• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin'den damada süpriz!

Sezen Aksu - HOŞGELDİN

hiç ummazdım oldu sonbaharda
hediye gibi geldin hoşgeldin
seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..

Ne güzel bir şarkıdır bu ya akannehir sözlere bakınnn:sinifsinif:

Bir de ben gece 4e kadar iki erkekle stüdyoda bu şarkı için çalışsam nişanlım ne yapar bana bilemiyorum artık :roflol:

hoş bir süpriz olmuş ama bunu yapmak için gelinin sesinin güzel olması gerek ben söylesem pek süpriz olmaz herhalde:):)

face de bu videoyu görmüştüm. sesin olması yanında medeni cesaret lazım ki o da bende yok kaydirigubbakcemile3 herkes bakarken ne şarkı söyleyebilirdim ne de eşimin gözlerine bakarak dans edebilirdim yanii.

Ay bend bu videoyu facebook a üye bir arkadaşımdan izlemiş çok duygulanmıştım şarkı kime ait diye epeyce düşünmüştüm.Demek ki Sezen inmiş.

Birde komik videolar vardı,normal dans müziği çalarken birden arıza oluyor güyaaaaaa gelin damat şaşırıyor ve çeşitli hareketli danslar sunuyorlar onlarda güzeldi
Benim eşime milyarlar verseniz böyle birşey yapmazdı ağır abi olurda kendileri :))))))))

Çok beğendim çokkkkkkkkkkk

Bir de ben gece 4e kadar iki erkekle stüdyoda bu şarkı için çalışsam nişanlım ne yapar bana bilemiyorum artık :roflol:

:roflol: :roflol: aynı şeyleri bence geçirdim içimden valla süpriz yapalım derken asıl süprizi o anda damat yapar mazallah:1shok:

ne kdr güzel.... duygulandım ... çiftlerin birbirleri için böyle jestler hazırlaması aşkı alevlendiriyor bağlılığı artıryor keşke böyle bir yeteneğim olsaydı da yapabilseydim ama aklımda var bir kaç bişey bakalım o gün bir gelsin düşünürz:))))))

gercekten guzel mıs aama gelının sesı de süpermıs walahı cesur da tabı o ses bende olsa... aaj :))

facebook da izlemiştim bunu.. gerçekten güzel düşünmüş gelin. daha önceden hazırlamakla daha iyi bi akıl etmiş..ama damattan bi sürpriz gelse daha iyi olurdu..elin olunca biraz abes oluyofisfisfis

bende onca misafirin karşısında gözlerinin içine bakarak gel koynuma gel yatağıma diye şarkı söyleyemem heralde

Back