Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evin çok sevimli mutlu mutlu yaşayın inşallah
isimlerinizi yazdıgınız harflere bayıldım ,nerden aldınız ,daha önce ahşap olup ,tren gibi yapanı ggörmüstüm ,ama bu fenaaaa şık :)
Çok cici bir eviniz var maşallah...
Yalnız bir nokta gözümü aldı.
Separatörler keşke sadece odaya uygun olsaydı mesela siyah beyaz ve gri olarak.
Rengarenk olması biraz uyumsuz olmuş.
Ama o da güzel evinizin nazarı olsun .
Çok beğendim, seperatörler ayrı bir hava katmış. Benim oturma oda halımın aynısı. Koltuklarım da böyle gri fon perdelerim mor. Minderlerin desenli olması hareketli bir hava da katmış.
Birde oturma odası olduğundan çok daha küçük :)
Yatak odasında ki beyaz turkuaz uyumu en sevdiklerimden :)
Güle güle oturun inşallah....
taptaze bir gelin evi buuuuu :)))
herşey çok çok güzel olmuş musmutlu günlerde kullanın inşallah ehh darısı biz bekarların başına mı diyelim :)![]()
Ben bu topiği Nasıl Kaçırmışımm
Canım gerçekten her detay harika görünüyor!Maşallah
Koltuklarına bayıldımm. Bende bu renk tonlamasında istiyorum Nasipse.
Avizede Çok şık gerçekten.
Şu sıra Yatak örtülerine de bakıyorum, Yatak Örtüne bayıldımm.
Çok fırfırlı birşey olsun istemiyorum... Seninki de hem çok şık hem çok zarif duruyor...
Mutluluğunuz, Huzurunuz eksik olmasın canım,![]()
çok teşekkür ederim canımcııımmamin inşallah..
link veremiyorum ama sitelerinde ikisini de görebilirsin avizeler tekzen'den muhakkak bulursun.. yatak örtüsü de elart'tan.. ya zevk meselesi ama ben öbür türlü gelin yatağına gelinlik giydirmekten hiç hoşlanmıyorum böyle hem sade hem şık çok hoşuma gitti.. fiyatı da uygundu diğer konseptlere göre.. 389 liraydı başka ürünlerde almıştım epey de indirim yapmışlardı.. muhakkak bulursun gönlüne göre..
Mutlaka Bakacağım canım.
Bende canım ya, Kabarık gelin gibi örtüleri sevmiyorum.
Alıncak diyip duruyorlar, alırsamda böyle alırım en güzeli.
Elart demek evlenmeden mutlaka bakacağım :)
Şuan evde gerçekten yer kalmadı pek. Onu sona saklıyorum, son 2 3 ay kala alaym diyorum.
Gerçekten mi Fiyatı çok iyiymiş. Geçen Karacadan falan baktım kabarık olmayanlara 500-600 TL. Uygunmuş canım.
Huzurla oturun İnşallah
Tekrar teşekkür ederim canım![]()
Allah razı olsun canımm çok teşekkürler.. isimliği bir arkadaşım yapıyor 25 liraya.. arzu edersen görüştürebilirim?
Evini çok beğendim canım Allah nazardan saklasın. Benim de düğünüme az kaldı:) kapıdaki isimliği ben de çok beğendim. Bahsettiğin arkadaşın hangi ilde acaba canım
Benim yatak örtümde bundan, çok severek aldım çok şirin :) Ama ilerde çocuğum daha doğrusu bi kızım olduğu zaman onu küçültüp onun yatağı için kullanıcam :) Yatak odası takımımı bu örtüyü aldıktan sonra aldım renkleri uyumsuz oluyo, örtüyü değiştircem o yüzden bu kızıma kalıcak :)
evın coook ama cokk guzel ısımlıklere bayıldım yatak odasındakı ve dıs kapıdakılerı nerden aldınız bılgı verebılır mısınız cok sevınırım verırsenız
çoooooooooooooooook güzel mutulukla yaşayın inşallah![]()