• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

çok teşekkür ederimm yatak odasındaki tuz lambaları her yerde satılıyor.. ama biz ankaradan çankırıya gidip de almıştık :34:

dış kapı isimliğini de sosyal paylaşım sitesinde yapan birine yaptırmıştım
beğenin için çoookk çoookkk teşekkür ediyorum :9: :9:

peki adresini yada ismini verebilir misin özelden de yazabilirsin istersen rica etsem

gule gule otur cok guzel elınıze saglıkk perdeler tam ıstedım gıbı nerde dıktırdınızz

canım evin heryeri çok güzel, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..mahsuru yoksa koltuk takımın markası ne,nerden aldın.çook beğendim.çok zevkli ve modern bir ev olmuş, güzel günlerde otur..:34:

Çok hoş canım güle güle oturun koltuk takımına ve yatak odana bayıldım renkleri de çok güzel

canım evin heryeri çok güzel, allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..mahsuru yoksa koltuk takımın markası ne,nerden aldın.çook beğendim.çok zevkli ve modern bir ev olmuş, güzel günlerde otur..:34:

daha daha güzelleri nasip olsun inşallah :nazar:

koltuk takımım özbay mobilyadan.. ön yüz olarak bunun krem kahvesini yapmışlar ben onu beğenmedim hiç.. dinlenmek için oturunca rahatlığını farkettim ve hemen renk karterini kucaklayıp bunda karar kıldım
:6::6::6:

:nazar: allah nazarlardan korusun ve güle güle oturmayı nasip etsin canım herşey dört dörtlük olmuş, huzurunuz da öyle olur inşallah :)

salondaki renkli renkli plaka ne oluyo canım tam olarak nerden ve kaça aldın acep?

:nazar: allah nazarlardan korusun ve güle güle oturmayı nasip etsin canım herşey dört dörtlük olmuş, huzurunuz da öyle olur inşallah :)

salondaki renkli renkli plaka ne oluyo canım tam olarak nerden ve kaça aldın acep?

seperatör ya da dekoratif panel diye satılıyor canım :34: yapı marketlerde satılıyor.. 4lüsü 20 lira civarındaydı..

Back
X