• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinbaşı tercihi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ense üstü duvak istedigim icin,topuz yaptirmayi düsünüyorum.. Yüzü ufak olanlar icin en iyisi topuz bence, farkli modellerle tabi ;)

kızlar eşim ve ben farklı memleketten oldugumuz için iki memlekettede dügünümüz oldu yani iki dügün iki gelin başı demek :)) birinde nizample yaptırdım açıktı saçlarım yani böle bukle bukle yandanda bi çiçek koydurdum şöle kocaman bi orkide gibi bişey.diger dügündede topuz yaptırdım aslında ikiside güzel oldu ama ben açık olan halimi daha çok begendim...

ben karar veremedım kızlar cok kararsızım nısanımda dedıgınız gıbı acık bıraktım cok da guzel oldu röfleli saca cok guzel gıdıyor bence masa ama dugunde de salık olursaa hemen hemen aynısı olur gıbı toplasammı soyle guzel bı dagınık topuz ve duğamı uzun ıstıyorum bakalım ne olacak

Canım benim saçım açık dağınıktı ve çokta memnundum....Pişman olmadım yani..

İşte bu saçımın modeli...
11sc3.jpg

canım gelinliğin ve saçın tam benim istediğim gibi kaç zamandır araştırıyorum düğün yaza fakat benim şimdiden araştırmam gerekir.gelinliğinin yakası nasıl tam göremedim çok güzel bi gelin olmuşsun. fazla açık istemiyorum çok kapalıda istemiyorum ama senin ki süper yaaa

topuz herkesi olgun göstermez..topuzun da çeşitleri var biliyorsunuzki..

yüzünüzün yapısı ,düğünü yapacağınız ortam,gelinliğin modeli bunlar bir bütün oluşturmalı..

misal kır düğünü yapıcaksanız ,saçlaırnız uzunsa ve gelinliğin omuzları açık ise biraz da sade ise açık saç harika durur..

daha ağır bir gelinlik giyecekseniz doğal bir saç çok basit kalır...

nacizane fikirlerim Şeniz

ayrıca neden olgun görünmek istiyorsun kiCADIARZU

çıtır gelin olmak daha keyifli değilmi hihoyyyt

bence hayalındekı sacı yaptır kuaföre bırakma sonucta hayatta bır kez olan seylerı baskalarına bırakmak cok sacma

Back