• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinimizle tekrar barışabilme ihtimalimiz olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 20 yasindayken üniversitedeki sevgilimle tatile gidicez parayi denklestirmisiz yeri ayarlamisiz, bayramdi ve tek boslugumuz oydu. Bunun babasi bayramda aileyle olunur oglum dedi sevgilim de nerden biliosun baba belki samantha da benim ailem olacak demisti hic unutmam dunya iyisi de bi cocuktu. Ama babasi allem etti kallem etti bize plan bozdurdu ve gondermedi. Sevgilim de bu olaydan 9 ay sonra vefat etti. Ve biz hic tatile gidemedik birlikte hep aklima gelir her plan yapisimda. Demem o ki insanlari özgür bırakın. Kendi hayatlari kendi planlari var. Özgür bırakarak sevin eğer gerçekten seviyorsaniz.

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum

Ben de hem bir görümceyim hem de gelinim. İnsanların mesafe koyması için illaki bir olay olması gerekmiyor bence. Sizi o gün orada görmek istemiyorsa çağırmıyor ya da size göre ayarlama yapmıyor bu kadar basit. Kendimden biliyorum.

Gelinimiz de bize mesafelidir mesela. Annem hiç üstelemez, davet edilmediği sürece gitmez. Yeğenlerimin sünnetini benim üniversite sınavına gireceğim güne denk getirdiler mesela. Aylar öncesinden sınav tarihi belliydi ama o güne ayarladılar. Hiçbir şey söylemedik. Ben sınavdan sonra uğradım. Daha sonra en küçük oğlu için sadece mahallede komşularla bir mevlid okutmayı tercih etmiş. Başka bir ilden annesini ve kardeşlerini çağırmış ama aynı mahallede oturan annemi çağırmadı. Ve aramızda hiçbir kavga vs yok. İnsanlar böyle tercih ediyorsa üstelemeye de gerek yok bence.

Kendime gelirsem ben de eşimin ailesiyle mesafeliyim. Oğlumun doğum gününü annemin evinde yaptım ve eşimin ailesini çağırmadım. Çünkü kp annemi ve babamı küçük gören, onlarla iletişim kurmayan biri. O gün benim için mutlu bir gün ve eşimin ailesinin canımı sıkmasına izin vermemek için dahil etmedim. En doğal hakkım. Daha sonra kv kendi evinde tekrar doğum günü yaptı ve katılmadım. Oğlum babasıyla gitti. Dışarıdan nasıl algılandığı, eşimin ailesinin ne hissettiği umrumda bile değil. Bu kafaya da insan kolay erişmiyor. Sebepler birikiyor birikiyor Sonra kavga tartışma olmadan da insan bu noktaya gelebiliyor. Her şeyi gözden çıkarıyorsun. Aman en fazla boşanırım diyip canınız nasıl istiyorsa öyle davranmaya başlıyorsunuz.

Bence siz de karşı tarafın mesafesine saygı duyun. Ortada halledilmesi gereken bir şey varmış gibi durumdan vazife çıkarmak yanlış bence.

Kimse bu kadar mesafe koymaz heleki arada yiğen torun varken

Elbette bir şey olmuştur
Koyar ya Ben koydum yani😄 gorumcemi de kayinvalidemi de cok iyi insanlar olmalarina ragmen, yasam tqrzlerinj vs begenmedigim icin hic isinanadim ve bastan beri pek iletisim kurmadim. Baslarda zorlama bir sekilde veya kv aramasi ile biraz gorusuyordum. Sonrasinda tamamen kestik iki tarafli, esim konusurken bazen selam veriyorum. Aylarca hic konusmadigim oluyor. Onlar da alisti bence. Icten ice yadirgiyor olsalar bile. Yuz yuze geldigimizde guler yuzlu davranıyorum, evime gelseler süre kısıtlı olmak kaydiyla guzelce agirlarim da, ama konusmak gorusmek istemiyorum. Gerek gormuyorum. Eşimle evledngim icin onlarin benim biseyim oldugu meselesine inanmiyorum. Bnece gerek yok yani. Luzumsuz bi olay gelin kaynana gorumce iliskisi

Akıllı kadını severim. Benim paylaşımlar görümcelere kapalı misal🙈 gelin kız açmış ki fotoğraflara çatlasınlar😅

Hiçbirşey yapmadık kardeşim.Yapmamız da gerekmiyor.Annem abim bir istese hemen Maltepe'de onlara yardımcı olur.Evi toparlar,yemeklerini yapar....Çat kapı giden insanlar değiliz.....Aramızda hiçbir tartışma da olmadı....
Bir çocuğun eğlendiği mutlu olduğu pasta üflediği fotoğraflardan rahatsız olanın içi yeşermiştir net. Konuyu ilk okuyunca dur bakalım çıkar kokusu dedim ama bir anda lağım kapağı açıldı.

Yengem değil abim bir istese diyor, kadının kendi evinde söz hakkı yok çünkü. Anne ve abi bilsin karar versin yeter, evin hanımına neymiş. Annem evi toparlar yemek yapar ne? Anneniz kendi evini toparlasın yemek yapsın madem çok iş delisi. Kadının her şeyine karışıp laf edip arkasından da bir cinnetle kapı dışarı edildiklerine eminim. Gelin yeni evli diye annem yol yordam göstermek istedi, anneme saygısızlık yapan bana da yapmıştır deyip fasülyeden nimet sanmış olabilir misiniz kendinizi?

Siz doğum gününe gidemediğiniz için değil, gelin ne hakla kendi istediği gün doğum günü yaptığı için kızgınsınız. Bence gelinin ailesi de oradaydı ve fotoğraflarda onlar da vardı. Hatta arttırıyorum onları davet ettiler sizi çağırmadılar, gelmenizi bile istemediler.

Peki sizce resimleri sosyal medyada yayınlaması sizce yapmasını haklı mı kılar
Ne varki resimleri sosyal de paylasip yayinlamasinda? Baskalari bakip o resimlerde sizleri görmicekler diyemi bu resim koyma olayina taktiniz? Kadin cocugunun dogum gününü kutluyor icinden gelmis koymus fotolari siz olsaniz da koyucakti olmasamizda.

Siz neden gidemediniz yada mazeretinizi ertelemediniz?

Cuma günü ikizlerime doğum günü yapacağım aslında bu cuma idi doğum günleri ama babamız Kıbrıs’ta olduğundan erteledik görümceme söyledim iki gün önce dedim ablacım 22 si doğum günü Yapacağım ay abla ben tatile gidiyorum 19unda dedi hayırlısı olsun dedim bende. “bana fotoğraf mutlaka atın ama görmek isterim “ dedi
Aradaki farkı umarım anlamışsınızdır..

Ne varki resimleri sosyal de paylasip yayinlamasinda? Baskalari bakip o resimlerde sizleri görmicekler diyemi bu resim koyma olayina taktiniz? Kadin cocugunun dogum gününü kutluyor icinden gelmis koymus fotolari siz olsaniz da koyucakti olmasamizda.

Siz neden gidemediniz yada mazeretinizi ertelemediniz?
Hayır sanki bana sabanci ailesi. Kim goruyo senin yegeninin fotosunu senin orda olmadigini falan. Iki kiytirik el alem

Ben de hem bir görümceyim hem de gelinim. İnsanların mesafe koyması için illaki bir olay olması gerekmiyor bence. Sizi o gün orada görmek istemiyorsa çağırmıyor ya da size göre ayarlama yapmıyor bu kadar basit. Kendimden biliyorum.

Gelinimiz de bize mesafelidir mesela. Annem hiç üstelemez, davet edilmediği sürece gitmez. Yeğenlerimin sünnetini benim üniversite sınavına gireceğim güne denk getirdiler mesela. Aylar öncesinden sınav tarihi belliydi ama o güne ayarladılar. Hiçbir şey söylemedik. Ben sınavdan sonra uğradım. Daha sonra en küçük oğlu için sadece mahallede komşularla bir mevlid okutmayı tercih etmiş. Başka bir ilden annesini ve kardeşlerini çağırmış ama aynı mahallede oturan annemi çağırmadı. Ve aramızda hiçbir kavga vs yok. İnsanlar böyle tercih ediyorsa üstelemeye de gerek yok bence.

Kendime gelirsem ben de eşimin ailesiyle mesafeliyim. Oğlumun doğum gününü annemin evinde yaptım ve eşimin ailesini çağırmadım. Çünkü kp annemi ve babamı küçük gören, onlarla iletişim kurmayan biri. O gün benim için mutlu bir gün ve eşimin ailesinin canımı sıkmasına izin vermemek için dahil etmedim. En doğal hakkım. Daha sonra kv kendi evinde tekrar doğum günü yaptı ve katılmadım. Oğlum babasıyla gitti. Dışarıdan nasıl algılandığı, eşimin ailesinin ne hissettiği umrumda bile değil. Bu kafaya da insan kolay erişmiyor. Sebepler birikiyor birikiyor Sonra kavga tartışma olmadan da insan bu noktaya gelebiliyor. Her şeyi gözden çıkarıyorsun. Aman en fazla boşanırım diyip canınız nasıl istiyorsa öyle davranmaya başlıyorsunuz.

Bence siz de karşı tarafın mesafesine saygı duyun. Ortada halledilmesi gereken bir şey varmış gibi durumdan vazife çıkarmak yanlış bence.
Saygi duyarim ama hem size yapilan hem sizin yaptiginizda ortada kotu bir gecmis yoksa bana abarti geldi.

Saygi duyarim ama hem size yapilan hem sizin yaptiginizda ortada kotu bir gecmis yoksa bana abarti geldi.

Bilmiyorum abartı mı ama son yıllarda kendimi nasıl iyi hissedeceksem öyle hareket etmeye başladım. Çünkü kimse benim bir şeye üzülüp üzülmediğimi umursamıyor. Ben kendi kendime aman ayıp olmasın diye idare ettiğimle kalıyorum. Evliliğimin ilk bir yılı bu şekilde kendimi üzerek geçti. İkinci senemde bir şeyleri anlamaya başladım. Üçüncü senemde geldiğim nokta bu. Yengeme başlarda anlam veremiyordum aramızda kötü bir şey geçmediği halde neden böyle diyordum şimdi onu da anlıyorum ve saygı duyuyorum. Bir şeyler insanın içine sinmeyince olmuyor.

Ay sizinle iki dakka konussam derdim tasam kalmaz

Ben bir görümceyim....Gelinimizle senelerdir iletişim sorunu yaşamaktayım....Beni ve annemi eskiden bir nebze de olsa arardı.İki senedir hiçbir şekilde çaba sarfetmiyor. görüntülü görüşmelerimizde gayet soğuk evinde daha iyi davrandığına şahit olmuşumdur...Son yaptığı çok kötü mazeretimiz olmasına rağmen yeğenimin doğum gününü ertelemedi ve sosyal medyada instagram hikayede yayınladı.Annesi ve abim de yayınladı....Ne yapacağımı bilmiyorum....Biz hem abimlere gidemeyeceğiz yeğenlerime mani oldu....Ne olur ciddi anlamda tavsyelerinize ihtiyacım var....çünkü çaresizliğin en dip noktasındayım.Acı çekiyorum
Kız nere gittin görümcee 😬 azıcık linçleyeydik 😂

Insanlar durduk yere mesafe koymuyor. Bu demek degildir ki siz bilerek birseyler yapdiniz. Enerjiniz tutmamistir, yalnis anlasilmalar olmustur, dedikodular kulagina gitmistir. Sahsen pasif agresif davranislari sevmedigim icin samimi bir sekilde konusmayi denerim. Belki farkinda olmadiginiz birseyler olmustur. Cok ufak konular büyüyebiliyor. Hicbirsey yoksa bile acik konussaniz sizin tarafinizdan bir problemin olmadigini görür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X