• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinini kıskanan kaynana modeli

Benim basımdada var, en yakın arkadasımın basındada ..

Yemege cıkıyoruz saat 21:00 olunca hadi nerdesin eve gel diye arar durur, arkadaslarıyla ciktiginda gece 1 de bile eve gitse sorun yok :-)
Bize misafirlige geldi, cok yagmurluydu araba kullanılacak hava degildi bizde kalsin dedik, aaa uyuyamam oglum olmadan, oglum gel, yavrum gel nolursun diye yalvar yakar oldu o havada odumuz patladı cocuk eve varana kadar illede gelsin uyuyamam dedi kadın :-)
Arkadasımın daha kotu neredeyse sinemaya bile onlarla gidecek, arabada hep one oturuyormus, arkadasımın yaptıgı hicbirseyi giydigi hicbirseyi begenip onaylamıyormus herseye bir kulp, oglum dolmayi benim elimden sever, oglum oyle sevmez boyle sever, ben onu 2 sene emzirdim vs vs
Bu ne yaa, yedik sanki ogullarını

Aranizda boyle sorunlari olan var mı?
Nasıl tepki vermeli, ne yapmalı? illallah geldi aman
Yine onlara sukredin bence benim nisandan sonra ki ilk bulusmama kv de geldi düğüne kadar bir kez bile tek cikmadik annem diyordu ki onlar genç çıksın lar biz oturalm Biz tam evden çıkıyorduk hop ayakkabısini giyiyor yolda eşim bir eliyle benim elimi tutuyor biriyle annesinin koluna giriyordu yoksa hanımefendi kusuyordu evlendik başka şehire geldik kurtuldum çok şükür ...
Gerçi sonrada kiskancligindan iftira atmalar falan uzun hikaye ...anlayacağın evliligimizi çok zedeledi inşallah allah onu bildiği gibi yapsın ..

Yine onlara sukredin bence benim nisandan sonra ki ilk bulusmama kv de geldi düğüne kadar bir kez bile tek cikmadik annem diyordu ki onlar genç çıksın lar biz oturalm Biz tam evden çıkıyorduk hop ayakkabısini giyiyor yolda eşim bir eliyle benim elimi tutuyor biriyle annesinin koluna giriyordu yoksa hanımefendi kusuyordu evlendik başka şehire geldik kurtuldum çok şükür ...
Gerçi sonrada kiskancligindan iftira atmalar falan uzun hikaye ...anlayacağın evliligimizi çok zedeledi inşallah allah onu bildiği gibi yapsın ..
:O :O :O

inanamiyorum senin elip tutup onun koluna girmese kusuyordu :O

Allahimmm sana geliyorum, bende kaynana olursam asla bunlari yapmam buyuk konusuyorum utanmiyolarda yaa

:O :O :O

inanamiyorum senin elip tutup onun koluna girmese kusuyordu :O

Allahimmm sana geliyorum, bende kaynana olursam asla bunlari yapmam buyuk konusuyorum utanmiyolarda yaa
Yok canım bide bana kızıyor du sen gelirsin oğlumla benim yanımda elele tutusmaya utanmiyormusun :))

Benim bu konudaki dusuncem su acikcasi...

Kizlar neden her zaman birinci planda olmak istiyor? Sonuc olarak evli degilsin, evi barki var. bir insanin bir anda her seyi olmaya cabalamak saçma.

Hadi bu neyse.

Istedigin gibi olmuyor diyelim. Kaynanadan daha nisanliyken sikayetcisin. Evlenme. Cunku senin mantiginda bugun anasinin agzina bakan yarin da oyle olacak. Bi imza atinca 180 derece degismeyecek hicbir sey.

Anne bu ya hu, benim kv de de biz disardayken ariyor, aksam eve gel diyor, iyi guzel de benim de annem yapiyor bunlari??? Anneme tepki vermiyorsam kvme niye vereyim?

Gelin kaynana konularindaki genel fikrim de su, kecinin sevmedigi ot burnunda biter.

Benim bu konudaki dusuncem su acikcasi...

Kizlar neden her zaman birinci planda olmak istiyor? Sonuc olarak evli degilsin, evi barki var. bir insanin bir anda her seyi olmaya cabalamak saçma.

Hadi bu neyse.

Istedigin gibi olmuyor diyelim. Kaynanadan daha nisanliyken sikayetcisin. Evlenme. Cunku senin mantiginda bugun anasinin agzina bakan yarin da oyle olacak. Bi imza atinca 180 derece degismeyecek hicbir sey.

Anne bu ya hu, benim kv de de biz disardayken ariyor, aksam eve gel diyor, iyi guzel de benim de annem yapiyor bunlari??? Anneme tepki vermiyorsam kvme niye vereyim?

Gelin kaynana konularindaki genel fikrim de su, kecinin sevmedigi ot burnunda biter.

erkek cocukla kiz cocuk bir degil lafa gelince, erkek erkektir gezer tozar istedigini yapar, elinin kiridir vs kiz yapamaz bu mantikta hepsi
ozaman kizi annesi 2 kez ararsa erkegi 1 kez aramali bu mantikta.. cunku biri kiz digeri erkek
e bizde annem 1 kez ariyor kayinvalide 3 .. namusuna goz dikdik sanki oglunun

oyyy sabah oğlumu mıncırdım,mincırdım öyle işe gönderdim.pek yakışıklıydı kerata:KK68:

hahaha .aynen ya.oğlumu nişanlısının yanında da seviyorum.ne kadar ayıp ediyorum.laf aramızda,benim ki de çok yakışıklı geliyor bana.

Benim esim (nikah var ama henuz dugunumuz olmadi) baska bir sehirde gorev yapiyor, ailesi ve ben ayni sehirdeyiz. Son gelisinde ev icin alisveris yapmamiz gerekiyordu eksiklerimiz coktu. 1 haftaligina geldi zaten. Sabahta erkenden gitmemiz gereken bir yer vardi. Ailem kal oglum burda sabahta direkt gidersiniz dedi. Ailemi goremiyorum gideyim dedi kalmadi. Tabi buarada annesi bir gun evin yolunu unuttun sen diye telefonda cocuga laf soktu o sirada ikimiz disarda alisveris yapiyoduk keyfimizden degil. Diger gun kizkardesi senin dunyan orasi dedi yine telefonda esime. Baktim boyle olmayacak kalan alisverislerde bunlari da cagirdim. Bana karsi cok iyiler ama ogullarina karsi tripteler telefonda ya da yalniz kalinca ona laf soyluyorlar. Tamam anliyorum goremiyorlar onlarda ama evleniyoruz yahu az anlayis. Bisi diyemiyor onlara da esim.Benimki de ana kuzusu mu acep? Konusu gelmisken ben de sorayim dedim :KK70:

ana kuzusu olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz ben nerden bilicem..

sadece evlenecek erkekler eşlerini ve annelerini nasıl idare ediceklerini bilmeliler sırası gelince anneci sırası gelince hanım köylü olmalılar annem çağırdı gideyim annem dedi yapayım hanım ne derse o gibi şeyler oğluna yada kocasına düşkün bayanların arasını açıyor arada adamlar kalıyor.

azıcık erkekler de dediğim dedik olsunlar...

sizinki sorun degil canim madem kiskanmiyorsun :-)

vallahi kıskanmıyorum ama gelinin gözünden nasıl görünüyor bilemem.oğlum nişanlandı diye,davranışlarımdan vazgeçecek değilim.aramam gerekiyorsa arıyorum.aman nişanlısı ne düşünür diye ,kendimi kasmıyorum.arabada önde oturuyorsam,yerimden kalkmıyorum,arkaya geçiyor.ama eğer önce o binmişse,ben arkaya geçiyorum.böyle şeylere takılmam yani.onun da takılmaması lazım.onun anneside yapmasın zaten.nişanlandınız diye,bizim çocuğumuz olmaktan çıkmıyorsunuz ki...

vallahi kıskanmıyorum ama gelinin gözünden nasıl görünüyor bilemem.oğlum nişanlandı diye,davranışlarımdan vazgeçecek değilim.aramam gerekiyorsa arıyorum.aman nişanlısı ne düşünür diye ,kendimi kasmıyorum.arabada önde oturuyorsam,yerimden kalkmıyorum,arkaya geçiyor.ama eğer önce o binmişse,ben arkaya geçiyorum.böyle şeylere takılmam yani.onun da takılmaması lazım.onun anneside yapmasın zaten.nişanlandınız diye,bizim çocuğumuz olmaktan çıkmıyorsunuz ki...

evet bu konuda hak veriyorum sana bak nasil diyorsun one oturduysa bende arkaya geciyorum diye gayet gzel ve normal
ama one ben oturacaktim diye surat asip tavir yapanlari anlayamiyorum

Üfff ben hiç böyle sıkıntılara gelemem ya Allah ömür verise bana da oğlumu büyütüp nişanlayıp evlendirrsem hiç uğraşamam gelinle uğraşmaktı bilmemneydi naparlarsa yapsınlar nasip olursa gezip tozup keyfime bakacağım işim gücüm yok gelin ne yapmış ne etmiş onunla mı uğraşacağım ya, bu kadınlarda amma sabır var ben hiç gelemem böyle sıkıntılara

evet bu konuda hak veriyorum sana bak nasil diyorsun one oturduysa bende arkaya geciyorum diye gayet gzel ve normal
ama one ben oturacaktim diye surat asip tavir yapanlari anlayamiyorum

ama surat asan gelinlerde var.kaynanam öne oturdu diye.ilk arabaya bindiğinde,ben oturuyordum önde,inmedim.geçti arkaya,suratı düştü.(ya da bana öyle geldi.)bir başka seferde,onlar beni almaya gelmişti.baktım iniyor,öne geç anne diye,hayır dedim otur.ne farkeder.şimdi beraber biniyorsak,direk arkaya geçiyorum.
ama eşim varsa,öne oturuyor.gelinle biz,arkaya oturuyoruz.

valla çooook rahat bir gelinim.. arabada bırak ön-arka olayını bagajda bile giderim nihayetinde aynı yere gidiyor :27: k.validem eşimi günde 5984565 kere arayabilir çünkü ben de annemi bir o kadar ararım :27: sever, öper, sarılır ama annem de bana yapar bunları.. yani eğer siz rahat olursanız ilişkiniz çoook rahat olur, ama siz "hah aradı, aha öptü" derseniz geçmez bu hayat size abla tavsiyesi :) ne kadar rahatlık o kadar mutluluk..

o değil de ben çok beter bir kaynana olacağım kanımca :27:

Olayı güç savaşına çevirmeye gerek yok, esas oğlanla ilişkinin sınırlarına her iki taraf saygı duysun yeter:) Annedir arar ama bir zahmet gece yarısı ve sabahın köründe aramasın misal, özel günlerde (en azından evlilik yıldönümünde) rahat bıraksın :D Eşler de artık eş olunca oğul olmaktan feragat etmiş gibi davranmasın :D

Gecer canim..bi evlenin duzeninizi kurun gecer..dugune yakin donemlerde ve yeni evliyken hepsi yapiyor. Yeni duzene geciyor herkes, e tabi akillarinca yeni duzende karsilarindakine yerlerini, iktidarin kimde oldugunu, daha cok kimin sevildigini ogretme zamani. Erkeklerin de cogunda bu donemde ailesine karsi gereksiz ve abarti bir musamaha oluyor.
Aslinda tam da ailenin kucuk bir cocuk gibi test ettigi sınırlari saglam cizme zamani ama ah iste.

[s00, post: 40192551, member: 421127"]Benim esim (nikah var ama henuz dugunumuz olmadi) baska bir sehirde gorev yapiyor, ailesi ve ben ayni sehirdeyiz. Son gelisinde ev icin alisveris yapmamiz gerekiyordu eksiklerimiz coktu. 1 haftaligina geldi zaten. Sabahta erkenden gitmemiz gereken bir yer vardi. Ailem kal oglum burda sabahta direkt gidersiniz dedi. Ailemi goremiyorum gideyim dedi kalmadi. Tabi buarada annesi bir gun evin yolunu unuttun sen diye telefonda cocuga laf soktu o sirada ikimiz disarda alisveris yapiyoduk keyfimizden degil. Diger gun kizkardesi senin dunyan orasi dedi yine telefonda esime. Baktim boyle olmayacak kalan alisverislerde bunlari da cagirdim. Bana karsi cok iyiler ama ogullarina karsi tripteler telefonda ya da yalniz kalinca ona laf soyluyorlar. Tamam anliyorum goremiyorlar onlarda ama evleniyoruz yahu az anlayis. Bisi diyemiyor onlara da esim.Benimki de ana kuzusu mu acep? Konusu gelmisken ben de sorayim dedim :KK70:[/QUOTE]

O oyleymis, yapisi oyleymis, gece uyuyormusda Sabah uyandiginda annesi oglum seni ozledim diyormus 50 yasinda kadini nasil degistirsinmis, niye gonlunu yapmak varken uzssunmus, ne varmis bunda, niye kiskaniyorsun diyor ben kiskaniyormusum :KK70:
anneler bundan kazanıyor oğullarını zaten.. adamlar sevgi düşkünlük diye algılıyorlar fesat olan gelinler oluyor.halbuki amaçları belli.gelinden uzak tutmak.:KK62:

erkek cocukla kiz cocuk bir degil lafa gelince, erkek erkektir gezer tozar istedigini yapar, elinin kiridir vs kiz yapamaz bu mantikta hepsi
ozaman kizi annesi 2 kez ararsa erkegi 1 kez aramali bu mantikta.. cunku biri kiz digeri erkek
e bizde annem 1 kez ariyor kayinvalide 3 .. namusuna goz dikdik sanki oglunun

Kizi erkegi olmaz ki bunun. Ikisi de anne.

dedim ya bizi de ariyorlar, ama cagiriyorlar diye kimse programini kesip yarida gitmez. Ornegin eve girisimiz gece 12dir, 11 gibi iki anne de arar. Ariyorlar napalim arama mi mi diyelim, anne bu. Benimki anneyse onun da anne. O zaman soyle annene 4 defa arasin amac erkek annesinin az aramasi ise.

24 yasindayim, nisanliyim. Kvm ile hic tartismadim, ikimiz de birbirimize toleransta sinir tanimiyoruz. Ben xin sevgilisiyim, o annesi. Birbirimizi sevmesek ne olacak hayat boyu yuzyuze bakacagiz. Ki seviyorum, bence o da beni seviyor. Yani sevmeyerek, katlanamayarak nereye kadar?

ilimli olmani oneririm. Gerisi karsidan geliyor.

Back
X