• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinini kıskanan kaynana modeli

valla çooook rahat bir gelinim.. arabada bırak ön-arka olayını bagajda bile giderim nihayetinde aynı yere gidiyor :KK53: k.validem eşimi günde 5984565 kere arayabilir çünkü ben de annemi bir o kadar ararım :KK53: sever, öper, sarılır ama annem de bana yapar bunları.. yani eğer siz rahat olursanız ilişkiniz çoook rahat olur, ama siz "hah aradı, aha öptü" derseniz geçmez bu hayat size abla tavsiyesi :) ne kadar rahatlık o kadar mutluluk..

o değil de ben çok beter bir kaynana olacağım kanımca :KK53:

gelinim olur musun? diyeceğim ama...:KK9: (eşin ve gelinim duymasın)

Olayı güç savaşına çevirmeye gerek yok, esas oğlanla ilişkinin sınırlarına her iki taraf saygı duysun yeter:) Annedir arar ama bir zahmet gece yarısı ve sabahın köründe aramasın misal, özel günlerde (en azından evlilik yıldönümünde) rahat bıraksın :KK70: Eşler de artık eş olunca oğul olmaktan feragat etmiş gibi davranmasın :KK70:

seni de çok beğeniyorum,gelin adayı olarak.kayınvalideleriniz kıymetinizi bilsinler...

Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..

Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok :-)
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın :-)
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
Bu ne yaa, yedik sanki ogullarını

Aranizda boyle sorunlari olan var mı?
Nasıl tepki vermeli, ne yapmalı? illallah geldi aman

Bu kv bizlerden ne istiyor anlamıyorum ya.. Allahım inşallah ben de öyle olmam..
İşin zor valla bende kv çok uğraşıyorum evimizin en öenmli sıkıntısı

Nisanliyken hicc kal bizde demedigim icin bilemedim.
Öyle biside olmadı olamazdida.
Yani bana göre zaten olmaması gereken!
Seker mi ericek koca adam

Aksam gec kalma demesi ,aramasına bise diyemicem.
Annesiyle kendi problemi rahatsız olduguni söylesin annesine.

ev arkadaşımın kaynanası böyleydi düğün günü gelin gibi salonda süzülmüştü hiç unutmmam kaynana dediğin biraz geride durur evlendikten sonrada sürekli kıza karşı doldurdu vs vsss.

Takmıycan eşim bana yalvar yakar bir yemek yaptırdı

Kv benim oğlum onu yemez dedi ben de ben yaptım gayet de güzel yedi dedim

Nişanlısın umursamayın ama nişanlına sorsaydın Evlenince nasıl sensiz yatacak diye

Buna benzer sorun bende de var. Butun erkek anneleri ayni sanirim. Oglum olsa bendemi boyle olucam ilerde acaba diye dusunuyorum bazen

Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok :-)
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın :-)
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs

valla canım hiiiiç stres yapma eğer eşin ana kuzusu ise hiç böyle şeyleri kafana takma benim kaynanamda böyleydi benim namusuma kadar dil uzattı şimdi evime gelemiyor. iş eşinde bitiyo yoksa arada çok ezilirsin eşine annesi konusunda güvenmiyosan kabullenmeye çalış. kaynanana git annecim ben seni çok seviyorum iyiki senin gibi bir kaynanam var çok iyi bir kadınsın falan de eğer hala kötü davranıyosa boşver aldırma kendine edersin

cnm benmkide nisanliyken benmle karını bir tutacaksın dems annemlerin yaninda ben yoktum o ortamda..O aralar nisanlaniyorum mutluluk tavan yapmis hic kafama takmadm..nisanlandik devam etti...
evlendik devam ettii...
Agla zırla 2 bucuk yıl gecti psikolojm bozuldu 7 aydirda gorusmuyorum artik...
benimkide beni kuması gibi goruyodu..

X karısına cicek almis
Y bana hic almadın..

X karısına danısiyor
Y bana danısmadın..

X istedigini aliyor
Y aldirmadin hic ..

X sunu yapti karisina
Y bana yapmadi...

burada ki X bnm esim Y kendi kocasi yani kp...
Ehliyet aldim o yaz ehliyet almaya kalkti daha bisey dememe gerek yok sanirim:))

yok yok iyi geliyor böyle topikler.gelinlere karşı kendimi nasıl koruyacağımı öğreniyorum.mesela bir topikten gelinleri denemem gerektiğini öğrendim:KK53:
teyzem ben evliyim ama şahsen sen benim kaynanam olsan severdim seni :)

gelinlerde kiskaniyor kayinvalidelerini
nekadar gereksiz
biri es biri anne nasil birbirlerini kiskanabilirler ki anlayamiyorum
ben esimin annesini niye kiskanayim, o beni niye kiskansin ki
cook sacma geliyor

çok şükür benim eşim beni öyle çok severki annesinin ne olduğunu gördü şimdi kaynanamı eve koymuyorum ooooh rahatım valla:)

Kv ler neden gelinlerini neden igneler ki cidden merak ediyorum..
Kiskandigi icin mi?
Begenmedigi icin mi?
Kendisine benzetmek icin mi?
Gelinin canini sikmak icin mi?

Kv ler neden gelinlerini neden igneler ki cidden merak ediyorum..
Kiskandigi icin mi?
Begenmedigi icin mi?
Kendisine benzetmek icin mi?
Gelinin canini sikmak icin mi?
hepsi için canım gelinleri düşman olarak görüyolar. kendi kızlarına bişey olsa dünyayı yıkarlar

Back
X