Gelinimiz bizimle muhattap olmak istemiyor mu ?

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.

Çok içli dişli olmak istemiyor olabilir. Genelleme yapmak ne kadar doğru bilmem ama samimiyet aşılınca önü alınamıyor gibi. Bence mesafeli olup iyiniyetli kalmak daha iyi. Erkekler de kayın peder kayınvalide dışında pek aramaz. Bence işin altında bir sebep aramamak gerekir. Hayat koşturmayası ev iş güç geçiyor zaman. Yüzyüze bakınca iyiyseniz evinizle olan ilişkiniz de çok değişmediyse sorun yok bence.

Merhaba hanımlar kafama takılan şey bız uc kardesız , abım yaklasık ıkı yıldır evlı ve hanımı ıkı yıldır benı tıplasan uc kere aramamıstır. Ablamıda o şekilde hıc aramamıs nerdeyse annemle zaten gorusmek ıstemıyor hıc. Yanı bız ararsak normal konusuyor ama onun dısında bayram dahıl ozel gunler olsun ne olursa olsun yanı hıc aramıyor , acaba bızımle muhaddap olmak ıstemıyor mu dıye dusunmeye basladım. Hep bız arıyoruz bızde oyle zırt pırt rahatsız eden ınsanlar degılız yanı abım davet etmeden gıtmeyız bıle. Davet ederız gelmezse gonul koymayız hanı oyle uzak durmasını gerektırecek bır durumda yok neden boyle anlamıs degılım sızın fıkırlerınızı merak ettım. Hıc yaklasımda bulunmadıgını farkedınce kendımı rahatsız hıssetmeye basladım sankı sureklı bız konusmak ıcın cabalıyormusuz gıbı. O ıstemıyor da bız sıkıyormusuz gbı gelıyor.
Her insanın yapısı farklıdır. Belki de sıcak aile ilişkilerini sevmiyordur.

Eger aranizda bir sey olmadiysa huyu bu olabilir. Yoksa da bir seye alinmis uzak duruyor olabilir. Siz de aramayin o zaman zaten sizinle samimi olmak istese olurdu.

Ben de cok arayip sormam kvmi ama cok severim kendisini bir sorunumda yok. Esimin kiz kardesinide ayni sekilde. Neden cok arama ihtiyaci duymam. Cunku cok yakinlarimi devamli ararim sadece ailemi ve en yakin arkadasimi. Bunda garip gormuyorum ben. Herkes farklidir. Insanlari oldukleri gibi kabul etmemiz gerekir bence.

Bazi insan sevmez oyle ben de istemiyom ama mecbur kaliyorum kaynanami sevmedigimden degil o da kendi halinde bir insandir bnde ayda bir ararim elimde olsa kanada da dogal yasami koruma merkezinde gonullu calisacam insanlardan uzak maalesef olmuyor:KK66::p

Açıkcası kendimi gördüm gelininizde. Benim kayınvalidem ile hiç bir sorunum yok görüşüp konuştuğumuzda gayette güzel sohbet ederiz, severim kendisini. Gel gelelim benim de pek aklıma gelmez aramak, genelde kayınvalidem arar. Çünkü ben kendi ailemi bile çok sık arayan biri değilim hiç öyle alışkanlığım yok, olmadı. Anca bir şey olursa arar konuşurum. Ama eşim ve ailesi öyle değiller. Eşim teyzeleri ve halalarıyla sık sık konuşur telefonda hatta annemi de sık sık arar nasıl, ne yapıyor diye. Bende eşime ben alışana kadar bana annesi, teyzesini falan aramamı hatırlatmasını rica ettim :) Alışmaya çalışıyorum. Yani gelininizle herhangi bir sorun yaşamadıysanız ben sizi istemediğini düşünmüyorum. Sadece alışkanlığı olmayabilir.

5 yıllık evli kardeşimin evine 3-4 kere gittim. aramız yarım saat.
onlar bana 30-40 kere gelmiştir.
gelinle de telefonda sayılı konuşmuşuzdur. belki 10-15
bana gelecekleri zaman bile aile grubuna yazarım, müsait olan çıksın gelsin diye.
arada kardeşimin sevdiği bir şey pişirdiysem, sevdiği tatlıyı yaptıysam, onu arar denk getirirseniz çıkın gelin derim.
kimseyi zorlamayın.
herkes neyse o.
sizi arayıp sorması gereken gelin degil, kardeşiniz
kardeşim 2 günde 1 arar sagolsun. gelin aradı aramadı aklıma bile gelmez.

Arada ciddi bi sorun yoksa, insan bayramda bari arar bi tebrikler "Bayramınız mübarek olsun" diye. Tamam herkesin mizacı, samimiyet anlayışı farklıdır da; bu kadarı da yabanilik kusura bakmayın.
cıks.
aramaz🤣 bizimki de aramaz. dahası yüzümüze ablasının ona eşinin ailesi ile yüz göz olma diye akıl verdiğini söyler 🤦🏻‍♀️
yani çok mı akıllı çok mu aptal bilmiyorum.
ama ilgilenmiyorum.
gerçekten beni kardeşim baglar.
eğer o aramasaydı, gelmeseydi,
yuh! derdim.
anamın babamın yetiştirdiği o.
benimle aynı evden çıkan, aynı görgüyü alan o.
eşi de kendine yakışanı yapar.
hiç şikayetçi değilim😅 15 te bir annemde denk geliyoruz, yetiyor.

Samimi olmak istemiyor demekki. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Ayrıca abim davet etmeden gitmeyiz bile demişsiniz zaten normali bu değil mi? Davet edilmediğiniz yere gitmemek çok normaldir abinizin ve gelininizin evi olmasına rağmen.

Abim 8 yil kadar evli kaldı, evine 3 kez gittim, birine evlilikleri için diger ikisine dogumlari icin hayirli olsun demeye.
Annemlerde goruyorduk zaten birbirimizi ne gerek var daha fazlasina ki? O kadin abimin esiydi ama benim hicbir seyim değildi, neden bana hizmet etsin? Bence gereksiz bir beklentidesiniz.

Bayramlarda da biraraya gelmiyor musunuz? Ben aile ilişkilerine çok samimi olmamakla birlikte geleneksel bakan bir insanım, görümcem benden büyük belli araliklarla ararım oda beni arar, aynı sehirdeyiz 15 günde bir muhakkak görüşürüz.

Görüşmek istemeyenle de niye illa görüşmüyorsun, aramıyorsun demem, gelininiz de istemiyor demek ki yakınlık kurmayı yapılacak birşey yok.

X