• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelinbaşı tercihi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
arkadslr bısey soracam sıze sızce gelınlıgın uzerıne hangı tıp sac modelı yapılırsa daha olgun gosterırı... saclrın acık am hos bır model bı yoksa topuz mu.. sızcee??:mymeka:

canım bence gelinliğe değilde daha ziyade yüzüne uygun bi model olursa daha mantıklı olur.

Artık çoğu yerde görüyorum ve çokda beğeniyorum.
Topuzlu modeller bir bakıma yerini salınık yada yarı salınık dalgalı şekil verilmiş süslenmiş modellere bıraktı.Bence gayet hoşda duruyor.Mesela Çağla Şikeli örnek verebilirim.Demet Akalında çok sadeydi.
Ama bir defa evleneceğim ve gelin saçının diğerlerinden farklı olması lazım dersen sen bilirsin tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim saçım açık dağınıktı ve çokta memnundum....Pişman olmadım yani..

ewet bnm sacımda yandan baglı we kocamn beyaz bır gul wardı topuz artık eskıde kaşldı yaı bn sewmıormsacların uzunmu

Niye olgun görünmek istiyorsun ki canım?Genceciksin mis gibi.Olgun görünmeye falan çalışma.Ağır makyaj yapma.Yaşın neyse öyle görün kaydirigubbakcemile2

Nişanımda salık düğünümde topuz yaptırdım. ikisinden de hevesimi aldım.
ama düğün saçı topuz daha iyi gibi.
Salık akma riski var.
Birde gelinliğinin omuzları kapalıysa salık yaptırma derim canım.

Boy kisa olursa uzun sac olmaz bence.benim boyum kisa mesela

kendi düğünümde saçlarımı topuz yaptırmayacağım.....acık ve dalgalı iıtıyorum.....bence sen hangisini daha cok istiyorsan onu yaptır................

Gelinligine yuzunun yapisina ve sacinin rengine bagli bence buna karar vermek internet uzerinden cesitli alternatiflere bakip kuaforun de fikrini alarak karar vermelisin bence. Ama diger arkadaslarimizinda yazdigi gibi artik dalgali saclar daha cok moda ama tabi sana en uygununu secmelisin. Simdiden bol sanslar

maşa çok moda ve çok hoş görünüyo bence.uzun açık renk maşalı saç benim favorim.zaten yuvarlak yüzlü olduğum için topuz asla düşünmem kabak gibi çıkıyo yüzüm yoksa :)

Kesinlikle topuz diyorum.Gelinliğin en asil tamamlayıcısı olarak görüyorum.Bende çok yuvarlak yüzlüyüm ama vazgeçmem.Tabi bu da birçok konu gibi kişisel zevk meselesi.Hayal ettiğiniz ne ise onu yaptırın sonra üzülmeyin

Açık saç her zaman tercihimdir sarı saç hafif doğal dalgalar hihoyyyt

ben topuz pek sevmiyorum çünkü çok klasik, değişik şeyler daha çok hoşuma gidiyor.
açık saç, doğal dalgalar ya da bukleler ve saçların arasına küçük beyaz çiçekler..
tek ve kocaman bir çiçektense küçük çiçekleri daha çok seviyorum..

en sevdiğim modellerden birkaç örnek de göstereyim ki hem benim tercihimi anlayın hem de fikir olsun sizlere

gelin8mb7.jpg
dugun1.jpg
AAAAAtsnZFoAAAAAAA4ebA.jpg
dugun13.jpg

bunlar da tamamen sade modeller, bence çok hoşlar bunlar da

l_0f8d156b5ed019b817b5625f29ea46e4.jpg
hair2bl4.jpg
Brides_March07_04.jpg

arkadan da çok hoş duruyorlar, bir taçla çok güzel gider bu model (sağdaki)
tanyawrightlogo.jpg

ben de topuz sevmem ama benim saçlarım zaten bu yukarıdaki resimlerde olduğu gibi dalgalı ve hep açık kullanıyorum. Düğünde de farklı olsun istedim ve topuz yaptık. Ama sıkı bir topuz değildi . Bulursam resmini koyacağım
kendi resmimi koymama malesefe emkan yok :( ama vintage bir model seçtim :
1804588_2.jpg
böyle catherine zeta jones gibi bir topuz ve yan tarafa çiçek
1805523_1.jpg
charleze theron 'u da önden nasıl göründüğünü anlatmak için koydum tabi topuzdu böyle açık değildi.

Son düzenleme:
topuz her zaman daha oldgun gösterir... ama ben topuz yaptirmayacagim bana acik modeller daha güzel yakisiyor... yada daginik bi topuz...

Back