Yine onlara sukredin bence benim nisandan sonra ki ilk bulusmama kv de geldi düğüne kadar bir kez bile tek cikmadik annem diyordu ki onlar genç çıksın lar biz oturalm Biz tam evden çıkıyorduk hop ayakkabısini giyiyor yolda eşim bir eliyle benim elimi tutuyor biriyle annesinin koluna giriyordu yoksa hanımefendi kusuyordu evlendik başka şehire geldik kurtuldum çok şükür ...Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..
Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
Bu ne yaa, yedik sanki ogullarını
Aranizda boyle sorunlari olan var mı?
Nasıl tepki vermeli, ne yapmalı? illallah geldi aman
Gerçi sonrada kiskancligindan iftira atmalar falan uzun hikaye ...anlayacağın evliligimizi çok zedeledi inşallah allah onu bildiği gibi yapsın ..