düşünüyorlar.

Bendede var bi tane mutlu edilemeyen kayinvalide! 6 aylık evliyim ve yeni hamileyim ağzımdan burnumdan getirdi herşeyi hamilelik sevincimize ortak dahi olmadı. Koca koca gezermisim ben oğluylada olmazmisim insan değilmişim ben annem insan gibi yetiştirememis ama o oğlunu insan gibi yetistirmis ev aldıracakmisim araba aldıracakmisim oğlunu hiç düşünmuomusum halbuki onun yatak odası takımı varken aldirip bize odetiyor. Daha neler neler herseyden nem kapıp hayatı zindan eder ogluda annesinden korkar bişey diyemez kp bile sindirmis köşeye adam tık diyemio. Ben şeytana pabucunu ters giydiririm oglumu kendi yanına cekersen o zaman gostericem sana dedi açık açık :) beterin beteri var keşke oğlunu öpüp koklamakla kalsaydi ona raziydim ama dolduruo resmen.

Bendede var bi tane mutlu edilemeyen kayinvalide! 6 aylık evliyim ve yeni hamileyim ağzımdan burnumdan getirdi herşeyi hamilelik sevincimize ortak dahi olmadı. Koca koca gezermisim ben oğluylada olmazmisim insan değilmişim ben annem insan gibi yetiştirememis ama o oğlunu insan gibi yetistirmis ev aldıracakmisim araba aldıracakmisim oğlunu hiç düşünmuomusum halbuki onun yatak odası takımı varken aldirip bize odetiyor. Daha neler neler herseyden nem kapıp hayatı zindan eder ogluda annesinden korkar bişey diyemez kp bile sindirmis köşeye adam tık diyemio. Ben şeytana pabucunu ters giydiririm oglumu kendi yanına cekersen o zaman gostericem sana dedi açık açık :) beterin beteri var keşke oğlunu öpüp koklamakla kalsaydi ona raziydim ama dolduruo resmen.
peki böyle bir kadını neden hala evine sokuyosun eşinin annesi diye saygı göstermek zorunda değilsin sana kötülük yapıyosa sende ona kötülük yapacaksın kov gitsin

Gitmiyorum son kavgamızdan beri oda gelmiyor ama eşim gitmemi istiyor hatta oda vardı yanımızda tartışırken sende anneme bagirdin deyip çıkişiyor bugün kandil aksama gidelim diyor ama ben istemiyorum :( birazda karisina sahip çıksaydı annesine karşı.

Gitmiyorum son kavgamızdan beri oda gelmiyor ama eşim gitmemi istiyor hatta oda vardı yanımızda tartışırken sende anneme bagirdin deyip çıkişiyor bugün kandil aksama gidelim diyor ama ben istemiyorum :KK43: birazda karisina sahip çıksaydı annesine karşı.
canım asla taviz verme inat ol eşini şimdi dinlersen ömür boyu onun kölesi olursun

Çok haklisin aramiz kötü dahi olsa eşimle gitmeyeceğim uzun bi süre.
bende zamanında çok saygılıydım ama ben saygılı oldukça kaynana olacak mendebur kendini bi halt zannetti bende en son hakettiği gibi davrandım evden kovdum eşimde bişey demedi eğer anneni savunursan seni boşarım dedim evimin kralıyım benden rahatı yok kaynanamı uzak dursun

Ne kadar uzak o kadar rahat. Resti bende çekeceğim bir daha sataşsin doğru baba evine 6 ayda sinir hastası etti beni.

Kalp hastasıyım diye herkese yalan söylüo doktora git diyenlerede gülüo nazlanio kotulere bişey mi olur hiç.

Kalp hastasıyım diye herkese yalan söylüo doktora git diyenlerede gülüo nazlanio kotulere bişey mi olur hiç.
benimkide tansiyonum var şekerim var kolesterol var dedi hatta rahim kanseri tehlikem var dedi ama benden sağlam çıktı ve hala ölmedi

Aynılarmis desene bizi öldürür bunlar bu gidişle. Sen kaç yıllık evlisin canm.

Aynılarmis desene bizi öldürür bunlar bu gidişle. Sen kaç yıllık evlisin canm.
canım ben beş yıl flört ettim bir yıl nişanlı kaldım 9 aylıkta evliyim. nişanlıyken işi hallettim kaynanayı kapı dışarı ettim. Allah herkese mutlu yuva versin. o kaynanam olacak mendeburun yaptıklarını asla unutmam

Amin. Eşinin yaptığı bi süre sonra o kadar koymuoda onların yaptığı ne unutulur ne sindirilir. Allaha havale ettim ben.

Okuduklarımdan içim sıkıldı neler varmış neler.o noktaya gelmeyiz inş.bunaltıyorlar evet ama eslere çok is düşüyor biz ses cıkaramıyoruz bari onlar sınırı koysalar ana kuzusu olsunlar evet ama eşlerinin de değerini bilsinler keşke is küsme noktasına gelmese ama etrafımda görüyorum küs olan çok kişi var.birde kv gelini kızı gibi görmezse gelinde anne gibi görmüyor malesef.gayet düz mantık.

Benimkindede hafif kiskanclik seziyorum ara ara ama nereye gittigime,ne giydigime ,geldigim saate esimle aramiza karisamaz yuz bulsa yapardi

ayrica oyle anneler ogullarini size zorla vermiyor kendiniz evleniyorsunuz adam olupta 2 laf edemiyorsa annesine bu kadar asiri karisabiliyorsa o kocanizin problemi + sizin kolay gelsin

gelinlerde kiskaniyor kayinvalidelerini
nekadar gereksiz
biri es biri anne nasil birbirlerini kiskanabilirler ki anlayamiyorum
ben esimin annesini niye kiskanayim, o beni niye kiskansin ki
cook sacma geliyor
Şöyle ki; eğer bir erkek anne ve eş arasındaki ayrımı iyi yapamıyorsa annesine de eşine de yerini ve sınırlarını çizemiyorsa oluyor malesef. Anneler oğluna çok düşkün olmasa bile devreye bir kadın girdiği zaman rakip olarak görüyorlar ne yazık ki ve de gelinleri kıskanıyorlar. Oğullarını kıskananlar, işte bak geline öyle davranıyor bana yApmıyor şeklinde oğlundan hiç görmediği şeyleri geline yaptığını görüyorsa... Amannn oğlum elden gidiyor diyerekten kıskanabiliyor :) kendi kayınvalidesi veyahutta herhangi biri yüzünden kendi evliliğini yaşayamadığı için geline de mutlu yuva hissini tatırmak istemeyen kv ler olabiliyor. Gelinler neden kv kıskanır ki diyecek olursak da eğer bir koca aman şimdi evlendim ailemi boşlamış olmayayım, aman zaten ayda yılda bir oluyor, efendime söyleyeyim annem üzülür kırılır ya da ne yapayım o da öyle diye annesine defaten tolerans gösterip iş karısına geldiğinde sen de böylesin demiyorsa, annesi üzülmesin diye eşini üzmeyi yeğliyorsa, ben ona hayır diyemiyorum diyip karısına hayır demeyi çok da güzel becerebiliyorsa gelin de kv yi kıskanıyor :) özellikle erkekler yeni bir aile olduklarını idrak edemiyorsa gelin kaynanayı daha çok kıskanabilir. ikisi de saçma ama oluyor işte :)
belki de kıskanma değildir rekabettir adı her neyse :)

Back
X