Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla onu bunu bilmem
ben dudak dudağa gelemem eşimle 60 lık teyzelerin annelmlerin yanında
ki yapandan da hoşlaşmıyorum
manası ne dudakan öpmenin kutlamaktan başka
ama alnından öptüğünde bi düşünce yatıo altında
başka bir avası var
hiç de ARABESK DEĞİL bence
düşündüğümde alnımdan öpmesi dudak dudağa olmamızdan daha heyecan verici gelio bana
dudaktan isterdim ama gelenlerın aaaa ne arsız kız herkesın onunde opuverdııııı sozlerını duyar gıbıyım.alnımdan oper gece zaten bol bol operız bırbırımızı :kedi:
hem alnımdan öpsün hem yanağımdan yanak yanağa gelirkende dudak kenarımdan öpsün isterim :kedi:
:) herkesin kendi tercihi tabi ama alnından öpmenin bizim kültürümüzde bir anlamı var diye biliyorum ben ki araştırınca da şu çıkıyor :
bir insan diğerini alnından öperse bu alın yazısıyla ilgili kötülükleri üzerine almak sorumluluğunu almak alın yazısına mührünü basmaktır. bunların hepsi farklı farklı görünse de sınırsız bir sevginin imkansız bir tutkunun belirtileridir. kolay kolay kimse bir başkasının kötü yazgılarını üzerine almak istemez. ayrıca namusun ve temizliğin simgesi olan alından öpmek öpülen kişinin temizliğini ve alnının paklığını kutsal bulmaktır. (alıntı)